Šta će biti ako se vrati matrijarhat?

To se kaze, Srbijanke ce se udavati za otpad, a snazni muskarci ce zeniti druge nacije i svi sretni....
Nista ne fali takvom rasporedu....vremenom ce se formirati posebne psiholoske porodicne navike...
Zbog slabog uticaja oceve figure, smatram da ce jedna od posledica biti cesto ulazenje cerki u seksualne odnose sa izbeglicama i afganistancima...na par godina, cisto da se nauce kako to izgleda u drugacijim odnosima..
Nije iskljuceno ni meduza kompleks, takodje zbog priucavanja kako se stvaraju emotivni odnosi....

Mozda se odradi i saradnja sa CG pa malo stariji CG preko leta nauce cerkice kako se radi na jahtama...
Ti se ponadao da je matrijarhat samo u Sbiji, ali nije. U velikoj većini
zemalja vlada matrijarhat.

Materjarhat ocigledno posto je lokalan, a ne globalan fenomen ce izazvati distribuciju muskih i zenskih naslednika u druge kulturne sredine da se tamo ispolje u boljem procentu nego sto bi u domacem okruzenju, osim ako to bude pritiskom zabranjeno onda se ocekuju razne psihicke smetnje i sukobi..
Imaš jednu matriarhalnu zajednicu gde muškarcima ne pada na pamet
da odu odatle, a ni ženama da se mešaju sa muškarcima iz drugih
naroda.
Ti stvarno misliš da strog otac može da iskontroliše s kim će ćerkica
da mu se hebe? Kao sve zavisi od njega? :lol: Pa nije ona stvar kod
tate..

Imaš jednu matriarhalnu zajednicu gde muškarcima ne pada na pamet
da odu odatle, a ni ženama da se mešaju sa muškarcima iz drugih
naroda.
Ti stvarno misliš da strog otac može da iskontroliše s kim će ćerkica
da mu se hebe? Kao sve zavisi od njega? :lol: Pa nije ona stvar kod
tate..
u matrijarhatu se ebe s kim oće,a u patrijarhatu s kim neće:think::rotf::rotf:
onda najbolje oba:rotf::rotf::rotf:

Pa nece tako biti.....
Kad nemaju primer jake oceve figure u domacoj kulturi, devojke ce traziti taj primer unekoj drugoj kulturi, pa ce tamo podsticati patrijarhalne odnose...Kad apsolviraju onda ce raskidati ili nece te veze i vracati se na svoje maticno kulturno vaspitanje..

Sta mislis zasto toliko klinkica obozava i trazi da ih matorci okrecu i uce sta znaci veza i odnosi....jer su im ocevi primer za papucare i ne mogu nsita da nauce iz odnosa majki i oceva...

Ne znam zasto zene toliko zlobe unose u stav patrijarhalnog i toliko zlobe u nekom pobedonosnom tonu u neku zamisljenu materjarhalnu buducnost....

Ako vam je toliko gadno biti sa muskarcem, nego ste samo zbog okoriscenja i ponizavanja muskarca radi sopstvene dominacije sa njim, znajte da ste uzasan primer za svoje unuke, ne cerke, one ce preziveti , ali unuke i unuci , to ce biti zanimljiv kurcslus...

Muskarac ako hoce moze uciniti najvecu osvetu , tako sto ce da ostane sa takvom zenom i da uziva u zivotu ...
Ona ce da se ujeda do srzi ako misli da on vise uziva od nje u zivotu....

Kao sto zena moze biti uljudna u rukavicama a ne timski igrac, tako i muskarac moze uraditi isto to , biti korektan , ali to ima da toliko ugusi zenu da ce da ode u depresiju i mrznju prema sebi , dok ce on uzivati....lici na sadizam, ali je ustvari privodjenje zene sopstvenim trikovima i maskama i lazima...

Mnogo se zene danasnjeg doba igraju glupih stvari...
Muskaraca ima takvih svinja da ce vrlo lako da razbucaju takve zene da ce postati krotke samo da bi muskarac bio redovno svinja, jer joj to pruza zadovoljstvo....

A najgore ce joj biti u rukavicama kad je pusta da bude korektan a sahranjuje je zivu...
I to jos moze da koristi i moral a moze i ekonomiju i sve planove koji su zenini , bukvalno sve njene komande samo nema onog sto joj vristi iznutra dusa za tim..

Poslednja izmena:
Ne znam zasto zene toliko zlobe unose u stav patrijarhalnog i toliko zlobe u nekom pobedonosnom tonu u neku zamisljenu materjarhalnu buducnost....

Ako vam je toliko gadno biti sa muskarcem, nego ste samo zbog okoriscenja i ponizavanja muskarca radi sopstvene dominacije sa njim, znajte da ste uzasan primer za svoje unuke, ne cerke, one ce preziveti , ali unuke i unuci , to ce biti zanimljiv kurcslus...
Ne treba se obraćati u množini. Nismo MI, već neki i neke.
Ukoliko mi je odabranik jači karakter, a i dobar čovek, nema problema da ga pratim i podržavam. Ukoliko sam ja jača, a dobra žena, opet nema problema.
Ako izaberem nekog da me nervira i da mi se zgadi, sama sam kriva, kod očiju slepa, ali... ima mesta popravkama, zar ne?

