Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 6.002
a sta si ti mislio/mislila da sam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znala samo, nista losea sta si ti mislio/mislila da sam?
Znaci, Raj je materijalalan, ljudi takodje…
E vernici, imaju li ostala bića u ovom 3d univerzumu koji je praktično beskonačan, imaju li oni raj ili samo ljudska bića sa ove nebitne planete imaju religije i raj i boga rofl mao. KO JE OVDE LOOD!
A ti da te ne uvredim iq oko stotkice imaš a bacaš ovde opasan palamud o raju i znaš koliko vidim kako je u celom univerzumu i ispade samo ti i ovoplanetski ljudi znaju istinu o zagrobnom životu a ne znaš da si sad u zagrobnom životu kako li si saznao tu istinu da mi je znatiako ih ima, i oni imaju Raj, ako su sa slobodnom voljom, onda imaju i Raj ili Pakao, zavisno kako ce poloziti svoj test na svojoj planeti.
A ti da te ne uvredim iq oko stotkice imaš a bacaš ovde opasan palamud o raju i znaš koliko vidim kako je u celom univerzumu i ispade samo ti i ovoplanetski ljudi znaju istinu o zagrobnom životu a ne znaš da si sad u zagrobnom životu kako li si saznao tu istinu da mi je znati
A ti da te ne uvredim iq oko stotkice imaš
bacaš ovde opasan palamud o raju
i znaš koliko vidim kako je u celom univerzumu
i ovoplanetski ljudi znaju istinu o zagrobnom životu a ne znaš da si sad u zagrobnom životu
vrlo je velike verovatnoća da imaš oko 100 jel to je normalno, nisi mileva ajštajnto ti ne znas, osim sto nagadjas....
Od prađeda ili mame i tate što su te u crkvu vodili da ti ispiraju mozak.a sta ti mislis odakle ja znam sve to o Raju???
cuj sad u zgrobnom zivotu....pobrkao si lonce i poklopce druze.....
vrlo je velike verovatnoća da imaš oko 100 jel to je normalno, nisi mileva ajštajn
Od prađeda ili mame i tate što su te u crkvu vodili da ti ispiraju mozak.
pa što pričaš ako ne znaš i nisi bio na drugoj strani
vrlo je velike verovatnoća da imaš oko 100 jel to je normalno, nisi mileva ajštajn
Od prađeda ili mame i tate što su te u crkvu vodili da ti ispiraju mozak.
pa što pričaš ako ne znaš i nisi bio na drugoj strani
A, gde je ovde smrt i truljenje ovog materijalnog tela, i ako u Islamu ima neko podizanje tela, mora da ima ako misliš da podigneš ovo telo koje je smrtno i istrulelo, i ako je Raj materijalan, onda ispada, imaš materijalno telo i smrt i truljenje, i onda opet podizanje istih materijalnih tela koja sad nisu smrtna i truležna.Raj je savrseno materijalno mjesto gdje maximalno uziva covjekkova dusa i tijelo
Takav je kontekst, alegorijski i simbolično se tumači, i to se vidi u onim stihovima o anđeoskom životu u Raju, ne može da bude i materijalistički život i anđeoski život, to su dve potpuno suprotne stvari, a i jedno i drugo je rekao Isus, zato se ono tumači alegorijski jer je samo tako kompatibilno sa ovim o anđeoskom životu, ne može Isus da bude kontradiktoran samom sebi, jednom priča o materijalnom životu i drugi put anđeoskom životu.znaci ti ces nonsalantno da tumacis to sto je Isus govorio kao alegorijski.....e nije tacno....meni takve suplje nemogu proci, ti takve suplje mozes neukim hrscanima proturati ali meni ne.
Tako je po Pismu, ali ti kao ekstra tumač Pisma drugačije tvrdiš, nema veze što si muslimanske vere, opet si veći i bolji tumač od samih hrišćana.nek ti bude tako kako ti mislis da ti je Raj....
