Šta čitate?

rituali? krv?tama? O kome ti pricas care? O Lavkraftu ? O De Sadu ne pricas sigurno

Ček, pa zar stvarno bukvalno shvataš moje reči :D Hiperbola je čudna stvarka, na forumu pogotovo.

- - - - - - - - - -

Pijane klinke nisu problem, nego one trezne... a u tom slučaju, ako si ti pijan, onda nema frke. I ko još juri po Kalemegdanu, sad su u fazonu sporedne, mračne uličice. Nema puno jebavanja, samo spremiš maramicu natopljenu hloroformom i naskočiš na bičarku otpozadi.

jel zna neko slucajno odakle je ovo ?
Otkucava izmedju mene i njega mirnom svetlošću što pokriva i njegovo i moje lice, kose, ruke, tela. Vidimo se iako se ne gledamo, vidimo se ispod kože, kroz krv, osvetljeni. Bilo bi dobro da nestanem sad, u tom sumračnom sjaju.

Тренутно "Ниче раја"
аутор: Душан Баранин
Дешавање негде око првог српског устанка,и после..одлична књига.
Главни лик хајдучки харамбаша Гаврило,спомиње се и Прота Матеја...Алекса Ненадовић..и многи други.

Тренутно "Ниче раја"
аутор: Душан Баранин
Дешавање негде око првог српског устанка,и после..одлична књига.
Главни лик хајдучки харамбаша Гаврило,спомиње се и Прота Матеја...Алекса Ненадовић..и многи други.
Dodji da Kapetan Dragan ljubi u razdeljak

Čitam ''Gozbu za vrane'' Dž. Martina, četvrta knjiga Pesme leda i vatre. Inače ceo serijal je nešto neverovatno, do sada mi nijedan nije ovoliko okupirao pažnju. Karakterizacija je izuzetno realna s obzirom da je u pitanju fantastika, radnja se komplikuje do enormnih razmera. Likovi sumnjivog morala, psihotična deca, razrušene porodice, incest, zmajevi, mitologija. Više od ovoga mi ne treba. :)

Sve žanrove volim da čitam osim onog lektirskog, znači nisam lenj ali kada u ruke uzmem takvu knjigu prosto ne mogu da je pročitam. A kada je knjiga zanimljiva znam celu noć da čitam, jednostavno ne mogu da se odvojim kada je knjiga zanimljiva. Mada uglavnom i zaboravim to što čitam.
zadnje što sam čitao je ULJEZI, naravno knjige uzimam u biblioteci, ne kupujem.
delfi_uljezi_dejvid_morel.jpg

Super knjiga.

"Rip Van Winkle", Washington Irving
"Narrative of the Life of F. Douglass", Frederick Douglass
"The Scarlet Letter", Nathaniel Hawthorne
"Benito Cereno", Herman Melville
"The Raven", "The Fall of the House of Usher", Edgar Allan Poe
Walt Whitman i Emily Dickinson gomiletina pesama
i još jedno 150 strana eseja i teorije pride

...A ispit je u subotu. Ko će da se kladi sa mnom da ću da dobijem 10? :mrgreen:

Javi kakav je Hawthorne, to sam tražio al' nema u mojoj lokalnoj biblioteci :)
I Dikinsonovu sam tražio, ovako samo po netu čitao, ebeš ga. A sad Silvija Plat, nešto mi ne leži ženska poezija uopšte :confused:

Javi kakav je Hawthorne, to sam tražio al' nema u mojoj lokalnoj biblioteci :)
I Dikinsonovu sam tražio, ovako samo po netu čitao, ebeš ga. A sad Silvija Plat, nešto mi ne leži ženska poezija uopšte :confused:

Ako pročitam dobijaš detaljnu analizu čim prođe ispit. :P
Dikinson je meni carica. :lol: Dobila sam 10 na njene pesme o prirodi na pismenom, i ako ubodem nju na usmenom to mi je još jedna desetka, al kakve sam sreće ima da ubodem Melvila mrtvog.

Back