To je zasnovano na nekim tvojim pretpostavkama. Pogledaj reportaže
o zajednicama u kojma vlada matrijarhat. Tamo se žene ne mešaju sa
drugim narodima.
Mada, svako ima pravo da bira i nemam ništa protiv mešanja.
Hoces da se kladis....
Srpski materijarhat je poseban, tu se ocekuje materijalni izvor od muskarca, a potpuna dominacija zene i to ne u timskom smislu...A opet imamo totalnu pobedu seljackog mentaliteta...i to sve treba spojiti...
Sledi mora da se seli seljacki mentalitet u grad, jer na selu nema nista od dominacije jer za materijarhat je potrebna jaka materijalna osnova...ako nema novca, materijarhat puca...jer zene nisu nosioci izgradnje i rada, vec obavljanja posla....
Zato se i vrse ove transformacije u gradske seljake, , stvara se osnova da se napravi zenska radna materijalna podloga...
Mora tu mnogo sitnih stvari da se zadovolji, da zena moze da bude gazdarica, da kontrolise i poseduje kapital, da je to vezano za one profesije gde je to moguce, da se ne sukobljava sa kriminalom koji je ulicni , radikalni..
Zato se i rade ove diskriminacije, da se poslovi prenose na zene, da zene imaju firme, nekretnine...Prvo za svoju potrebu , kasnije i kao osnova za porodicno koriscenje, a jos kasnije kao izvor za kreiranje kapitala...
Vec se dobilo da studentkinje gledaju sa omalovazavanjem na kolege, raste lez orjentacija, nije vise ni precutno da zene nisu zadovoljne svojom, pazi svojom ne mojom selekcijom muskaraca...dok moja selekcija je nevidljiva....to je trecina ljudi koji su totalno nevidljivi...
Isto kao sto sam i ja nevidljiv....fin, kulturan, zabavan, ljubazan, u kraju, ali ne postojim u MZ odnosima, postojim na nekim drugim mestima, gde nisam ni fin ni kulturan a iz BG sam...znaci van BG, van Srbije..Kako to...pa lepo...