sanjalasamnesto
Zainteresovan član
- Poruka
- 146
A ako imaju nalog na dva različita foruma onda je to promiskuitet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Single онај или она што нема никога. Иде сам односно иде сама. Сви остали који су у "шемама", "везицама", који се "виђају" и имају "пријатеље" нису сами.Danas kao da se podrazumevaju različite stvari
Nekome to znači da nije u klasičnoj vezi ili braku, živi sam/sama, ali se povremeno viđa sa nekim za sex. Da li je i to single? Ili kako bi to nazvali?
Da li pri upoznavanju treba reći ako neko pita da li si single to da zapravo imaš nekiga sa kim se sexaš ili je to privatna stvar?
То је најгори одрон од људи. Прича ти да је сама и да нема никога, а иде около.Па ако се само своди на крес, онда у принципу јеси сингл, не видим зашто би новом партнеру то говорио.
Како није јасно? Немаш никога.Pa sad, udata nisi pomalo, ali status biti single nije baš jasno šta znači
Obično prvo neko kaže da je single, onda malo u razgovoru kad recimo žena kaže da je single ali se povremeno viđa sa nekim, muškarac kaže ok pa ni ja nisam bez sexa...
I šta onda? Nestane pozitivna atmosfera? Zapravo, pričaju dvoje koji i nisu baš sami?
Samo što ako to kažeš muškarac te ne gleda više kao samu, a sam želi da ima status single?
Што не употребиш праву реч?Viđam po instagramu mlade koji pričaju da su sluđeni sa tim i opredeljuju se da stvarno budu sami da ne bi bili zloupotrebljeni.
Jer... Ako se devojka viđa istovremeno sa više njih a on ne zna da li sa svima spava, onda nema želju ni da se veže. I obrnuto. Svako se čuva da se ne bi opekao
Чека и он сирак тужни да не остане сам без иђе икога.Pa mislim... ljudi to rade isto kao što su i u brakovima pa imaju druge...
Ja imam nekog na insta nismo se upoznali, krenulo je od nekih fotografija se dopisivali, pa naveo da živi sa devojkom, neće da se ooženi kako kaže, a stalno čeka hoču li ili neću... povremeno se javi. Ne znači ništa ako kažem treba mi neko moj, jer nema šta da izgubi.. koliko takvih samo ima. Svaka žena verujem ima takav poziv/pozive. čekaju svoju priliku (verujem kod više njih). Ništa im to ne znači da li imaju devojku ili ženu. Čista želja za promenom ili dominacijom ili šta već.
Мислио сам на то да прекидаш тај однос ако си већ нашао нешто озбиљно, не видим зашто би том неком говорио да си имао такву "везу", дружење, назови како хоћеш.То је најгори одрон од људи. Прича ти да је сама и да нема никога, а иде около.
Не допушта. Мора да се наметне како они кажу.Dopuštaš da i strejt žene o tome mogu da imaju svoje mišljenje?![]()
Зато што је то прљаво. Ја када сам питан, кажем како јесте. Сад ти она каже да нема никога, а вуче се на све стране.Мислио сам на то да прекидаш тај однос ако си већ нашао нешто озбиљно, не видим зашто би том неком говорио да си имао такву "везу", дружење, назови како хоћеш.
Провали се то, нема потребе ни да питаш.Зато што је то прљаво. Ја када сам питан, кажем како јесте. Сад ти она каже да нема никога, а вуче се на све стране.
Бежи.
Провали се када је већ касно углавном. Ја терам на почетку да каже све и када видим да је непријатно или да се извлачи или да ме осуђује, знам да крије.Провали се то, нема потребе ни да питаш.