Šta čitate?

Problem je što je za Kozake čast bila sve, i nikad ne bi nešto uradili čime bi je ukaljali, a u knjizi stoji zaista svašta.

Ko kazhe da nisu ukaljali , Sloba se drao "niko ne sme da vas bije" , a ostavio Srbe u Hrvatskoj na cedilu , ali manimo se politike , i vratimo se na Tihi Don , a Sholohov je skoro ceo zhivot proveo pored Kozaka , a u knjizi najveci pozitivni likovi su Kozaci .

Zavrsila sam ,,Ubistvo Rodzera Akrojda"...Mada mi je trebalo 6 dana da ga zapocnem,zavrsila sam ga za jedno vece...Stvarno je nenormalno zapetljana prica....Mozda ce delovati neverovatno,ali ja u jednom trenutku jesam sumnjala na ubicu ali sam se nadala da je greska...Kako ispade kraj...Neverovatno...
Danas cu da pocnem sa ,,Devojkom sa bisernom mindjusom"...Nadam se da je dobra kao i ,,Pali Andjeli" i ,,Devicanski plavo"...Zadnja knjiga od Sevalije koju sam citala bila je ,,Plameni sjaj" i ta knjiga mi je bila toliko dosadna...

Pa dobro nije bas tako...Od njenih dela koja sam procitala ,,Plameni Sjaj" i ,,Dama i jednorog" su ubedljivo najgori...,,Pali Andjeli" i ,,Devicanski Plavo" su fantasticni romani...Ali kako kaze poslovica O ukusima ne vredi raspravljati...

evo ja sam sad zavrshila knjigu "Telohranitelj - Desna Ruka Rokenrola" :D
a sad je na redu Ana Karenjina :roll:

a inache omiljene knjige su mi da vincijev kod i...harry potter :rumenko:

Ijao,Desna ruka rokenrola
to sam čitala pre nekih 5 godina
i zadnja priča je bila vezana za koncert KISS-a u Bg
jao koliko sam se smejala,majko moja
Bilo je nešto na foru da je Arkan zatvorio ceo aerodrom "Nikola Tesla" i tražio ne znam koliko hiljada dolara da bi uzleteli
sve se mislim,da li je pisac ciknuo.

Nikad nisam procitala tog ''Agnusa,vatanje,ljubljenje'' ili kako vec :roll:
Kad sam bila manja,citala sam Dzudi Blum
Sada obozavam Hemingveja.
Cudno,ja uvek zaboravim ime pisca kad procitam neko delo :(
:lol:

Ja jesam..i mogu ti reci da i nije nesto puno zanimljivo,tj zavisi kako za koga,ali npr kakva je to knjiga na kojoj preskacen strane jer,jelte DEVOJKA PRICA STA JOJ RADI MACAK U KOMSILUKU SA DRUGOM MACKOM I KAKO JOJ SE KOMSIJE ZALE NA NJEGA:roll:a ono ostalo momci i to,zanimljivo je.
Dzudi Blum,kao npr ,,Boze dal si tu,ja sam Margaret,, secam se da sam kao klinka citala tu knjigu 5 puta.
Veruj mi,ne znam nijednog pisca knjige koje sam citala..skoro:dontunderstand:

Ja jesam..i mogu ti reci da i nije nesto puno zanimljivo,tj zavisi kako za koga,ali npr kakva je to knjiga na kojoj preskacen strane jer,jelte DEVOJKA PRICA STA JOJ RADI MACAK U KOMSILUKU SA DRUGOM MACKOM I KAKO JOJ SE KOMSIJE ZALE NA NJEGA:roll:a ono ostalo momci i to,zanimljivo je.
Dzudi Blum,kao npr ,,Boze dal si tu,ja sam Margaret,, secam se da sam kao klinka citala tu knjigu 5 puta.

Ja sam chitala od Dzudi Blum ''Zauvek'' i bash mi je super :)

Ja sam to citala u sestom razredu ili tako nesto... Angus je najzanimljiviji lik u knjizi!
Citala sam i tu sto je pisala Dzudi Blum, ali mi je bila dosadna...

Najvise volim "Gospodar prstenova" i "Gordost i predrasuda", ali volim i Agatu Kristi. Volim i "Sliku Dorijana Greja" i "Da Vincijev kod" i "Andjele i demone", i ima ih jos...

i ja...skroz je kulj :D

Back