kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.253
Jeb. es teoriju, praksa ili realnost je kljucnaShvati ovu temu na teorijski način![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeb. es teoriju, praksa ili realnost je kljucnaShvati ovu temu na teorijski način![]()
Kako da ne. Zovu se i long distance relationship. Kada Se prekinu ljudi pate kao da je bila realna... U stvari i jeste bila realnaA veze preko neta i na daljinu postoje?
Onda je shvati praktičnoJeb. es teoriju, praksa ili realnost je kljucna
Dakle oženjen.Onda je shvati praktično![]()
Realno je da imaš jednog za bliskost i priču,Viđate se sa nekim 1 u 14 dana da imate dobar sex, inače ništa, ili da ste sa nekim u kontaktu šalite se, družite, dopisujete 13 dana a nema sexa?
I sa kim ste onda zapravo u vezi?
Da li imaju pravo oni što vole internetske veze, druženja itd? Jer u realnom životu ne možeš toliko naći vremena za (realna) viđanja.
Meni se jednom desilo da sam bila u nonstop prepisci sa nekim na drugom kraju planete i više sam osećala da sam bliska nego sa nekim sa kim spavam povremeno. Jel bi tako svako mislio? A opet kao ovo je realno, a ono nije? Šta je uopšte realno?
Šta mislite za nas koji ne živimo sa partnerom, da l je ok imati 2 osobe istovremeno? Jednu za realna druženja, a drugu za net druženja preko npr vajbera? Ili je najbolje imati n osoba za realna, a m za net druženja, da se ide široko. Dobro, mene lično bi to malo smorilo...
![]()
... Ako neko zna neku krivu vrbu...Kako da ne. Zovu se i long distance relationship. Kada Se prekinu ljudi pate kao da je bila realna... U stvari i jeste bila realna![]()
Tebi je preča i milija mnogo više od fakeraKako da ne. Zovu se i long distance relationship. Kada Se prekinu ljudi pate kao da je bila realna... U stvari i jeste bila realna![]()
Čoveče, uopšte nemam nikakvu vezu na daljinu. Koji ti je to način zaključivanja? Šta god da napišem ti ideš i objašnjavaš te oženjen, te taj ti draži hej?Tebi je preča i milija mnogo više od fakera
A nema opa cupa i cepanja haltera...
Jes vidjela... Eto sad odgovora na temu (može li zaljubljenost prije nego mu osetis mosnice)
OK ne kažem zaljubljena
Ali milije ti je s tim na daljinu
Pa jes valaRealno je da imaš jednog za bliskost i priču,
a dugog za rokenrol.
ako ne umeju oni da daju obe stvari zašto bi ti morala da biraš čega da se odrekneš?
Kako god to zvala. Pa još ni sama ne znaš šta je to sa tim koji nije faker.Čoveče, uopšte nemam nikakvu vezu na daljinu. Koji ti je to način zaključivanja? Šta god da napišem ti ideš i objašnjavaš te oženjen, te taj ti draži hej?![]()
I jedno i drugo? Može li to?Ne bih mogla da budem sa nekim samo zbog seksa a isto tako i prica bez vidjanja na duze staze ne bi isla. Tezak izbor
Ako to treca opcija onda je i idealnaI jedno i drugo? Može li to?
Ma ne kapiraš. Ne pišem o realnoj sad situaciji, nego ono tvoje, da bi se videlo šta jedan odnos čini potpuniji, da li to druženje ili sex, strast i slAko ste se videli nekad onda je taj osecaj ok
Brate!Tebi je preča i milija mnogo više od fakera
A nema opa cupa i cepanja haltera...
Jes vidjela... Eto sad odgovora na temu (može li zaljubljenost prije nego mu osetis mosnice)
OK ne kažem zaljubljena
Ali milije ti je s tim na daljinu