Cyber-BARABA
Primećen član
- Poruka
- 699
Nixxx:Мазићу га и пазићу га и зваћу га....
Стварно не знам који ми је ***** данас... :? :Р
ahahaaha... Pa chim budesh video ribu u leprshavoj haljinici doci cesh sebi Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nixxx:Мазићу га и пазићу га и зваћу га....
Стварно не знам који ми је ***** данас... :? :Р
ahahaaha... Pa chim budesh video ribu u leprshavoj haljinici doci cesh sebi Njanjanjanjanja.shushu:shta je bre ovo, zavladala neyebica?
tihana ti se ne javljaj.
Mi se ne volimo. To je zhivotinjski instinkt. Mnogo lepog ljubljenja. Plus mnogo intelektualnih razgovora.Keeper:to one "nansy & meda" varijante? danas se volimo sutra se mrzimo prekosutra opet volimo.
od sad cju da te zovem Cvetak Zanovetak - volim ga, mrzim ga, volim ga, mrzim ga,....![]()
Plus fino nam je kad smo zajedno. Plus...
shushu:Meni nije zao. Tako treba biti. Mogla bih da uzmem neku knjigu da chitam... da... usrecilo bi me da mi neko preporuchi neku dobru knjigu. Molim bez "angusa tangi itd".
I onaj sladoled bi mi i dalje prijao.
pa znash onaj razgovor.... "aaaaaaaah".... "uh uh uh huh".... "aaaaaaaaahhh"Kad_LupimLupim:Ma odkad zivotinjski instinkt inicira intelektualni razgovor![]()

ah pa u tom sluchaju dobro.Electra:Mi se ne volimo. To je zhivotinjski instinkt.

Eh_Andrej....ma_samo_se_vi_meni_smejte.Al_moramo_o_nechemu_i_daKeeper:pa znash onaj razgovor.... "aaaaaaaah".... "uh uh uh huh".... "aaaaaaaaahhh"
to je za zhivotinje vrlo inteligentno.![]()
i_poshto_smo_oboje_tako_fino_pametni
to_su
Pa_*****_mu_shilo,to_shto_nije_ljubav_uKeeper:ah pa u tom sluchaju dobro.
nego ja video neshto pre neki dan pa pomislio neshto ozbiljno u pitanju.
Original postavio Electra
S_obzirom_na_to_da_odlazim_od_qcje_na_2_nedelje,us recjilo_bi_me_da_me_onaj_moj_probisvet_ne_prevari.
A_josh_vishe_da_ja_njega_ne_prevarim.
ko cj' vas decu razumet' ...![]()

a ja? a ja?shushu:shta je bre ovo, zavladala neyebica?
tihana ti se ne javljaj.

newerna_beba:a ja? a ja?
Bllade:meni ni sladoled ne bi pomogao....po vadjenju bi se otoopio u sec![]()

micika_015:donese

wild_child:Lubenica

wild_child:Njaaah....trenutno sam toliko mrtva od ove vrucine da nemam zivaca cak ni da budem ljubomorna....e zivota...
Sretja pa imam kuvanih kukuruza da se utesim

wild_child:Dabogda te napale pcele zlobnice![]()