Pa nema bas, ako vidis da joj je pristup da stalno mora da bude ona bolja, ona ta koja zna bolje i ona koja koristi neke detalje cisto da ujede muskarca u ponos i u neku inicijativu , tj da mu sece jaja...

Takva situacija vodi uvek do istog rezultata...

Necu da budem gadan, ali mogu ti navesti forumasice koje sigurno nece nikad imati srece u ljubavi.....
A one ce ti reci da ja nemam srece u ljubavi ...
Ali koja zabluda....i pakost...
Njih nervira moje otvoreno misljenje i upozorenje da se ne igraju zlih igara jer ce dobiti po pi....
A ja ne koristim nista ruzno u svojim odnosima sa zenama i stiti me i slucajnost a i same zene....Zene kad se postavis kako treba te stite....povredice te , nije da nece, ali ce i da te zastite u nekim stvarima...

Pa nema bas, ako vidis da joj je pristup da stalno mora da bude ona bolja, ona ta koja zna bolje i ona koja koristi neke detalje cisto da ujede muskarca u ponos i u neku inicijativu , tj da mu sece jaja...

Takva situacija vodi uvek do istog rezultata...
Gde je tu ljubav?
Kome seći jaja i udarati na ponos?
Žena (prava) brine da li jedeš, da li si zdrav, jesi li opeglan i opran, kako se u javnosti pokazuješ...
Ona ne seče ništa, ali se pobrine da sve bude na svom mestu.
Nismo u sukobu ili rivalstvu, već treba da živimo zajedno što je moguće lepše.
Neki muškarci ni ne znaju da njima vlada njihova žena, vice versa. To je prosto tako jer je najbolje za sve.

Gde je tu ljubav?
Žena (prava) brine da li jedeš, da li si zdrav, jesi li opeglan i opran, kako se u javnosti pokazuješ...
Neki muškarci ni ne znaju da njima vlada njihova žena, vice versa. To je prosto tako jer je najbolje za sve.
Izvini , ovo je tema o materijarhatu , sto je danas povezano sa tim pakosnim i zluradim tonom koje pokazuju forumasice u ovoj temi...
To znaci da nema govora o nekom fer odnosu , nego neki zamisljeni fer odnos, nesto sto one zamisljaju da je fer...

Slazem se sa tvojom poslednjom opaskom, muskarci koji imaju samoinicijativu i umniji su i talentovaniji od zena, posto ne mogu onda da igraju igru da se ne vidi da su posecene inicijative, treba pobiti...

Ne znas ti ultra sta je materijarhat po modernoj definiciji...
Evo ti kratkog upoznavanja..
To ti je majka koja je odvojila i pasivizirala oca, vaspitava decu i oca svodi na finansijski prihod koji nema ama bas nijednu rec u domacinstvu...

Posle sam ja kriv kad se iznenadite sta ste dobili uvaljano od raznih teorija i pokreta...

Izvini , ovo je tema o materijarhatu , sto je danas povezano sa tim pakosnim i zluradim tonom koje pokazuju forumasice u ovoj temi...
To znaci da nema govora o nekom fer odnosu , nego neki zamisljeni fer odnos, nesto sto one zamisljaju da je fer...

Slazem se sa tvojom poslednjom opaskom, muskarci koji imaju samoinicijativu i umniji su i talentovaniji od zena, posto ne mogu onda da igraju igru da se ne vidi da su posecene inicijative, treba pobiti...
Ne znam... Samo vidim lako gde radi patri-, a gde matri-;
I jedni i drugi su super jer gledam samo zanimljivo i poučno.
Zanima me kako će moja porodica da ispadne, a zluradosti i ostale stvari-to me ne dotiče.
Nisam kivna na muškarce, nisam ni na žene, ali jer se ugledam na velike žene, a zanimaju me i veliki muškarci.
Isto, to što opisuješ zluradim i pakosnim... to je za mene vazduh-ima ga, ali ga ne vidim.

Gde je tu ljubav?
Nisam skoro video par u normalnom netoxicnom odnosu ,da stave partnera ispred sebe i da se ne boje da ce biti zajebani

Pa nece tako biti.....
Kad nemaju primer jake oceve figure u domacoj kulturi, devojke ce traziti taj primer unekoj drugoj kulturi, pa ce tamo podsticati patrijarhalne odnose...Kad apsolviraju onda ce raskidati ili nece te veze i vracati se na svoje maticno kulturno vaspitanje..

Sta mislis zasto toliko klinkica obozava i trazi da ih matorci okrecu i uce sta znaci veza i odnosi....jer su im ocevi primer za papucare i ne mogu nsita da nauce iz odnosa majki i oceva...
To je zasnovano na nekim tvojim pretpostavkama. Pogledaj reportaže
o zajednicama u kojma vlada matrijarhat. Tamo se žene ne mešaju sa
drugim narodima.
Mada, svako ima pravo da bira i nemam ništa protiv mešanja.

