Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Pa mora čo'ek se edukuje pre neg' što konzumira
Ih, pa ja i ovako svašta čitam, jednom bi mi pala u ruke... a svejedno sam hteo da je uporedim sa filmom, nisam hteo da gledam ponovo, pa rekoh, aj ovo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Cveće zla" i "Pariski splin", Bodler... Počeh da čitam danas, prilično složeno, dosta vremena gubim na analizu, ali je mnogo moćno.
I da, žao mi je što ne znam franscuski, voleo bih da pročitam te pesme u originalu, kod nekih pesama imam osećaj da se u prevodu izgubila polovina...
Meni žao što ne znam starogrčki da čitam Homera u originalu, al ozbiljno
Kad sam toliko uživao u prevodu, ko zna šta sam propustio zapravo![]()
In vino veritas, in vagina penis.Voleo bih da naucim taj latinski...nemam ga u skoli niti cu imati na faksu a gde naci privatnog profana latinskog ili kurs,nema nigde trazio sam jedno vreme....
Nije pravilo da ide uvek na kraju.не знам по ком правилу се est нашло у средини пошто увек иде на крају
[/B]
Jedino što u narednih par nedelja mogu da čitam jeste knjiga iz istorije, i ustav i prava građana.
boli te ****Jedino što u narednih par nedelja mogu da čitam jeste knjiga iz istorije, i ustav i prava građana.
Vidojković ima tako nekeJa sam drpio iz biblioteke: Droga i ljudsko ponašanje, kako sam opazio, ima tu na početku nekih ispovesti... Ali sam takođe čitao i jednu knjigu koja se baš bazira na njima.
Đavo u prahu, mislim da se tako zove.
Bolje čitaj nešto provereno dobro, tipa Selenićeve "Prijatelje", to ti je neka ispovest ludaka![]()
cita mi se neka ispovest narkomana, sektasa, ludaka, il tako nesto, sto crnje to bolje, i da nije dugacko (poceo sam monte krista pre mesec dana, jos nisam zavrsio, 1800 strana ebo te, mogo 5 knjiga procitat). ima li ko kakav predlog?
cuj djavo u prahu, a dvojku mu dao na goodreadsu
al dobro, 200 strana, nece biti neka steta ni ako bude promasaj.