Šta bi pre?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja poznanica se dopisivala sa nekim iz engleske pola godine, već su stariji ljudi. Kafa jutarnja, prepričava događaje, uveče pre spavanja... I jedno veče nema ga... Sutra nema ga. Dobila je pismo od sina da je umro infarkt. Ona je posle patila još najmanje toliko, pola god

Viđate se sa nekim 1 u 14 dana da imate dobar sex, inače ništa, ili da ste sa nekim u kontaktu šalite se, družite, dopisujete 13 dana a nema sexa?

I sa kim ste onda zapravo u vezi?
Da li imaju pravo oni što vole internetske veze, druženja itd? Jer u realnom životu ne možeš toliko naći vremena za (realna) viđanja.

Meni se jednom desilo da sam bila u nonstop prepisci sa nekim na drugom kraju planete i više sam osećala da sam bliska nego sa nekim sa kim spavam povremeno. Jel bi tako svako mislio? A opet kao ovo je realno, a ono nije? Šta je uopšte realno?

Šta mislite za nas koji ne živimo sa partnerom, da l je ok imati 2 osobe istovremeno? Jednu za realna druženja, a drugu za net druženja preko npr vajbera? Ili je najbolje imati n osoba za realna, a m za net druženja, da se ide široko 😁. Dobro, mene lično bi to malo smorilo...

😊
Realno je da imaš jednog za bliskost i priču,
a dugog za rokenrol.
ako ne umeju oni da daju obe stvari zašto bi ti morala da biraš čega da se odrekneš?

Kako da ne. Zovu se i long distance relationship. Kada Se prekinu ljudi pate kao da je bila realna... U stvari i jeste bila realna 🤔
Tebi je preča i milija mnogo više od fakera

A nema opa cupa i cepanja haltera...

Jes vidjela... Eto sad odgovora na temu (može li zaljubljenost prije nego mu osetis mosnice)
OK ne kažem zaljubljena
Ali milije ti je s tim na daljinu

Tebi je preča i milija mnogo više od fakera

A nema opa cupa i cepanja haltera...

Jes vidjela... Eto sad odgovora na temu (može li zaljubljenost prije nego mu osetis mosnice)
OK ne kažem zaljubljena
Ali milije ti je s tim na daljinu
Čoveče, uopšte nemam nikakvu vezu na daljinu. Koji ti je to način zaključivanja? Šta god da napišem ti ideš i objašnjavaš te oženjen, te taj ti draži hej? 🥴

Čoveče, uopšte nemam nikakvu vezu na daljinu. Koji ti je to način zaključivanja? Šta god da napišem ti ideš i objašnjavaš te oženjen, te taj ti draži hej? 🥴
Kako god to zvala. Pa još ni sama ne znaš šta je to sa tim koji nije faker.

OK ako sam pogrešno razumeo, ali učinilo mi se da taj iz daljine i to vaše mjaukanje ili pričanje dopisivanje ti prija...

Ma zaboravi. Kad budeš sa normalnim primkerima i jednačinama sa samo jednom i isključivo jednom nepoznatom onda i postavljaj teme

A ne ove problematike dje ne znas ko je x a ko y a ko z!

I sta je ko tu kome to ni interpol ne može da utvrdi.

Jedan služi za kundacenje a drugi da pesme pise-klasika

Meni je ovo interesantno zato što dobila sam jednu misao kako bi ukoliko bi na ovaj način bila sa obojicom, osećala više da varam na neki način ovog s kim se svaki dan čujem i pišem itd... To mi interesantno.

Back