Šta bi pre?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Osobu koju nikad nisi video ali samo zato što ste stalno u kontaktu bi osećao kao da ti je bliža od realne osobe za sex sa kojom inače ne komuniciraš.

Osobu koju nikad nisi video ali samo zato što ste stalno u kontaktu bi osećao kao da ti je bliža od realne osobe za sex sa kojom inače ne komuniciraš.

ovo je meni naucna fantastika u vreme "kamera" .
Uzivo da.ne vidim ok. Ali da se ne pogledamo preko kamere a daaaaaj bre.

Kako me nerviras kad na ovakav dan postavis neko hot pitanje a nemam kapaciteta da odgovorim.

Sav sam u setnji sutra :D

Најлепше је кад седмично проведете бар 3/4 дана заједно. И да имате све што један квалитетан однос садржи. Изласке, разговоре, секс, да ћутите, глуварите...
To je super, ali nije tema.

Tako.
Ranije se ovo smatralo proganjanjem.
Ne mozes imati bilo kakvu emociju prema osobi koju nikada nisi video.
? Naravno da možeš.
Poznajem jednu osobu sa kojom se nikad nisam videla, a imala sam prema njoj najrZčičitije emocije, od najlepših do osećaja odbačenosti, rszignacije, ravnodušnosti.. .. Mislim sve. Jer. Pričali smo ono, postoji kontakt. Duše kontaktiraju čak i energetski i na daljinu. Samo nema dodira.

? Naravno da možeš.
Poznajem jednu osobu sa kojom se nikad nisam videla, a imala sam prema njoj najrZčičitije emocije, od najlepših do osećaja odbačenosti, rszignacije, ravnodušnosti.. .. Mislim sve. Jer. Pričali smo ono, postoji kontakt. Duše kontaktiraju čak i energetski i na daljinu. Samo nema dodira.

Duso Poliska ajmo sad u sobe da se astralno pohebemo ko ljudi :lol:

? Naravno da možeš.
Jer sve je ustvari skup energije pa cak i internet..
Ali to nije emocija. To je nadrazaj mozga na sopstvenu sliku o nekom koju smo sami stekli.

Hm, objasni kako se astralno jebbe 😁

ja vec svrsio :rumenko:

kako kako?

odes u sobu zamisljas , a ovamo ja kuckam
"ooo kako si hot Poliska na vrhu na vrhu na crnom Vrhuuuuuu"

i kako smo oboje fokusirani na vrh i resavsku pecinu tako se pronadjemo kao da letimo balonima nad svetom i bam... pa znas
ti micikana ja pisa znaci ... snoska :D

Jaoooo sam sam sebi tezak sad... ne mogu o sehu nasladjujem se ovim danas sto su ga "zgutali" :lol:

Nema tu neke razlike. Recimo ovaj s kojim imaš sex njega znaš, msm znači kako izgleda u više situacija ali nemaš veliku konekciju na duševnoj bazi. Ovog ne znaš u telesnom smislu, ali znaš mu više dušu, poznajete se bolje. Hm, a inače, mi uvek ljude gledamo kroz svoje cvike, ništa novo

kako kako?

i kako smo oboje fokusirani na vrh i resavsku pecinu tako se pronadjemo kao da letimo balonima nad svetom i bam... pa znas

Jaoooo sam sam sebi tezak sad... ne mogu o sehu nasladjujem se ovim danas sto su ga "zgutali" :lol:
Nešto i nisam pratila, shvatih da je bio promašaj?

Nadražaj mozga je uvek i kad je taj neko tu. I uvek imamo sopstvene slike.
Tako je, a sve je istovremeno i iluzija, što dokazuje i "eksperiment duplog poreza".
Stvarnost nije ono što jeste, ako nema nekog ko je sagledava.

Uvek bih izabrao veću prisnost sa nekim i deljenje svakodnevnih stvari od povremenog susreta zbog požude.
To što ti neko poželi dobro jutro, laku noć i interesuje se o tome kako si i šta radiš.

kako kako?

Sreca u nesreci je sto nisi na OF
Tamo bi ti naplatili 😁

Back