wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Hahha neka evo uskoro cu je i ja jesti, kupio muzh lubenicu pa donosi weeeee...
Sad mi vise nista ne treba u zivotu ( osim para)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam zasto.....ali to ce biti rare 
Evo ja se bas spremam da okacim ovde neke ~nenormalne~wild_child:Sto bas normalnu?Normalno je dosadnoEvo ja se bas spremam da okacim ovde neke ~nenormalne~
da vidis moje fotke izvrnula bi se sa stolice....rekla bi... " E ovog majka nije dovoljno ljuljala kada je bio mali"

volio bi

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:u zadnje vreme me prati nesto ta jebena bad luck,ali JUST GO ON KATJA..moram samu sebe da bodrim,xaxa..
ljudi,ja sam na 9.spratu bez klime,moji apsolutno sve mogu da kupe,ali ne,oni teraju svoje,kakva crna klima...
ako umrem znace se ko je krivm,aj ne mogu da spavam, nocu!cu ih tuzim onoj sluzbi za zlostavl;janje dece xexe..jedini smo jebeni stan u staroj zgradi bez ikakve izolacije koji nemamu klimu!!!!!!!!!!!!!!!!!!recite mi da nisam jedina ...:-(

Bllade:JUST GO ON KATJA, NEVER GIVE UP. U`r never allone, and we are with u in good and evil 8-)
ama ne brini se....\
ops: :razz: thanx,to mi isto kaze moj naj ortak,kad god sam u nekom gloopom bedaku,ali...lako je njemu,on se ceo raspust koprca na zlatiboru,do duse sad je u pirotu,al whatever...
al nema veze,idem sutra prepodne,ionako optika radi do 4...
paz' sad nju. oklen sad ti?wild_child:Hahha neka evo uskoro cu je i ja jesti, kupio muzh lubenicu pa donosi weeeee...

Pa jest nikad brale od mene filozof nu da
Zena da sedi kuci i kuva dragom rucak
I evo navucena sam opet

Bliz trenutno na moretu inace se presaltovala na myspace sektu, svrati ponekad (da zakljuca), a Tina isto svrati tu i tamo, ali retko...wild_child:Pa jest nikad brale od mene filozof nu da
Zena da sedi kuci i kuva dragom rucak
Nisam planirala da se vratim na forum, radila natalnu drugarici pa svratila na astrologiju da proverim nesto i kopkalo me ta se desava ovdeI evo navucena sam opet
Samo ne vidim pola ljudi...gde su Bliznakinja i Tinar?![]()

Zarazno je to stvar cak sam i ja ovako matora zavisna od toga