naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Pročitajte "Mi deca sa stanice Zoo"...
Knjiga je............
sta je knjiga? izrazi se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Knjiga je............
sta je knjiga? izrazi se
Knjiga je............

sta je knjiga? izrazi se

http://vanjabor.wordpress.com/2009/07/19/mi-deca-sa-kolodvora-zoo/
Direkt
Ne samo za osnovce, nego za sve koji nisu u tome a dolaze u iskušenje. Isto je dobra za one koji su već zaglibili pa bar da se malo pouče...
direkt čita jednu knjigu za isto vreme koliko mu treba da popije pivo![]()
ne slažem se, pogotovo za ovo boldovano
brate, onaj koji je uleteo u to nema šta da se edukuje, zna sve brate.. tripove, doze, posledice... sve je osetio na koži i zna bolje od svih.
Al to nije ono što te vuče dalje, to je ta želja, trip, požuda.
Sam si video koliko je Kristijana imala želju da se skine, i radila je to
al onda dođe trip: ajd' još jednom.. i vrati se sve
heh, da je tako verovatno bih nekada čitao i desetak knjiga dnevno, al ebiga
Al sad je najbolji trip, moram da uštekam kintu za ovaj raspust- odlazim u selo a tamo je najveća bleja- kupim pivo za 48,50 dinara, sednem iza kuće, gledam baštu i ruže i čitam knjigu... i cirkam, naravno
Mogu ceo dan tako, a to ću i odraditi..
po mojoj proceni, do sledećeg petka moram da uštedim barem 3k dinara
but sacrifice must be made![]()
Ma brate flešnuo sam...
Hteo sam da kažem da se poistovete sa njom, da znaju da je neko uspeo i da ti treba samo volja...

nemam pojma otkud ti ovo, ona je i dalje džanki..
Ja koliko se sećam izlečena je i sada ima već dosta godina, a i ne bi tek tako objavio narkomana...
Da, ali to je bilo pre 30 godina.. A knjiga je objavljena pre dvadesetak, kad je bila čista.. sad ima sina i i dalje je džanki

Al sad je najbolji trip, moram da uštekam kintu za ovaj raspust- odlazim u selo a tamo je najveća bleja- kupim pivo za 48,50 dinara, sednem iza kuće, gledam baštu i ruže i čitam knjigu... i cirkam, naravno![]()
Nacizam? Čitah je pažljivo, ali ne uočih nacizam ni simbole... Izvoli kaži koji su? Mnogo toga zavisi i od toga kako čitalac tumači simbole... Mada mislim da znam na šta misliš...
vodim polemiku sa jos par ljudi o tome
msm, poznato je da je Hese bio optuzivan da je nacista
ali mislim da je sve to malo prenaduvano
iskreno, ni ja nisam primetila nikakav prikriveni nacizam. naravno, pominje se svastika, ali kao simbol univerzuma. uostalom, svastika postoji hiljadama godina kao simbol svega i svacega u raznim religijama i kulturama, sou nou big dil
on je nacitan taako da sam siguran da je i to procitaoto je knjiga koju je čeda jovanović trebao da pročitao u srednjoj
to su i ona silna deca po Pozezi govorila muriji kad su ih ovi uvatili da zvrljaju svastike po ciganskim naseljima, al murija ne veruje!
vodim polemiku sa jos par ljudi o tome
msm, poznato je da je Hese bio optuzivan da je nacista
ali mislim da je sve to malo prenaduvano
iskreno, ni ja nisam primetila nikakav prikriveni nacizam. naravno, pominje se svastika, ali kao simbol univerzuma. uostalom, svastika postoji hiljadama godina kao simbol svega i svacega u raznim religijama i kulturama, sou nou big dil