Realno Nerealan
Aktivan član
- Poruka
- 1.089
Можда зато што ти треба петнаест дана да читаш без престанка да би прочитао цело дело.
Али сигуран сам да је не планираш прочитати "на екс".![]()
Polako. Ako ništa, bar vremena ima, a i još malo je raspust.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда зато што ти треба петнаест дана да читаш без престанка да би прочитао цело дело.
Али сигуран сам да је не планираш прочитати "на екс".![]()

mesec dana sam razvlačio dva poglavlja igre prestola, i sad gazim svoje reči, ali jedva čekam da budem pri parama da kupim sudar kraljeva..![]()

bolje angažuj neke ortake pa u pljačku jer ako kreneš tako moraćeš kupiti i ostale delove
Treći deo je tek madafakin epic, fala bogu pa sam prošle godine imao dobru kintu u šteku i sve sam kupio bez razmišljanja![]()

U toku sam citanja Ane Karenjine, tacnije 100 i neka strana drugog dela. Imam jedno pitanje - ako je muz hteo da joj ostavi Serjozu i ucini sve kako ona zeli zasto je ona pobegla sa Vronskim? Mogla je sporazumno da se razidje i uzme sina :/

Bravo, u redu je![]()
![]()

ana karenjina je najbudjavije delo koje sam ikada citao
tolstoj je nula u poredjenu sa dostojevskim
Stekam kes za ples sa zmajevima, a i laguna kad drmne cenu srcka te uvati
citam chicha gorija. muka mi je vise od ovih lektira
ostavljam vrecu kostiju i pocinjem sa bludnim sinom bukovskog, po godinu dana starom predlogu dragog nam filozofera
citam chicha gorija. muka mi je vise od ovih lektira
ostavljam vrecu kostiju i pocinjem sa bludnim sinom bukovskog, po godinu dana starom predlogu dragog nam filozofera

ali retardi su uspeli da prevedu "Ham on Rye" kao Bludni sin
Koje bogohuljenje.
Kako god, što ostavljaš Vreću ? Jes' malo dosadna u početku al da znaš samo kakav utisak ostavlja na kraju
Bolje je to nego one knjige koje idu lagano tokom čitanja a na kraju te smore i opšti utisak je fakd ap
Inače,včrs prva epizoda Sudara Kraljeva, ili kako su je krstili zbog debilne mase "Igra prestola 2"
Baš me zanima kako su je odradili..
INače, završio "Ljudi Govore" i uzeo u biblioteci Foknera, "Svetlost u Avgustu".

na leto planiram da pročitam nešto kingovo, i mislim da će to biti salemovo, po tvojoj preporuci north