Детуш
Domaćin
- Poruka
- 4.352
Hamlet.
biti ili ne biti . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hamlet.
Nisam ni pročitala na kraju. xD Al Irving i Dikinsonova i recimo Daglas su odlični, mada moju feminističku stranu dosta iritira Irvingov šugav prikaz žene u društvu. xDJavi kakav je Hawthorne
prosto je nemoguce da je iver tako daleko pao.
a moje misljenje je da ne postoji nijedna knjiga koja se mora procitati, a isto tako ne postoji ni samo nekoliko koje bi trebalo procitati.
citanje nije hrana pa da uzmes malo i zasitis se. il citas, il ne citas.
Volvo Kamioni - Erelend Lu, nastavak jedne od mojih omiljenih knjiga Dopler.
Dopler je covek koji se bori protiv briljantnosti svake vrste koje namece drustvo i zato je sa svojim sinom i jednim losom, ostavio sve i otisao da zivi u sumi.
On kaze - sve ljudsko mi je strano.
Imam jedno pitanje, za redovne/neredovne citaoce. Koja je za vas to knjiga koja predstavlja klasik koji bi svako od nas jednom trebao da procita?
Nema tacnih netacnih odgovora, svaki je dobrodosao.
Imam jedno pitanje, za redovne/neredovne citaoce. Koja je za vas to knjiga koja predstavlja klasik koji bi svako od nas jednom trebao da procita?
Nema tacnih netacnih odgovora, svaki je dobrodosao.
Žerminal.
Au, Grini, da ti znaš koliko ja prezirem GetsbijaTo sam pročitao nadajući se da će postati bolje kad završim, pa sagledam iz drugog ugla. Ali, toga nije bilo
![]()