Sta bi pitali Boga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi Boze (sklapa ruke na grudima i pognute glave moli):
zasto nekad,bar po nekad,ne odstranis ovaj veliki broj debila iz mog zivota koji su skoncentrisani na tako malom mestu da cine epicentar gluposti?

Tvoja Vragolasta A.(krsti se i ustaje...odlazi)

Vragolasta Amfibija:
Dragi Boze (sklapa ruke na grudima i pognute glave moli):
zasto nekad,bar po nekad,ne odstranis ovaj veliki broj debila iz mog zivota koji su skoncentrisani na tako malom mestu da cine epicentar gluposti?

Tvoja Vragolasta A.(krsti se i ustaje...odlazi)
PS.ne mislim na trenutno okruzenje ovog mog posta

VisionOfDisorder:
Zashto je samoubistvo greh?

nishta vishe.
Ovako - ne moras cekati Boga, ja cu ti reci :lol: - zato sto je greh ici protiv volje Bozje. Takodje - treba se ispovediti pred smrt. Zato pobozni ludi prizeljkuju da ne umru iznenada, vec da odu sa ovog sveta svesni da im je kraj blizu, da bi mogli da se pokaju. E - kako je samoubistvo greh - tako ni samoubica nema vremena da se pokaje...
I ne samo da je greh - nego je i - smrtni greh.

Iako ne verujem u njegovo postojanje, pitao bih ga sledece:

- Zasto dozvoljavas da crkva (pogotovo katolicka) zavlaci ljude i uzima im kintu, na tvoju foru, kad ti zapravo ne postojis?
- Koji ce brojevi sledece nedelje biti izvuceni na lotou?
- Koje vise volis plave ili crne?
- Zasto si "oborio" lucifera? On je samo hteo da prati svoj put i da upravlja svojim zivotom i svojom voljom (kao i vecina ljudi)! A to sto je hteo da zauzme tvoje mesto, oprosti mu. Zar oprastanje nije totalno hriscanski. Pa evo upravo sam video svog komsiju tamo u raju (znaci oprosteno mu je), a upalio je tri crkve i pobio devet trudnica, a njihove embrione pojeo.

Na kraju kad bih se otreznio rekao bih sebi: "Milane, nemoj nikad vise da pijes pivo i jedes malu decu u isto vreme"

Nag sam kad se skinem:

- Zasto dozvoljavas da crkva (pogotovo katolicka) zavlaci ljude i uzima im kintu, na tvoju foru, kad ti zapravo ne postojis?
- Zasto si "oborio" lucifera? On je samo hteo da prati svoj put i da upravlja svojim zivotom i svojom voljom (kao i vecina ljudi)! A to sto je hteo da zauzme tvoje mesto, oprosti mu. Zar oprastanje nije totalno hriscanski. Pa evo upravo sam video svog komsiju tamo u raju (znaci oprosteno mu je), a upalio je tri crkve i pobio devet trudnica, a njihove embrione pojeo.

Na kraju kad bih se otreznio rekao bih sebi: "Milane, nemoj nikad vise da pijes pivo i jedes malu decu u isto vreme"

ej gari ....pa sta ga pitas kad mislis da ne postoji ? :shock: :lol: :o

VisionOfDisorder:
Zashto je samoubistvo greh?

nishta vishe.

Ako se ubiješ, ti ćeš povrediti sebi drage osobe
a to je greh...
s druge strane, ispada da ziviš zbog drugih...
_________
Samoubistvo je mozda greh zbog toga što sam sebi presuđuješ. Onda gubiš svaku priliku da budeš srećan...u ovom zivotu.
Zato nemoj nikada.

nesons:
Nag sam kad se skinem:

ej gari ....pa sta ga pitas kad mislis da ne postoji ? :shock: :lol: :o

To novosadsko gari me jako nervira, pa bi te molio da mi se tako ne obracas (nista licno). A Pitam ga zato sto sam pio alkohol i jeo decu u isto vreme, te nisam bio pri sebi!

Pozdrav

PS. Da ti nije bio nick na chatu Rotting Christ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back