Sta bi vas sada usrecilo?

• Začetnik teme Začetnik teme Ank
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad bi me usrecilo...
1.da konacno moji kupe klimu za stan jer je nepodnosljivo,osecam se kao u paklu....
2.da ponovo budem sa bivsim deckom :-( mjauuu...
3.da ponovo odem na Zlatibor,kad vec nemam sanse za more ove god...
4.da ozdravim,jer sam se prehladila na 40 stepeni!!!joj,uzas,postajem zesci pesimista,nooo...
5.da sto pre stigne ovaj sladoled koji ocekujem :-)

mijenjam misljenje....cim vidim tudje probleme sjetim se mojih :lol: :lol: volio bi

1.da konacno moji kupe klimu za stan jer je nepodnosljivo,osecam se kao u paklu....
2. da me ne zaboli stomak od ove lubenice :lol: :lol: :lol:

@+UNHOLY GATES OF MIDIAN+...br. 4.... WTF....na 40 stepeni prehlada .... e to se zove bad luck :lol:

u zadnje vreme me prati nesto ta jebena bad luck,ali JUST GO ON KATJA..moram samu sebe da bodrim,xaxa..
ljudi,ja sam na 9.spratu bez klime,moji apsolutno sve mogu da kupe,ali ne,oni teraju svoje,kakva crna klima...
ako umrem znace se ko je krivm,aj ne mogu da spavam, nocu!cu ih tuzim onoj sluzbi za zlostavl;janje dece xexe..jedini smo jebeni stan u staroj zgradi bez ikakve izolacije koji nemamu klimu!!!!!!!!!!!!!!!!!!recite mi da nisam jedina ...:-(

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
u zadnje vreme me prati nesto ta jebena bad luck,ali JUST GO ON KATJA..moram samu sebe da bodrim,xaxa..
ljudi,ja sam na 9.spratu bez klime,moji apsolutno sve mogu da kupe,ali ne,oni teraju svoje,kakva crna klima...
ako umrem znace se ko je krivm,aj ne mogu da spavam, nocu!cu ih tuzim onoj sluzbi za zlostavl;janje dece xexe..jedini smo jebeni stan u staroj zgradi bez ikakve izolacije koji nemamu klimu!!!!!!!!!!!!!!!!!!recite mi da nisam jedina ...:-(

JUST GO ON KATJA, NEVER GIVE UP. U`r never allone, and we are with u in good and evil 8-)
ama ne brini se....ni ja ne mogu da spavam, ubise me komarci :cry:

:lol: Pa jest nikad brale od mene filozof nu da :P Zena da sedi kuci i kuva dragom rucak:D
Nisam planirala da se vratim na forum, radila natalnu drugarici pa svratila na astrologiju da proverim nesto i kopkalo me ta se desava ovde:) I evo navucena sam opet:P
Samo ne vidim pola ljudi...gde su Bliznakinja i Tinar? :(

wild_child:
:lol: Pa jest nikad brale od mene filozof nu da :P Zena da sedi kuci i kuva dragom rucak:D
Nisam planirala da se vratim na forum, radila natalnu drugarici pa svratila na astrologiju da proverim nesto i kopkalo me ta se desava ovde:) I evo navucena sam opet:P
Samo ne vidim pola ljudi...gde su Bliznakinja i Tinar? :(
Bliz trenutno na moretu inace se presaltovala na myspace sektu, svrati ponekad (da zakljuca), a Tina isto svrati tu i tamo, ali retko... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back