SRS ima listu za hapšenje!

Zasto ikome smeta bilo kakva istraga.Niko nikog nije jos uvek osudio.Sumnja postoji,a neko mudar jednom rece :"uvek sumnjaj".
Ne znam da li su uradili ono za sta ih optuzuju,ali sumnjam.Voleo bih da se rasvetli situacija,i ako se utvrdi,odgovorni trebaju da snose posledice.
Zar nije to ono za sta se demokrate zalazu?

Pa prijatelju dragi, sve i da dođu na vlast, radikali neće večno tamo biti. Iduća demokratska vlada može vrlo lako da uradi istu stvar i pohapsi rivale. Ali time niko ne profitira. Ne budi lud i naivan...
ma da,zato djiki počiva u aleji velikana,umislio da je bog i batina u srbiji 2001 i zahebo se...
nego,dete paljansko ajde priznaj ti nama da je radovan kod tebe na gajbi u vienna:mrgreen:?

Pa prijatelju dragi, sve i da dođu na vlast, radikali neće večno tamo biti. Iduća demokratska vlada može vrlo lako da uradi istu stvar i pohapsi rivale. Ali time niko ne profitira. Ne budi lud i naivan...

naravno da nece vecno biti.i ja podrzavam da prva sledeca vlast posle radikala ispita njihovo "poslovanje" i da uhapsi svakog ko je krsio zakon. a ti podrzavas lopovluk po onoj staroj "svi su isti" . e vidis dosta nam je toga bilo...

pitaju se svi da li slavka ima svalera kao čubrilo ministarka,pa i tebe vataju godine sta ti bre zeno mislis,umesto da brines o detetu tu dzonjas na forumu:mrgreen:
koja registracija:confused:neko se opet raspitivao po ljermontovoj za moj audi:confused:

Da li si ti veceras na nekim opijatima,bio si najglasniji sto se toga tice za preregistraciju.
Zabole mene za tvoj audi.
I kad sam te pitala,umisljeni ministre

ma da,zato djiki počiva u aleji velikana,umislio da je bog i batina u srbiji 2001 i zahebo se...
nego,dete paljansko ajde priznaj ti nama da je radovan kod tebe na gajbi u vienna:mrgreen:?
Evo on i Ratko igraju remi. Neće da spavaju pa me smaraju :lol:
naravno da nece vecno biti.i ja podrzavam da prva sledeca vlast posle radikala ispita njihovo "poslovanje" i da uhapsi svakog ko je krsio zakon. a ti podrzavas lopovluk po onoj staroj "svi su isti" . e vidis dosta nam je toga bilo...

Ti mi pričaš kako treba, ja tebi kako jeste. Nigde ne rekoh da to podržavam. Nisi shvatio Sindikatov stih. Norma i praksa nisu isto, posebno u politici.

I bre ljudi ala ste naivni!! Koga bre oni da uhapse?? To su samo predizborna obecanja i uobicajno njesra pred svaku kampanju!! Posle svakog tv duela,neke politicke prepirke i najljuci neprijatelji (politicki) iz DS i SRS sednu zajedno u kafanu i pocnu da se druze,oni su svi licni prijatelji a politicki neprijatelji i oni nece da udare jedni na druge,vec samo tako pricaju ne bi li se domogli fotelje i kesa iz budzeta!!

Ne mogu da prežalim što nije bilo te vrste revanšizma 6. oktobra. Danas bismo i zaboravili da je takva pošast u vidu radikala i prokletih socijalista ikada i postojala.

Gledati ih sada kad oni pričaju o poštenju i moralu je uvreda za inteligenciju.

Revansizam????? Kakav revansizam???? Trebalo je da bude hapsenje onih koji su krali i time upropastili Srbiju vise nego NATO bombardovanje , ratovi i sankcije zajedno.
A sad zasto nisu DOS-ovci hapsili zapitaj se malo.

Ali zaista bi moga sada neko malo te DOS-ovce da pohapsi to bi bar nesto bilo

Revansizam????? Kakav revansizam???? Trebalo je da bude hapsenje onih koji su krali i time upropastili Srbiju vise nego NATO bombardovanje , ratovi i sankcije zajedno.
A sad zasto nisu DOS-ovci hapsili zapitaj se malo.

Ali zaista bi moga sada neko malo te DOS-ovce da pohapsi to bi bar nesto bilo

Pojma nemaš sa životom. Izvini, ali pojma nemaš. A i patiš od amnezije. Lako zaboravljaš. Ili si star, ili.....

Pojma nemaš sa životom. Izvini, ali pojma nemaš. A i patiš od amnezije. Lako zaboravljaš. Ili si star, ili.....

Nije tebi lako.Zna li tvoj muz da ga sramotis svakodnevno ovde. Ne daj boze da ti se sazna ime tu sramotu sa porodice tesko ces sprati.
Ja ne zaboravljam a ti to i ne mozes da uradis posto nista i ne znas pa samim tim nema sta ni da zaboravis.