Kako će se zvati muški pokret za njihova prava? 🤔

У Србији није матријархат, нисмо толико декадентна земља...

То је код феминизираних народа емотивна дебилана на цени, код нас још Богу хвала - НЕ...

To sto je u Srbiji se ne govori....
Npr kad su ukinuli deviznu stednju , to je bio znak da hoce da raja potrosi pare kao trosak, a da lopovi postanu kapitalisti....i zacudo raja, ama bas niko to nije ukapirao...
Ja kao klinac razgovaram sa ljudima, glupetaju, pljuju psuju me ali ne kapiraju...

Tako isto se desavalo i kod unistenja kulture, pa sporta,
Tako se desava i kod materijarhata koji se zove nije materijarhat nego seckanje jaja papucarima...

I onda imamo ponosne zene , majke, a svuda okolo neka kuknjava , nezadovoljstvo..
Slobodno mogu da kazem da je brak Srbina sa svakom drugom nacijom tri puta srecniji nego brak sa Srpkinjom, eto dokle smo dosli....
Doduse to je vazilo i pre 20 godina, secam se price sa nekim normalnim zenskim osobama, koje su mogle da vode debatu objektivno pa i zakljucke na svoju stetu ....

Da se ne bi zezali sa hibridima, pa ti svaka Srpskinja prodaje pricu , neka da je vernica, a neka cudna vera, neka da je vrednica, a stalno nista ne stize, neka da je postena, ali isto kao i njen muz kad je bio momak...
Jedino tacno pravilo je u Srbiji se radi ono sto se mora, a ne mora se nego ubedis se da mora da se krade, da se prodaje sve sto se moze, da se namesta, da se podmece..

To je zasnovano na nekim tvojim pretpostavkama. Pogledaj reportaže
o zajednicama u kojma vlada matrijarhat. Tamo se žene ne mešaju sa
drugim narodima.
Mada, svako ima pravo da bira i nemam ništa protiv mešanja.
Hoces da se kladis....
Srpski materijarhat je poseban, tu se ocekuje materijalni izvor od muskarca, a potpuna dominacija zene i to ne u timskom smislu...A opet imamo totalnu pobedu seljackog mentaliteta...i to sve treba spojiti...
Sledi mora da se seli seljacki mentalitet u grad, jer na selu nema nista od dominacije jer za materijarhat je potrebna jaka materijalna osnova...ako nema novca, materijarhat puca...jer zene nisu nosioci izgradnje i rada, vec obavljanja posla....
Zato se i vrse ove transformacije u gradske seljake, , stvara se osnova da se napravi zenska radna materijalna podloga...

Mora tu mnogo sitnih stvari da se zadovolji, da zena moze da bude gazdarica, da kontrolise i poseduje kapital, da je to vezano za one profesije gde je to moguce, da se ne sukobljava sa kriminalom koji je ulicni , radikalni..

Zato se i rade ove diskriminacije, da se poslovi prenose na zene, da zene imaju firme, nekretnine...Prvo za svoju potrebu , kasnije i kao osnova za porodicno koriscenje, a jos kasnije kao izvor za kreiranje kapitala...

Vec se dobilo da studentkinje gledaju sa omalovazavanjem na kolege, raste lez orjentacija, nije vise ni precutno da zene nisu zadovoljne svojom, pazi svojom ne mojom selekcijom muskaraca...dok moja selekcija je nevidljiva....to je trecina ljudi koji su totalno nevidljivi...

Isto kao sto sam i ja nevidljiv....fin, kulturan, zabavan, ljubazan, u kraju, ali ne postojim u MZ odnosima, postojim na nekim drugim mestima, gde nisam ni fin ni kulturan a iz BG sam...znaci van BG, van Srbije..Kako to...pa lepo...

Poslednja izmena:
Gde je tu ljubav?
Stvarno mislis da je zenama koje su toliko ogorcene i toliko podsvesno i svesno traze materijarhat bitna ljubav?
Koja ljubav, ...ljubav kao neko me dvori i voli , ili ljubav, ja i neko se volimo?

Uzmi samo to da je tema na filozofiji , sine sta je filozofija docekala, da je zatrpavaju temama sta bi bilo da zena moze da razmislja....

Obicna, ne one koje stvarno umeju da razmisljaju...nego ove koje uglavnom osecaju , pa misle da je razmisljanje i donosenje odluka osecanjima isto sto i razmisljanje i filozofija...

Матријархат је постојао док се није знало да и мушкарац учествује у прављењу деце, мислили су да само жена прави дете, типа сагне се и ветар је оплоди. Када су то открили, онда је завладао патријархат, јер су очеви постали свесни да имају своје потомство, и хтели су да осигурају да њихова деца буду биолошки њихова. Тако да се матријархат неће вратити. Постоји само деловање марксиста на разбијању породице преко форсирања већих права за жене.

Back