Sannndrina
Aktivan član
- Poruka
- 1.485
Zašto El Komandante Jovo ne bi izašao sam sa svojom listom? Šta će mu ostali?![]()
Što bi Tolstoj rekao:
" Hoćete da budete srećni "?
Budite!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto El Komandante Jovo ne bi izašao sam sa svojom listom? Šta će mu ostali?![]()
Zar ne bi bilo zanimljivo da se on lepo pojavi sa svojom listom na izborima, pod parolom “Jahanje Now!”Što bi Tolstoj rekao:
" Hoćete da budete srećni "?
Budite!
MožeZar ne bi bilo zanimljivo da se on lepo pojavi sa svojom listom na izborima, pod parolom “Jahanje Now!”![]()
mazohisti, šta ćeš... vole...Zaključak je da će eto opet biti izborne krađe…
Začarani neki izbori…
crta crta crticaAnkete tipa Vučić razbija ili studenti razbijaju deluju nerealno.
Ovde ima nešto.
Pogledajte prilog 1800003
ovog profesora sve pogrešno naučili
Sećam se onih izbora kad bila gužva...Opet pobeda po internetima?
Vučić dovodi Srbe iz Bosne a vi dovedite studente iz Hrvatske pa da se prebrojimoDoduse mali je uzorak a u uzorku se nisu izjasnili svi ispitani.
Znaci studenti moraju imati 50% vise da pokriju kradju vlasti na izborima.
Moze, izdvajanjem jedne teritorijalne jedinice koja nije po nacionalnom kljucu, nego kao sto postoje bezcarisnke zone, da postoje i kantonske zone unutar Srbije..gde ne vaze zakoni Srbije..Kada bi nekako mogli teritorijalno da se odvojimo od ovih SNS gubitnika, koji se blamiraju na svakom koraku, da deo naroda nastavi dalje pokušavajući nekako da spreči dalje uništavanje svakog normalnog srpskog in teresa.
Prepustite državu mladima, dosta ste se nakrali, idite u te stanove koje ste kupili na zapadu i pustite nas da prodišemo
Moci ce, pa on je radikalsko dete, seselj moze da ***** 100 godina bez blamaze da sedesava upravo suprotno od onog sto .ke.nja....zar se to vec nije desavalo...Мислиш да ће моћи да издржи да му још две годин ебемо мир и стабилност?
Podržavam i glasam su dve različite radnje. I ja štošta podržavam, ali me niko nije ubedio da glasam.Ankete tipa Vučić razbija ili studenti razbijaju deluju nerealno.
Ovde ima nešto.
Pogledajte prilog 1800003
Sve moze, kad je moguce da pored nuklearne bombe ljudi cekaju da jos malo oglupe da bi upotrebili nuklearke, samo ce ih zvati operativne, cak ni takticke, engo bombice ispod kilotonske.....militonske....SNSu rejting ne moze da poraste.
Zato ce gledati da uruse rejting studentske liste.
Čudo da ne veruje u drekavce .Tema bi trebalo da se zove: Niške gluposti od ranog jutra.
Šteta što nema javne ankete iz koje bi videli koji i koliko forumaša
veruje u ovu glupost...pa da im se smejemo jednog lepog dana.