Pa zasto bi DS sproveo revansizam protiv SPS-a kada im je SPS omogucio da se i oni obogate. Pa odakle pare Milanu Beku? On je cini mi se DS kadar bio a bio je malo u vladici sa SPS-om. I gle cuda danas taj Beko poseduje sve i svasta po Srbiji.
Cekao sam smenu tog Slobe ne zato sto sam mislio da ce taj DOS doneti nesto extra dobro vec iskljucivo da vidim kako ce ti SPS lopovi u zatvor ali vec 6.oktobra kada niko uhapsen nije znalo se da su samo dosli sada drugi lopovi na vlast. Zar ocekujes da Vuk Jeremic uhapsi svog tatu lopova.Tatu SPS-ovca koji je krao drzavu i narod i poslao svog sincica na zapad da uci skolicu od tih ukradenih para dok su deca obicnih ljudi cije je pare on krao ziveli u bedi ovde i cekali da li ce neki sugavi amerikanac da mu bombarduje kucu. Zasto taj Tadic ne uhapsi oca svog ministra inostranih poslova???

Nije tebi lako.Zna li tvoj muz da ga sramotis svakodnevno ovde. Ne daj boze da ti se sazna ime tu sramotu sa porodice tesko ces sprati.
Ja ne zaboravljam a ti to i ne mozes da uradis posto nista i ne znas pa samim tim nema sta ni da zaboravis.

Pa zasto bi DS sproveo revansizam protiv SPS-a kada im je SPS omogucio da se i oni obogate. Pa odakle pare Milanu Beku? On je cini mi se DS kadar bio a bio je malo u vladici sa SPS-om. I gle cuda danas taj Beko poseduje sve i svasta po Srbiji.
Cekao sam smenu tog Slobe ne zato sto sam mislio da ce taj DOS doneti nesto extra dobro vec iskljucivo da vidim kako ce ti SPS lopovi u zatvor ali vec 6.oktobra kada niko uhapsen nije znalo se da su samo dosli sada drugi lopovi na vlast. Zar ocekujes da Vuk Jeremic uhapsi svog tatu lopova.Tatu SPS-ovca koji je krao drzavu i narod i poslao svog sincica na zapad da uci skolicu od tih ukradenih para dok su deca obicnih ljudi cije je pare on krao ziveli u bedi ovde i cekali da li ce neki sugavi amerikanac da mu bombarduje kucu. Zasto taj Tadic ne uhapsi oca svog ministra inostranih poslova???

Neću se osvrtati na komentare o svom mužu. Ne znam uopšte zašto ga pominješ i kakve on ima veze s našom diskusijom. On je moj istomišljenik, tako da se moliš pogrešnoj crkvi.

Zasto taj Tadic ne uhapsi oca svog ministra inostranih poslova???

Kakvo je ovo pitanje??:confused: Od kad u nekoj zemlji predsednici država hapse okrivljene? Koliko se sećam, mi imamo ministra policije (sa svetlom prošlošću:mrgreen:), ne znam kakve veze ima s tim Tadić?

Načelno mislim da su političari ljudi bez mnogo morala, ali ipak pravim malu razliku među njima. Neki su pokušali da hapse, pa su završili sa metkom u glavi. A nisu baš svi toliko hrabri. Kad policija i pravosuđe počne da radi u ovoj zemlji i razrešava zločine, POČEV OD NAJSTRARIJIH, pričaj mi o poštenju radikala i sps-ovaca (koje deklarativno napadaš, ali svaka reč u tvojim postovima govori o tome koliko si uz njih).

Ne mogu da prežalim što nije bilo te vrste revanšizma 6. oktobra. Danas bismo i zaboravili da je takva pošast u vidu radikala i prokletih socijalista ikada i postojala.

Gledati ih sada kad oni pričaju o poštenju i moralu je uvreda za inteligenciju.

ja sam cuo da "revansizma" nije bilo jer demokrate nisu bile gadljive na SPS_ovske pare tj da su vise volele da uzmu 100-200-300.000 maraka od nekog SPS-ovca nego da ga uhapse :)

barem je tako pisala srpska rec vuka draskovica 2002 da je Djindjic izreketirao Dragana Tomica direktora Simpo Vranje za 300.000 maraka da ga oslobodi "krivicne odgovornosti" :)

Načelno mislim da su političari ljudi bez mnogo morala, ali ipak pravim malu razliku među njima. Neki su pokušali da hapse, pa su završili sa metkom u glavi. A nisu baš svi toliko hrabri. Kad policija i pravosuđe počne da radi u ovoj zemlji i razrešava zločine, POČEV OD NAJSTRARIJIH, pričaj mi o poštenju radikala i sps-ovaca (koje deklarativno napadaš, ali svaka reč u tvojim postovima govori o tome koliko si uz njih).

Ko je zavrsio sa metkom u glavi??? A ti sto nisu hrabri zasto se onda trpaju da dodju na vlast??? Uz SPS sigurno nisam,da sam ih ja smenjivao sa vlasti 5.oktobra sada bi u logorima trunuli na prinudnom dozivotnom radu a Marko i Mira mi sigurno ne bi zapalili kao ni Karic ,ni Radulovic,ni Stanko Subotic,ni Terzic.............
A trenutno se borim protiv lopova koji su sada na vlasti lako cemo se posle pozabaviti raznim Tomicima,Bozovicima,Sainovicima..........

Back