Šta znači biti single?

Ljudi ne shvataju sustinu...svaki odnos sa nekom osobom je veza sa tom osobom.
Ta veza moze biti fizicka,emotivna,intelektualna...ali je veza.
Ljudi nisu predmeti da samo mozes da uzmes ili ostavis i da je to nebitno.
Znaci,imas seks sa tom osobom...ti si s njom povezan,iako ti mislis da je to samo neka tamo "kombinacija" i dajes joj taj naziv.
Ali naziv ne mijenja sustinu...povezanost.Ipak si u vezi s njom,a ne sa nekom drugom...nesto te ipak privlaci kod nje,makar i kratko.

Postavlja se onda pitanje zasto imas bilo sta sa emotivno nebitnim osobama?
Ali to svako treba sam sebe da upita.
Pa nekim ljudima je prosto dovoljno da se zabave i ispune vreme sa nekim tek tako. Iz dosade, iz usamljenosti itd. Mene kombinacije nikad nisu interesovale, ali razumem ljude kojima je to u nekim momentima dovoljno.

Ja zaista ne mogu da smatram da neki muškarac nije sam, jer je kresnuo pre neki dan neku tamo i više se ne čuju. Činjenica je da jeste otvoren za vezu, nema obavezu ni prema kome.

Ali okej poštujem tuđe shvatanje terminologije. :D

Šta to znači biti emotivno bitan? Ko to procenjuje?

Ima i ono, kada muškarca koji je oženjen ostavi "šema" ili bude sa drugim, on bude ljubomoran, ili se nervira. Da li mu je ona emotivno bitna ili je to ego? ima li to smisla razdvajati?

Znači da je to neko prema kome ne osećaš samo površnu privlačnost i nagon i ne boli te uvo kad ode od tebe posle nekog seksa, nego želiš da bude uvek pored tebe i uz tebe, deliš i planiraš sa njim sve. I ako to obostrano traje, znači da je to nešto bitno u tvom i njegovom životu.

Kad je oženjeni ljubomoran jer mu je šema otišla ili je sa drugim - apsolutno ego. Da mu je emotivno bitna, ne bi i dalje bio oženjen, nego bi stavio nju na prvo mesto.

Back