- Poruka
- 18.738
Moras da budes odvratan....zaista tako i mislim..generalno ..ne volim ratove..u ratovima ljudi ginu..
pricaj mi malo o tome...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moras da budes odvratan....zaista tako i mislim..generalno ..ne volim ratove..u ratovima ljudi ginu..
onda dobro,taman sam htela da se svadjam![]()
1. uopšte nisam siguran da smo daleko od nekog oružanog dejstva
2. u svakom ratu država daje topove, gazde volove a sirotinja sinove
3. nikad nemoj biti dobrovoljac, ako te pozovu ti se javi
4. u zoni dejstva na površinu izlaze najsakrivenije osobine koje ima neka licnost u emotivnom smislu su svi goli kao od majke rođeni nema laži nema prevare
5. u kući (mislim civilstvu) ti ne trebaju kratke i duge cevi nego kita velikog kalibra pošto posle rata .ebe ko koga stigne anajviše .ebu oni što su se iz rata vratili
6. prijateljstava ima interesantnih i to su prijateljstva za ceo život a što se tice lađenja nekog ko ti smeta steći ćeš prijatelje i za tako nešto ali rat je vreme za junaštvo a mir je vreme za čojstvo zato nikad nemoj svoje saborce koristiti za tako nešto.
7. ti sinko sam moraš odlučiti da li ćeš sebe u takvoj životnoj ne/prilici unaprediti ili unazaditi
8. šajkača je vojnička kapa koja se u Srbiji nosi kao narodna, u NATO-u se i dan danas
od toga tresu gaće i obliva ih hladan znoj koji im curi niz kichmu.
PS: ima jedna dama na forumu koja me nazvala "snajperista" nije jadna ni svesna koliko je bila blizu (ima cica Intuiciju, ma opasne su te 4umašice).
To je problem. I zato ste budale. Shto niste u stanju da vidite kad je izgubljeno.Ta borba još nije izgubljena.
PS: neću više polemisati s tobom ali seti se kad dođe vreme da si se čito sa jednom
"budalom".
Ne, nego smo takva sila da sa nama ne moraju ni da ratuju.Nego ovi globalisti nisu se zapatili ovde al su ladno otišli u Irak a kod nas prebacili borbu u politiku, nevladine organizacije, privredu i sl. ma pametni su oni zato mislim da smo tvrd orah što se tiče vojske nisu budale da na nama lome zube, više sranja ima da nam napravi pastor neke sekte koji je agent CIA-e nego vazduhoplovni wing iz Kolorada.
Ma u redu je kuco...Ijuuuu...."Julijana".....daleko bilo ..
Znači, moja zamisao je bila da se ovde priča o tome kako ljudi smatraju da
bi prošli, uprkos bilo kojoj filozofiji koju podržavaju, kada bi se našli
u uniformi negde u ratu.
.. da li mislite da bi u takvoj životnoj ne/prilici sebe unapredili ili unazadili ?
..da li smatrate da kada bi vas neki životni baksuz ubacio u stroj i otpremio u zonu dejstva da bi u takvoj situaciji uspeli da se provučete i čak izvučete neku korist kao na primer neku dugu ili kratku cev koju bi odneli kući
e, idi slobodno na filozofiju, suvise sam gloop da te shvatimtotalno ste promašili temu,
moderatori zaključavajte,
odo ja na Filozofiju, možda tamo shvate na koji sam način hteo da
se tema razvije.
Ijuuuu..:shock:.."Julijana".....daleko bilo ..![]()
ja bi ratovao ionako dajem mnogo novaca da bih poigrao neke igre a ovako imam ekstra igru dzab dzabe.
????????
jel se ti to salis...balavac jedan kak te nije stid napisati ovako nesto..:shock:
ako sam te dobro razumeo, ti zivotnim napretkom smatras izvlacenje neke licne materijalne koristi iz rata.. donosenje kakve duge ili kratke cevi..
e, idi slobodno na filozofiju, suvise sam gloop da te shvatim
pa ne znam... evo suca je lepo napisao: u zoni dejstva na površinu izlaze najsakrivenije osobine koje ima neka licnost u emotivnom smislu su svi goli kao od majke rođeni nema laži nema prevare
e, to je ziva istina.. nigde ljudi nisu tako ogoljeni do koske ko u ratu.. tu si najblizi zivotinji.. moza je to neki plus da upoznas sebe kakvog ranije nisi poznavao.. ali ebem ti ja taj plus.. suvise je velika cena tog iskustva.. narocito u ovim nasim balkanskim ratovima gde smo svi bili izmesani i gde nisi bio nacisto sa sobom ko je i gde bio u pravu...