Šta čitate?

U toku sam citanja Ane Karenjine, tacnije 100 i neka strana drugog dela. Imam jedno pitanje - ako je muz hteo da joj ostavi Serjozu i ucini sve kako ona zeli zasto je ona pobegla sa Vronskim? Mogla je sporazumno da se razidje i uzme sina :/

mesec dana sam razvlačio dva poglavlja igre prestola, i sad gazim svoje reči, ali jedva čekam da budem pri parama da kupim sudar kraljeva.. :mrgreen:

bolje angažuj neke ortake pa u pljačku jer ako kreneš tako moraćeš kupiti i ostale delove ;)
Treći deo je tek madafakin epic, fala bogu pa sam prošle godine imao dobru kintu u šteku i sve sam kupio bez razmišljanja :mrgreen:

U toku sam citanja Ane Karenjine, tacnije 100 i neka strana drugog dela. Imam jedno pitanje - ako je muz hteo da joj ostavi Serjozu i ucini sve kako ona zeli zasto je ona pobegla sa Vronskim? Mogla je sporazumno da se razidje i uzme sina :/

i ja isto:)

ona je u početku rekla da će sve učiniti prije nego ostaviti sina
ali se ispostavilo da to nije tačno
njen muž nije htio da se razvedu jer je smatrao da će se ona tako manje viđati s Vronskim
to ih je dovelo u još gori položaj, i Aleksej je riješio da se ipak rastanu ali pod uslovom da sin bude kod njega
upravo taj njihov položaj je razlog zašto je Ana pobjegla
živjeti s Aleksejem joj je postalo mučno, i pored sina kojeg je voljela

citam chicha gorija. muka mi je vise od ovih lektira

Jao, mene je smorio pocetak cica Goria. Procitala sam ga mesec dana pred odgovaranje a onda nas je profesorka za.****** i pitala nas za odbranu lektire i enterijer i eksterijer pansiona gdje Voker, i kako je ko izgledao od likova... Smor!

U prvom delu Ane Karenjine mi je Ljevin bio zanimljiv, pa cak i one kilometarske zetve, a sad me i on i Kiti smaraju, ne mogu slovo da im vidim!

ostavljam vrecu kostiju i pocinjem sa bludnim sinom bukovskog, po godinu dana starom predlogu dragog nam filozofera

ali retardi su uspeli da prevedu "Ham on Rye" kao Bludni sin :lol:
Koje bogohuljenje.
Kako god, što ostavljaš Vreću ? Jes' malo dosadna u početku al da znaš samo kakav utisak ostavlja na kraju :eek:
Bolje je to nego one knjige koje idu lagano tokom čitanja a na kraju te smore i opšti utisak je fakd ap :D

Inače,včrs prva epizoda Sudara Kraljeva, ili kako su je krstili zbog debilne mase "Igra prestola 2" :roll:

Baš me zanima kako su je odradili..

INače, završio "Ljudi Govore" i uzeo u biblioteci Foknera, "Svetlost u Avgustu".

ali retardi su uspeli da prevedu "Ham on Rye" kao Bludni sin :lol:
Koje bogohuljenje.
Kako god, što ostavljaš Vreću ? Jes' malo dosadna u početku al da znaš samo kakav utisak ostavlja na kraju :eek:
Bolje je to nego one knjige koje idu lagano tokom čitanja a na kraju te smore i opšti utisak je fakd ap :D

Inače,včrs prva epizoda Sudara Kraljeva, ili kako su je krstili zbog debilne mase "Igra prestola 2" :roll:

Baš me zanima kako su je odradili..

INače, završio "Ljudi Govore" i uzeo u biblioteci Foknera, "Svetlost u Avgustu".

ma stao sam na trecini negde, pauziram samo pa cu nastaviti kad zavrsim bukovskog i mozda 5. deo mracne kule (ako nisi citao uzmi obavezno, definitivno najkompleksnije kingovo delo)

mada vreca odudara od tipicnog kingovog stila, nekako je previse smorna ali procitacu svakako jer mi se serija svidela

a ja juce ko kreten kucam na guglu watch gots2e1 online i pocinjem da gledam, tek nakon 10 min provaljujem da se ustvari radi o prvom serijalu :lol:

na leto planiram da pročitam nešto kingovo, i mislim da će to biti salemovo, po tvojoj preporuci north

to je prvo kingovo delo koje sam procitao, pa je zato ostavilo na mene jak utisak. Objektivno je svakako bolja knjiga To, zatim serijal Mracna kula, a novotarije poput mobilnog telefona i lisine price zaobidji u sirokom luku

i jedan predlog za film za koji je king valjda pisao scenario

the mist, mnooogo dobar

Back