Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.513
Најлепше је кад седмично проведете бар 3/4 дана заједно. И да имате све што један квалитетан однос садржи. Изласке, разговоре, секс, да ћутите, глуварите...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nema veza na daljinu?Sa muskog aspekta
Seks je ok
Ali falilo bi zvocanje, kuco, maco, hoces da me vodis na veceru, nemam sminku, nemam sta da obucem,...
Veza na daljinu, to ne postiji, ako vec niste u vezi.
Znam da pises hipoteticki.Ma ne kapiraš. Ne pišem o realnoj sad situaciji, nego ono tvoje, da bi se videlo šta jedan odnos čini potpuniji, da li to druženje ili sex, strast i sl
Osobu koju nikad nisi video ali samo zato što ste stalno u kontaktu bi osećao kao da ti je bliža od realne osobe za sex sa kojom inače ne komuniciraš.
Tako.Kako nema veza na daljinu?
AhaTako.
Ranije se ovo smatralo proganjanjem.
Ne mozes imati bilo kakvu emociju prema osobi koju nikada nisi video.
To je super, ali nije tema.Најлепше је кад седмично проведете бар 3/4 дана заједно. И да имате све што један квалитетан однос садржи. Изласке, разговоре, секс, да ћутите, глуварите...
To je super, ali nije tema.
? Naravno da možeš.Tako.
Ranije se ovo smatralo proganjanjem.
Ne mozes imati bilo kakvu emociju prema osobi koju nikada nisi video.
? Naravno da možeš.
Poznajem jednu osobu sa kojom se nikad nisam videla, a imala sam prema njoj najrZčičitije emocije, od najlepših do osećaja odbačenosti, rszignacije, ravnodušnosti.. .. Mislim sve. Jer. Pričali smo ono, postoji kontakt. Duše kontaktiraju čak i energetski i na daljinu. Samo nema dodira.
Jer sve je ustvari skup energije pa cak i internet..? Naravno da možeš.
Poznajem jednu osobu sa kojom se nikad nisam videla, a imala sam prema njoj najrZčičitije emocije, od najlepših do osećaja odbačenosti, rszignacije, ravnodušnosti.. .. Mislim sve. Jer. Pričali smo ono, postoji kontakt. Duše kontaktiraju čak i energetski i na daljinu. Samo nema dodira.
Nadražaj mozga je uvek i kad je taj neko tu. I uvek imamo sopstvene slike.Jer sve je ustvari skup energije pa cak i internet..
Ali to nije emocija. To je nadrazaj mozga na sopstvenu sliku o nekom koju smo sami stekli.
Hm, objasni kako se astralno jebbe![]()
Nešto i nisam pratila, shvatih da je bio promašaj?ja vec svrsio
kako kako?
odes u sobu zamisljas , a ovamo ja kuckam
"ooo kako si hot Poliska na vrhu na vrhu na crnom Vrhuuuuuu"
i kako smo oboje fokusirani na vrh i resavsku pecinu tako se pronadjemo kao da letimo balonima nad svetom i bam... pa znas
ti micikana ja pisa znaci ... snoska
Jaoooo sam sam sebi tezak sad... ne mogu o sehu nasladjujem se ovim danas sto su ga "zgutali"![]()
necu da gadim ovaj lepi PDFNešto i nisam pratila, shvatih da je bio promašaj?
Tako je, a sve je istovremeno i iluzija, što dokazuje i "eksperiment duplog poreza".Nadražaj mozga je uvek i kad je taj neko tu. I uvek imamo sopstvene slike.
EeeeNadražaj mozga je uvek i kad je taj neko tu. I uvek imamo sopstvene slike.
EeeeeEeee
Ako ja tebi hipoteticki kupim cokoladu da li je to tvoja sopstvena slika ili moj postupak?
Sreca u nesreci je sto nisi na OFja vec svrsio
kako kako?
odes u sobu zamisljas , a ovamo ja kuckam
"ooo kako si hot Poliska na vrhu na vrhu na crnom Vrhuuuuuu"
i kako smo oboje fokusirani na vrh i resavsku pecinu tako se pronadjemo kao da letimo balonima nad svetom i bam... pa znas
ti micikana ja pisa znaci ... snoska
Jaoooo sam sam sebi tezak sad... ne mogu o sehu nasladjujem se ovim danas sto su ga "zgutali"![]()