Šta znači biti single?

Mingle single u ringišpingle. Ebem li ga šta ovo znači ali neka džonkla (neznam ni šta je ovo) mi ovo downloadirala u misli čim sam pročitao "single" na uvodnoj temi. Single je lepo ako nisi od onih kojima su samo recke bitne kako bi dopumpavali svoj toksični ego. Priznajem, bio sam i ja jednom takav kad sam se razočarao u jednu džuzdžu pa sam slomio nekoliko srca jer me boleo Q za devojke koje sam očarao svojim konstruktivnim manipulacijama. Fala bogu da to nije dugo trajalo jer ništa lepše nema od obostranog koktela izrazite strasti, ljubavi i mašte. Tad je doživljavaš kao boginju a ona tebe kao boga, dok oni toksični vide sebe kao boga a nju kao predmet.

Mingle single u ringišpingle. Ebem li ga šta ovo znači ali neka džonkla (neznam ni šta je ovo) mi ovo downloadirala u misli čim sam pročitao "single" na uvodnoj temi. Single je lepo ako nisi od onih kojima su samo recke bitne kako bi dopumpavali svoj toksični ego. Priznajem, bio sam i ja jednom takav kad sam se razočarao u jednu džuzdžu pa sam slomio nekoliko srca jer me boleo Q za devojke koje sam očarao svojim konstruktivnim manipulacijama. Fala bogu da to nije dugo trajalo jer ništa lepše nema od obostranog koktela izrazite strasti, ljubavi i mašte. Tad je doživljavaš kao boginju a ona tebe kao boga, dok oni toksični vide sebe kao boga a nju kao predmet.
A kombinacija je kad oboje ovo drugo vidite kao predmet. Fer igra.
Zadovoljenje samo jednog malog aspekta zivota - potrebe za seksom.
Ako je dozivis kao boginju a ona tebe kao boga to vam neka faza medenog meseca, proci ce :)
Salim se.
Potreba da ne budemo single nego da pripadamo, da budemo mi a ne ja, se mnogo razlikuje od puke potrebe za seksom. I kad je zadovoljena, onda nisi single.
Prosto ko pasulj.

A kombinacija je kad oboje ovo drugo vidite kao predmet. Fer igra.
Zadovoljenje samo jednog malog aspekta zivota - potrebe za seksom.
Ako je dozivis kao boginju a ona tebe kao boga to vam neka faza medenog meseca, proci ce :)
Salim se.
Potreba da ne budemo single nego da pripadamo, da budemo mi a ne ja, se mnogo razlikuje od puke potrebe za seksom. I kad je zadovoljena, onda nisi single.
Prosto ko pasulj.
I to može biti ok, obostrano ispražnjavanje bez ikakvih obaveza/veza pa opet tako do sledeće prilike, čisto fizički. Još bolje je ako je bog/boginja kombinacija ali bez veza/obaveza i najvažnije bez ljubomore, što kad tad se obično desi u takvim susretima nakon nekog vremena, jedan partner omakne kontroli. Ja recimo volim da volim, nekako ni je sve tada mnogo dublje, osećajnije, emotivnije, kreativnije a i dublja strast. Ponosim se time da sam stekao kontrolu ali biću iskren, put do toga je prošao kroz nekoliko dobrih srceloma.

Aha, ipak bi uradila. Znači nije drvo, ili pokretni vibrator.
Pa naravno da nije. Osoba je. Ali svakako nije veza nego kombinacija.
Da se razboli kombinacija, recimo, odem i odnesem hranu, lekove, vikendom kada je dete kod oca. Potrazim lekare preko veza.
Da se razboli partner, uzimam bolovanje da budem sa njim, angažujem dadilju, provodim sto vise vremena tu da mu se nadjem, pomeram nebo i zemlju da se nadje lek ako je nesto ozbiljnije, molim i kumim i one sa kojima 20 godina nisam u kontaktu, dajem svoj bubreg ako odgovara i tako to. :)

Meni je iskreno zanimljivo koliko se seksualnost vadi iz konteksta. Prvo, jako je bitna za muško ženski odnos. A onda se traći sa nekim usput. Taj paradoks je neverovatan.
A meni je nevjerovatna obmana da vrhunac ljubavnog odnosa,seks sa drugom osobom se smatra za nista ili nebitno.
I pri tom si singl? :lol:
Pitajte one sto su stvarno sami i singl sta bi dali da imaju makar nekog da zagrle,a ne nesto vise?
A vi seks sa nekim nazivate samocom.

