Šta čitate?

Pročitajte "Mi deca sa stanice Zoo"...

Knjiga je............

za osnovce :)
Tad sam i čitao, taj svet mi je bio toliko nepoznat i čudan
pre 2 godine ponovo uzeo i drugačije sam sve posmatrao :mrgreen:

Uzeo Pantićeve priče, ovaj put: "Ako je To ljubav"
Moja Persefona mi je to preporučila, pa da je poslušam... valjda ću do sutra pročitati pa da uzmem Markesa ili Foknera

http://vanjabor.wordpress.com/2009/07/19/mi-deca-sa-kolodvora-zoo/

Direkt

Ne samo za osnovce, nego za sve koji nisu u tome a dolaze u iskušenje. Isto je dobra za one koji su već zaglibili pa bar da se malo pouče...

ne slažem se, pogotovo za ovo boldovano
brate, onaj koji je uleteo u to nema šta da se edukuje, zna sve brate.. tripove, doze, posledice... sve je osetio na koži i zna bolje od svih.
Al to nije ono što te vuče dalje, to je ta želja, trip, požuda.
Sam si video koliko je Kristijana imala želju da se skine, i radila je to
al onda dođe trip: ajd' još jednom.. i vrati se sve

direkt čita jednu knjigu za isto vreme koliko mu treba da popije pivo :lol:

heh, da je tako verovatno bih nekada čitao i desetak knjiga dnevno, al ebiga :D

Al sad je najbolji trip, moram da uštekam kintu za ovaj raspust- odlazim u selo a tamo je najveća bleja- kupim pivo za 48,50 dinara, sednem iza kuće, gledam baštu i ruže i čitam knjigu... i cirkam, naravno :D

Mogu ceo dan tako, a to ću i odraditi..
po mojoj proceni, do sledećeg petka moram da uštedim barem 3k dinara :confused:
but sacrifice must be made :D

ne slažem se, pogotovo za ovo boldovano
brate, onaj koji je uleteo u to nema šta da se edukuje, zna sve brate.. tripove, doze, posledice... sve je osetio na koži i zna bolje od svih.
Al to nije ono što te vuče dalje, to je ta želja, trip, požuda.
Sam si video koliko je Kristijana imala želju da se skine, i radila je to
al onda dođe trip: ajd' još jednom.. i vrati se sve

heh, da je tako verovatno bih nekada čitao i desetak knjiga dnevno, al ebiga :D

Al sad je najbolji trip, moram da uštekam kintu za ovaj raspust- odlazim u selo a tamo je najveća bleja- kupim pivo za 48,50 dinara, sednem iza kuće, gledam baštu i ruže i čitam knjigu... i cirkam, naravno :D

Mogu ceo dan tako, a to ću i odraditi..
po mojoj proceni, do sledećeg petka moram da uštedim barem 3k dinara :confused:
but sacrifice must be made :D

Ma brate flešnuo sam...

Hteo sam da kažem da se poistovete sa njom, da znaju da je neko uspeo i da ti treba samo volja...

To je jedna strana priče, a onu drugu će ljudi ranije prihvatiti.
U fazonu: Ona se drogirala ko zmaj još od dvanaeste, par puta se skidala, opet navlačila i na kraju sve to preživela i još je živa
Onda ljudi mogu da ulete u to misleći da nije toliko opasno kao što drugi pričaju, jer ipak..ovo je ispovest jedne narkomanke :D

Smorio sam se kad sam skontao da je otvoren uskršnji sajam knjiga u Domu Sindikata... mislim, išao bih,al barem nešto da pazarim.
Ovako moram za vops da štekam kintu, al iako imam dosta knjiga u okruženju spremnih za raspust, ovo je ipak jedna prilika da kupim nešto na popustu, koji dolazi i do 70%
Ko zna kad je sledeći, jbm ih u usta, što ih sve ukombinuju u periodu oktobar-mart -.-

Nacizam? Čitah je pažljivo, ali ne uočih nacizam ni simbole... Izvoli kaži koji su? Mnogo toga zavisi i od toga kako čitalac tumači simbole... Mada mislim da znam na šta misliš...

vodim polemiku sa jos par ljudi o tome
msm, poznato je da je Hese bio optuzivan da je nacista
ali mislim da je sve to malo prenaduvano

iskreno, ni ja nisam primetila nikakav prikriveni nacizam. naravno, pominje se svastika, ali kao simbol univerzuma. uostalom, svastika postoji hiljadama godina kao simbol svega i svacega u raznim religijama i kulturama, sou nou big dil

iskreno, ni ja nisam primetila nikakav prikriveni nacizam. naravno, pominje se svastika, ali kao simbol univerzuma. uostalom, svastika postoji hiljadama godina kao simbol svega i svacega u raznim religijama i kulturama, sou nou big dil

to su i ona silna deca po Pozezi govorila muriji kad su ih ovi uvatili da zvrljaju svastike po ciganskim naseljima, al murija ne veruje!

to su i ona silna deca po Pozezi govorila muriji kad su ih ovi uvatili da zvrljaju svastike po ciganskim naseljima, al murija ne veruje!

ma to je bila prenaduvana prica za b92
silna deca po pozezi neretko zadju u cigansko naselje pa prebiju par komsijske dece, al na to niko ne obraca paznju
inace, to sto su oni crtali svastike, pa to je jasno kao dan boze moj, deca su samo ispoljavala svoju kreativnost, aktivna umetnost u gradskom prostoru

Baš tako... Uvek uz slavu dolazi ta negativna strana...

Back