Istraživanje Crte: Za studentsku listu 44 odsto, blok predvođen Vučićem na 32

Što su tiče rezultata ankete meni deluju skroz realno, jer činjenica je da je SNS izgubio podršku u skoro svim većim gradovima i da recimo u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Užicu, Valjevu, Subotici, verovatno i Nišu oni nemaju više šta da traže , tu su zatvorili vrata dupetom i najurili sami sebe odatle za sva vremena, mislim meni je dovoljno to što bilo gde da prošetam svi živi ih pljuju i u proseku (barem recimo u Beogradu i tim većim mestima) 8 od 10 ili 9 od 10 ljudi organski ne može da podnese Vučića i naprednjake.

Jasno je da više ne kontroliše situaciju, da ogroman broj ljudi onih koji je godinama uspešno držao u hibernaciji, nekoj političkoj apatiji i podaleko od zbivanja i glasačkih mesta su rešili da se probude i da podrže studente i celu stvar i on je od tad u panici, smišlja neke gluposti, jedna laž i izmišljotina sustiže drugu jer on ne zna šta da radi jer jasno mu je da ne kontroliše situaciju i da mu tih milion ipo glasača što ga drže na vlasti više nsu dovoljni.

Zar ne bi bilo zanimljivo da se on lepo pojavi sa svojom listom na izborima, pod parolom “Jahanje Now!” :lol:
Može :D
Ionako neće dobiti moj glas.

Inače, zaboravih da navedem da je ovo iznad citat predsednika Ruske Federacije gospodina tavariša Volodje Putina sa jednog prijema u Americi što mu je priredio američki precednik sa gospođom mu :zper:

Ankete tipa Vučić razbija ili studenti razbijaju deluju nerealno.

Ovde ima nešto. :think:

tabela.jpg

Opet pobeda po internetima?
Sećam se onih izbora kad bila gužva...
Bila tražila opozicija, godinu dana preko Šolakovih medija, svašta se i po forumu pisalo, ništa bolje nego sad ali se mnogi prave ludi da su išta pisali jer je balon od sapunice prs'o...

elem, tako u tom kilometarskom redu neki Ćora sa nekom ženskom bez dupeta i sisa priča: "vidi šta ga naroda - gotov je"

a mi svi ostali iza njih dvoje kolutamo očima i smejemo se u sebi, ej Ćoro ćoravi...

Kada bi nekako mogli teritorijalno da se odvojimo od ovih SNS gubitnika, koji se blamiraju na svakom koraku, da deo naroda nastavi dalje pokušavajući nekako da spreči dalje uništavanje svakog normalnog srpskog in teresa.

Prepustite državu mladima, dosta ste se nakrali, idite u te stanove koje ste kupili na zapadu i pustite nas da prodišemo

Kada bi nekako mogli teritorijalno da se odvojimo od ovih SNS gubitnika, koji se blamiraju na svakom koraku, da deo naroda nastavi dalje pokušavajući nekako da spreči dalje uništavanje svakog normalnog srpskog in teresa.

Prepustite državu mladima, dosta ste se nakrali, idite u te stanove koje ste kupili na zapadu i pustite nas da prodišemo
Moze, izdvajanjem jedne teritorijalne jedinice koja nije po nacionalnom kljucu, nego kao sto postoje bezcarisnke zone, da postoje i kantonske zone unutar Srbije..gde ne vaze zakoni Srbije..
Jedan kanton gde se seku ruke za kradju , to postoji Kopaonik, nema dzeparenja....svaki dzeparos , ne i diler, se na kopaoniku prevozi 200km dalje i pusta u ostatak Srbije..

Najnovije istraživanje prorežimske nevladine organizacije CRTA kaže da bi studenti počistili Vučića i ekipu na izborima.
Iako ne znam otkud im ovih fantomskih 32 % kada Vučić realno nema podršku ni 20 % građana?
Živimo u Srbiji, razgovaramo sa ljudima, sa rođacima , sa komšijama..
Ja ne poznajem petoro koji bi dali glas ovim lopinama i izdajicama..

Mozda je cak zdravije da se prizna da protesti nisu uspeli , i da se krene u nove proteste....sto to ustvari i jesu...

Neocigledno je zaebano....jer neocigledno lopovski narod voli korupciju , neocigledno su krajisnici i bosanci pregazili Srbiju, doneli svoj sve moze moral, i stvorili od kukavickog ali ne i pokvarenog Srbijanskog podnaroda novi narod...Svesrpski , a ta kombinacija je pet puta poganija....
Spajati sve negativno iz krajiskih srba, hrvatskih srba da ne bude samo krajisnici , bosanskih srba , hercegovaca, i juznjaka sandzaklija i na kraju Moravaca i Sumadinaca dovodi do Svesrpske pogani , nikako do dobre mesavine...

Back