Sta bi pitali Boga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Očejuje se nešto kao smisao zivota..ali pošto ga to sigurno većina već pitala (pa se smorio), neću to.

Uvek me je zanimalo da li postoji, ali kako imam priliku da ga nešto pitam, ovo pitanje otpada.

Ako ne bih bila mrtva pri ovom susretu, zamolila bih ga da mi pokloni veru u sebe (pošto sam imala prilike da je izbubim, vratila se, ali ne bih volela da opet... )

peruzzi me odushevio.kralj!bog!
he he he he
pitala bih ga shto je postavio onako glupe ljude kao shto su popovi da ga predstavljaju na zemlji?
he he
pitala bih ga kad cu umreti?to bi mi umnogome uchinilo zivot lakshim!

avesic:
Kad_LupimLupim:
Ja bi' ga pitao da ga odmenim par dana.

mada smo u svadji ,,,čak i zaključaše temu :D
ali da slažem se sa tobom,, coool ,, povučeš dim iz velikog džointa i duneš u zemljane
Ja stvarno nisam nikad nista ima protiv tebe... ne znam kako si upala u "prichu". Tako da ono popushimo jedan dzoint mira, pa da idemo da Ga pitamo da nam da koji krug da rulamo svetom :twisted:

Lexa:
Peruzzi:
.......da slucajno budete u prilici?
Pitala bih ga: "Zašto opet virusi, majku mu, pa nema ni mesec dana :roll: :twisted: "
I koji mi to skotovi šalju viruse na mail, a da ih ni ne poznajem?
Što stvaraš takve skotine? A? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :?: :!: :?:
Kasperskiiiiiiii, Kasperskiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jeftinooooooooooooooooooooo!!! :D :D :D

oby wan kenoby:
Lexa:
Peruzzi:
.......da slucajno budete u prilici?
Pitala bih ga: "Zašto opet virusi, majku mu, pa nema ni mesec dana :roll: :twisted: "
I koji mi to skotovi šalju viruse na mail, a da ih ni ne poznajem?
Što stvaraš takve skotine? A? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :?: :!: :?:
Kasperskiiiiiiii, Kasperskiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jeftinooooooooooooooooooooo!!! :D :D :D
Kasperski mi je pojeo skrivene fajlove i sad komp. ima svoju volju. Prvi prokleti primerak veštačke inteligencije :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back