DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 58.093
Pre bih ja rekao da ste vi ubaceni elementi cim podrzavate Djokica i te udbaske igrace!!!Луди Комша је био у праву!!!
Ти си СНС бот!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre bih ja rekao da ste vi ubaceni elementi cim podrzavate Djokica i te udbaske igrace!!!Луди Комша је био у праву!!!
Ти си СНС бот!!!
Pozicija je vlast nemoj da se pravis lud.Не бих да звучим као граматички нациста, али супротно од опозиција није позиција.
Треба хапсити оне који су се огрешили о закон.
Нико са студентске листе се није огрешио о закон.
Не хапси се због неиспуњених политичих обећања. Санкција за неиспуњена политичка обећања је губитак избора у наредном изборном циклусу.Eto i sam kazes da je prevara indirektno ....ne ide to tako, sta je ko radio ili bio pasivan za sve da odgovara, imaju odgovornost pred narodom i nisu ispunili nista.
Pre bih ja rekao da ste vi ubaceni elementi cim podrzavate Djokica i te udbaske igrace!!!
Znaci pripremate novu prevaru, kako se nije ogresio Djokic kad je dao saglasnost za Bg na vodi ...a sta je tu sve poruseno da bi se to i dalje gradilo i sirilo?Не хапси се због неиспуњених политичих обећања. Санкција за неиспуњена политичка обећања је губитак избора у наредном изборном циклусу.
Само једна страна (Ћаци) се десет хиљада пута на хиљаду места огрешила о закон, нико са студентске листе се није огрешио о закон, те ћемо само једну страну да хапсимо.
Vi podrzavate udbase koji rade direktno za sistem pod uslovom da ovi ljudi stvarno budu na tzv. studentskoj listi i svako ko ne podrzava rusenje ne samo rezima nego i sistema isto radi za rezim i za taj sistem.Ми подржавамо студентску листу.
Лепо ти написах да ће да хапсе само једну страну.A sto se tice opozicije iha ..pa tu ima krivicnih dela itekako vezano za korupcione poslove u saradnji sa vlastima naravno.
Ja ti rekoh da je to prevara i i objasnio sam zasto.Лепо ти написах да ће да хапсе само једну страну.
Ja ti rekoh da je to prevara i i objasnio sam zasto.
Jedini od politicara koji je zaglavio na robiji je bio bivsi direktor carine Mihalj Kertes i niko vise.
Ovaj je robijao i posle njega niko vise.Директор царина?
Хтедох да напишем и да је Оливер Дулић осуђен, али сад сам питао колегу Четџипитија, Оливер је ослобођен правоснажном пресудом.