Šta čitate?

Ranije su se sve te knjige prodavale kao lude za male pare, sve u kožnom povezu i čitave edicije
sad kitu možeš da ispušiš, još cimanje da nađeš čitavo izdanje, pa golema para da se da.

uzeo Larusovu enciklopediju tom 1 od ortaka i gledam na netu- čitava edicija(3 toma) košta oko 40k dinara... watafak

Akuta, ne znam što uopšte ideš u gradsku pored takvih knjiga :). Nisi ih valjda sve pročitao :)?

Nisam jos... Imam sve i svasta.Simon de Bovoar, Servantes, Ladlam, Dikens........

Pojma nisam imao da to posedujem... Sad polako pocinjem i citam redom Dostojevskog, Frojda pa Sartra...

A biblioteka je ipak lepo mesti i imaju Den Brauna, Tom Martina, Dojla i ostale slicne pisce. Tu uzimam tu neobaveznu literaturu... A donecu ti Aristotela kao poklon kad dodjem u BG...

@Direkt

Ne znam cene, moj deda je ovo nabavljao, ali imam neke recnike koji su tada bili skupi, a i sada su...

Nisam jos... Imam sve i svasta.Simon de Bovoar, Servantes, Ladlam, Dikens........

Pojma nisam imao da to posedujem... Sad polako pocinjem i citam redom Dostojevskog, Frojda pa Sartra...

A biblioteka je ipak lepo mesti i imaju Den Brauna, Tom Martina, Dojla i ostale slicne pisce. Tu uzimam tu neobaveznu literaturu... A donecu ti Aristotela kao poklon kad dodjem u BG...

@Direkt

Ne znam cene, moj deda je ovo nabavljao, ali imam neke recnike koji su tada bili skupi, a i sada su...

ali, zašto? :mrgreen:

Back