Već sam 100 puta piso, zato što su u Raju duhovna i nebeska uživanja, onda treba da bude i malo drugačije telo od ovog sada materijalnog tela, kako bi takvo telo moglo zajedno sa dušom i duhom da uživa u takvim uživanjima, jer i ovde ima većih uživanja od telesnih, duhovna i mentalna sreća, ljubav, pravda i istina, duhovna lepota, i slićno, kamoli onda tamo u Raju gde je sve duhovno i nebesko i uzvišeno i slavno i lepo.znaci promoviras Raj koji ima slabija uzivanja od zemlje....jer ovdje imas uzivanje i tijela i duse, a tom tvom cudnom Raju samo duse a ne tijela....
A, gde je ovde smrt i truljenje ovog materijalnog tela, i ako u Islamu ima neko podizanje tela, mora da ima ako misliš da podigneš ovo telo koje je smrtno i istrulelo, i ako je Raj materijalan, onda ispada, imaš materijalno telo i smrt i truljenje, i onda opet podizanje istih materijalnih tela koja sad nisu smrtna i truležna.
Baš besmisleno, kako onda smrt i truljenje tela i onda opet imaš materijalna tela, i to materijalna tela koja sad nemaju smrt i truljenje, besmisleno, kako materija i tvar koja su po svojoj prirodi konstantno propadljiva kroz zakon entropije i na kraju se prognozira da će skroz propasti, kako onda materijalan Raj i materijalna tela mogu da budu večni i nepropadljivi.
I, kako onda ti to zamišljaš telo koje je besmrtno i nepropadljivo i zdravo i bez bolesti, kada opet imaš materijalno telo u materijalnom Raju i kada su materijalna tela smrtna i truležna i bolesna, i kada je materijalni i tvarni Raj takođe propadljiv i na kraju će propasti.
Baš me interesuju odgovori.
Takav je kontekst, alegorijski i simbolično se tumači, i to se vidi u onim stihovima o anđeoskom životu u Raju, ne može da bude i materijalistički život i anđeoski život, to su dve potpuno suprotne stvari, a i jedno i drugo je rekao Isus, zato se ono tumači alegorijski jer je samo tako kompatibilno sa ovim o anđeoskom životu, ne može Isus da bude kontradiktoran samom sebi, jednom priča o materijalnom životu i drugi put anđeoskom životu.
Tako je po Pismu, ali ti kao ekstra tumač Pisma drugačije tvrdiš, nema veze što si muslimanske vere, opet si veći i bolji tumač od samih hrišćana.
Već sam 100 puta piso, zato što su u Raju duhovna i nebeska uživanja, onda treba da bude i malo drugačije telo od ovog sada materijalnog tela, kako bi takvo telo moglo zajedno sa dušom i duhom da uživa u takvim uživanjima, jer i ovde ima većih uživanja od telesnih, duhovna i mentalna sreća, ljubav, pravda i istina, duhovna lepota, i slićno, kamoli onda tamo u Raju gde je sve duhovno i nebesko i uzvišeno i slavno i lepo.
neko je samo poradi sexaKo kaze da su svi vernici na temi?
na šta li liči metuzalem koji je živeo 969 godda, kao sto smo sad dusa i tijelo, i u Raju smo dusa i tijelo, samo perfektna verzija nas....prociscena dusa od svih negativnosti, tako isto tijelo ce biti mladiliko od 33 godine, nikad vise star ni bolestan niti ce smrti okusiti vise, i ne samo mlad nego extremno lijep, fine gradje, da i sebe odusevis i partnera, a tako isto i partner.
uh yeben ovaj zagrobni životA ti da te ne uvredim iq oko stotkice imaš a bacaš ovde opasan palamud o raju i znaš koliko vidim kako je u celom univerzumu i ispade samo ti i ovoplanetski ljudi znaju istinu o zagrobnom životu a ne znaš da si sad u zagrobnom životu kako li si saznao tu istinu da mi je znati
na šta li liči metuzalem koji je živeo 969 god
na bebu?
pa njegovih 33 nisu ko naših.na 33 godisnjaka ako udje u raj
pa njegovih 33 nisu ko naših.
u srednjem veku to bilo matoro. godine su relativne.
Ок, кад ти кажеш, осим што си експерт за хришћанство, сада си експерт и за логику.ostavi se diskusije i logike, nije to za tebe...ocito mi je sad.
verujem da ti u to veruješbit ce mlad kao svi ostali....izgledom nece se razlikovati od ostalih po starosti.