.apsolut
Ističe se
- Poruka
- 2.848
ti si moj idol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si moj idol
Ma nemoj tako... Upoznajmo se pa ću ti rado pozajmiti neku knjigu, a ne da me špijuniraš iz svoje škole...
ja tebe nikad nisam video u školi.. možda jednom u autobusu
a i ne moraš da mi pozajmljuješ, ima u biblioteci
ti si moj idol
. Ozbiljno sad, Akuta, svaka čast na takvoj kućnoj biblioteci...
. Nisi ih valjda sve pročitao
?Akuta, ne znam što uopšte ideš u gradsku pored takvih knjiga. Nisi ih valjda sve pročitao
?
Nisam jos... Imam sve i svasta.Simon de Bovoar, Servantes, Ladlam, Dikens........
Pojma nisam imao da to posedujem... Sad polako pocinjem i citam redom Dostojevskog, Frojda pa Sartra...
A biblioteka je ipak lepo mesti i imaju Den Brauna, Tom Martina, Dojla i ostale slicne pisce. Tu uzimam tu neobaveznu literaturu... A donecu ti Aristotela kao poklon kad dodjem u BG...
@Direkt
Ne znam cene, moj deda je ovo nabavljao, ali imam neke recnike koji su tada bili skupi, a i sada su...

ali, zašto?![]()
Pa to smo vec utvrdili...

šta ste utvrdili, zašto ćeš da čitaš frojda?![]()
Mrs....
Moram da te upoznam... Uletecu ti u ucionicu i traziti da izadjes...

je l' ovo treba da shvatim kao pretnju ili..?![]()
Obožavam da čitam.Svaki dan posećujem biblioteku.Sada čitam ''Sumrak''.

Cek, vas dvojica idete u istu skolu i ne poznajete se?

Pa to smo vec utvrdili...
pa naravno, odavno znamo da imaš Edipov kompleks![]()
Kazem ti naci cu te... Reci ce mi Marija pre ili kasnije... Navescu je da mi nesvesno kaze...
ali ovo je malo zastrašujuće Ono 2 skole u istoj zgradi?Ne bas istu, ali delimo zgrade, a drugarica iz mog odeljenja ga zna... Tako da cu brzo saznati ko je mali intelektualac...