.apsolut
Ističe se
- Poruka
- 2.848
uzeo siorana u biblioteci, a moram da ga pročitam do ponedeljka jer ne sme da se uzima, + popodne kad šef nije tu..
a tolio obaveza čeka..
a tolio obaveza čeka..Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tolio obaveza čeka..Konacno sam danas kupio tako je govorio zaratustra od nicea... citao ranije odlomke, sad cu konacno celu
a sad sam se vratila na ovo 

Konacno sam danas kupio tako je govorio zaratustra od nicea... citao ranije odlomke, sad cu konacno celu
...To i ja hoću da pročitam u skorije vreme. Nisam do sada i nije baš nešto čime bih trebao da se hvalim...
sad procitaj knjigu moj sukob sa prosloscu autora gospodina jovanovica, timee bi mogao da se pohvalis
...Bam, ukebao sam te!To i ja hoću da pročitam u skorije vreme. Nisam do sada i nije baš nešto čime bih trebao da se hvalim...
koliko su ti platili da radiš ovo, naterasi? sećam se, pre si bio relativno kul, kad si imao avatar one terase
a sad...
Bam, ukebao sam te!
...*impulsivanBrate, smiri se malo, mnogo si impulisvan...

Rešio sam ipak da ne čitam odmah još jednu od Dostojevskog, iako je čovek to zaslužio. Idem na Silmarilion, pa onda ću Idiota ili Karamazove.

kako smo ambiciozni![]()
zašto baš zbog Karamazovih ambiciozan?Nadam se da to ne bi trebalo da znači ništa loše.zašto baš zbog Karamazovih ambiciozan?