Meni je iskreno zanimljivo koliko se seksualnost vadi iz konteksta. Prvo, jako je bitna za muško ženski odnos. A onda se traći sa nekim usput. Taj paradoks je neverovatan.
Pa jer postoji razlika u pukom zadovoljenju potrebe i seksu kada je deo veze sa emocijama i pripadnoscu.

Mislim, ja pisem iz iskustva ljudi oko sebe i hipoteticki o sebi. U realnosti, nisam sposobna imati kombinaciju. Ili mi se neko svidja, ili mi se ne svidja.

Pa naravno da nije. Osoba je. Ali svakako nije veza nego kombinacija.
Da se razboli kombinacija, recimo, odem i odnesem hranu, lekove, vikendom kada je dete kod oca. Potrazim lekare preko veza.
Da se razboli partner, uzimam bolovanje da budem sa njim, angažujem dadilju, provodim sto vise vremena tu da mu se nadjem, pomeram nebo i zemlju da se nadje lek ako je nesto ozbiljnije, molim i kumim i one sa kojima 20 godina nisam u kontaktu, dajem svoj bubreg ako odgovara i tako to. :)
Radis isto,samo je razlika u intenzitetu.
Sto znaci da si u vezi sa tim osobama,a ne singl.

A meni je nevjerovatna obmana da vrhunac ljubavnog odnosa,seks sa drugom osobom se smatra za nista ili nebitno.
I pri tom si singl? :lol:
Pitajte one sto su stvarno sami i singl sta bi dali da imaju makar nekog da zagrle,a ne nesto vise?
A vi seks sa nekim nazivate samocom.
Brate eee...

Evo ovako. Za seks imam bar njih cetvoricu koji bi evo odmah.
Garant niko od njih ne bi dosao do mene samo da me zagrli.
Znas koliko je u mom svetu taj zagrljaj Veca i prisnija stvar od seksa?!
I eto necu seks mi sa kim. Jer je nista. Ti zagrljaji su nista. Dva sata Lazi i zadovoljenja potreba koje mogu sama da zadovoljim.
Ne javljaju se ti ljudi kada mi treba da se isplacem. Nema ih da mi pomognu oko orgsnizacije niti da caskamo o glupostima, ni da se napijemo i blesavimo
Niti za taj zagrljaj.
Pa sam stvarno sama, bez tog takvog zagrljaja, sve se i seksala sa svakim redom. A necu, jer nema poente.

Brate eee...

Evo ovako. Za seks imam bar njih cetvoricu koji bi evo odmah.
Garant niko od njih ne bi dosao do mene samo da me zagrli.
Znas koliko je u mom svetu taj zagrljaj Veca i prisnija stvar od seksa?!
I eto necu seks mi sa kim. Jer je nista. Ti zagrljaji su nista. Dva sata Lazi i zadovoljenja potreba koje mogu sama da zadovoljim.
Ne javljaju se ti ljudi kada mi treba da se isplacem. Nema ih da mi pomognu oko orgsnizacije niti da caskamo o glupostima, ni da se napijemo i blesavimo
Niti za taj zagrljaj.
Pa sam stvarno sama, bez tog takvog zagrljaja, sve se i seksala sa svakim redom. A necu, jer nema poente.
Ti ne kapiras poentu.:)
Nije stvar u tome da li i sta radis,nego u nazivanju stvari pravim imenom.
Svako ko ima seksualnu vezu sa nekim,po logici stvari nije singl.
Singl je kad si sam i nemas nikoga.Kratko i jasno.

Ti kad si u kombinaciji i upoznas nekog ko ti se dopada i zeleo bi bolje upoznati tu osobu, kazes joj da nisi single?
I prekidas kombinaciju?
Ili uopste nemas zelju da upoznajes bilo koga ako si u kombinaciji, ona zadovolji sve tvoje kriterijume za vezu?
Ozbiljno pitam.

Pa imaju jer misle da postoji negde nešto bolje. Umesto da se okrenu onom što imaju. Pa nisu ni tamo ni ovamo. U svakom slučaju, površno. Toliko je zanimljivih stvari u ovom životu da stvarno nemam potrebu da u svoje slobodno vreme blesim po Tinderu ako već imam nekog. Ja to prosto ne razumem. To je neiskrenost svake vrste.
Mislila sam na Par da imaju zajednički account

Back