Kavčić nije (više) kandidat za studentsku listu

Не бих да звучим као граматички нациста, али супротно од опозиција није позиција.

Треба хапсити оне који су се огрешили о закон.

Нико са студентске листе се није огрешио о закон.
Pozicija je vlast nemoj da se pravis lud.

Eto i sam kazes da je prevara indirektno ....ne ide to tako, sta je ko radio ili bio pasivan za sve da odgovara, imaju odgovornost pred narodom i nisu ispunili nista.
Не хапси се због неиспуњених политичих обећања. Санкција за неиспуњена политичка обећања је губитак избора у наредном изборном циклусу.

Само једна страна (Ћаци) се десет хиљада пута на хиљаду места огрешила о закон, нико са студентске листе се није огрешио о закон, те ћемо само једну страну да хапсимо.

Не хапси се због неиспуњених политичих обећања. Санкција за неиспуњена политичка обећања је губитак избора у наредном изборном циклусу.

Само једна страна (Ћаци) се десет хиљада пута на хиљаду места огрешила о закон, нико са студентске листе се није огрешио о закон, те ћемо само једну страну да хапсимо.
Znaci pripremate novu prevaru, kako se nije ogresio Djokic kad je dao saglasnost za Bg na vodi ...a sta je tu sve poruseno da bi se to i dalje gradilo i sirilo?

Na studentskoj listi treba da budu oni ljudi koji su stvarno zrtve ovog rezima i sistema, meni ce da kazete da je taj Djokic neka zrtva....smejurija...to je isto kao kad bi rekli da je onaj Predrag Kon zrtva sistema i rezima.
A sto se tice opozicije iha ..pa tu ima krivicnih dela itekako vezano za korupcione poslove u saradnji sa vlastima naravno.

Ja ti rekoh da je to prevara i i objasnio sam zasto.
Jedini od politicara koji je zaglavio na robiji je bio bivsi direktor carine Mihalj Kertes i niko vise.

Директор царина?

Хтедох да напишем и да је Оливер Дулић осуђен, али сад сам питао колегу Четџипитија, Оливер је ослобођен правоснажном пресудом.

Ono što je dobro, budući da različiti fakulteti predlažu kandidate i skropz drugačiji studenti sa raznim stavovima, kandidati koji se na takav način okupe su idealni jer je to skup osoba sa svojim ličnim integitetom. I to je odlična stvar. To nikako ne bi bila neka masa koja je u službi nekoga.

Rektor Djokic je podržao studente onda kada je mogao da ne podrži i da ide na ruku Vučiću, ali on to nije uradio, uprkos ličnim pretnjama. Mogao je sve od početka da sabotira i ne bi bilo ni svega ovoga. Da li je ranije u životu nešto uradio ovo ili ono, dokle ćemo tako ići u sitna crevca svakome ?? Meni zaista nije jasno da li ste ljudi razumni kada sve živo kritikujete.

Back