SRS - DSS - SPS preuzimaju Beograd u svoje ruke 14 jula!

• Začetnik teme Začetnik teme 1234
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IDI_DADA_AMIN vec si jednom banovan zbog opste dobro! stvarno prvi ga zezas! :ok:

Ma uvek on prvi pocne, ali ispadne toliko glup, da imas utisak da samo ja njega zayebavam:hahaha:

Posle sam cuo od moderatora, kako kuka ko pichka i moli da me banuju., kao i onaj karpos..kaze, ne sme da
se pojavi na forumu , od blama:hahaha::hahaha:

Jos par dana , pa idem na odmor......moze da se siri koliko hoce....:ok:

SRS, DSS, SPS: Planovi za Beograd
28. jun 2008. | 13:33 -> 15:26 | Izvor: Tanjug
Beograd -- Predstavnici SRS, koalicija DSS-NS i SPS-PUPS-JS razgovarali o planovima i programu razvoja Beograda po preuzimanju vlasti u gradu 14. jula, saopšteno je iz SRS.

Učesnici sastanka dogovorili su se o dinamici radova na ključnim infrastrukturnim objektima u Beogradu, načinu finansiranja tih radova i stvaranju uslova za uvećanje domaćih i stranih investicija u srpskoj prestonici, navodi se u saopštenju SRS.

U razgovorima su učestvovali Aleksandar Vučić (SRS), Andreja Mladenović (DSS), Dubravka Filipovski (NS) i Aleksandar Antić (SPS). Podsetimo, predstavnici pomenutih stranaka i koalicija potpisali su 28. maja koalicioni sporazum za formiranje vlasti u Beogradu.

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski izjavila je da je na sastanku bilo reči i o budućim kadrovskim rešenjima, ne navodeći pojedinosti, ona je rekla i da su strani investitori - iz Austrije, Rusije, Nemačke, Izraela u kontaktima sa predstavnicima buduće gradske vlasti.

ne moze nam niko nista JACI SMO OD SUDBINE MOGU SAMO DA NAM...........

Ma uvek on prvi pocne, ali ispadne toliko glup, da imas utisak da samo ja njega zayebavam:hahaha:

Posle sam cuo od moderatora, kako kuka ko pichka i moli da me banuju., kao i onaj karpos..kaze, ne sme da

MA svi su glupi samo si ti posebno intiligentan.......o hvala bogu,i gledaj da se udavis tamo na albanskom primorju:thumbdown:

ooooooooo jel to drug cepanica:mrgreen:

A ti mi spadas u sirovine.
Pazi se,cepanica kad udari to boli.
Nego, vlast u bg-u vam zavisi od jednog glasa. To je jedno.
A drugo,pravac na youtube pa oslusni kako vam se Zarko Obradovic slatko smeje. A jos i kaze pusticemo Vucica da bude gradonacelnik 2-3 meseca,da se malo obraduje ,pa cemo onda da ga smenimo.

A ti mi spadas u sirovine.
Pazi se,cepanica kad udari to boli.
Nego, vlast u bg-u vam zavisi od jednog glasa. To je jedno.
A drugo,pravac na youtube pa oslusni kako vam se Zarko Obradovic slatko smeje. A jos i kaze pusticemo Vucica da bude gradonacelnik 2-3 meseca,da se malo obraduje ,pa cemo onda da ga smenimo.

ja bih u tom nasem slucaju mogao biti sekira

SRS, DSS, SPS: Planovi za Beograd
28. jun 2008. | 13:33 -> 15:26 | Izvor: Tanjug

eboteee.JPG

.

Daj nam statistike po opštinama :mrgreen:

Дај Боже да се то деси.
Нешто нисам више сигуран ни у тај "договор" са социјалама.

Prosto zalim sirotog Vucica, kako je samo bio srecan sto ce MAKAR biti gradonacelnik Beograda. Ako i bude (reda radi), trajace nesto duze nego mandat Nikolica kao predsednika parlamenta. Onda popusili od Kostunice, sad od Dacica. Mucenici, zajebava ih ko stigne. :super:

Aca Pichkousti , je savrsen za gradonacelnika beograda........skot ne placa racune ni za telefon ,ni za struju , ni infostan........morali da mu salju opomene pred iskljucenje, a telefon mu i iskljucili .......

Niko sem njega ne moze da zna kakve su muke prosecnog radikalskog lidera , koji sa svojih bednih nekoliko stotina hiljada ne moze da plati dazbine i racune.........

Ja sam za Acu.......ako obeca da cemo svi moci da placamo racune redovno i revnosno kao on......

Aca Pichkousti , je savrsen za gradonacelnika beograda........skot ne placa racune ni za telefon ,ni za struju , ni infostan........morali da mu salju opomene pred iskljucenje, a telefon mu i iskljucili .......

Niko sem njega ne moze da zna kakve su muke prosecnog radikalskog lidera , koji sa svojih bednih nekoliko stotina hiljada ne moze da plati dazbine i racune.........

Ja sam za Acu.......ako obeca da cemo svi moci da placamo racune redovno i revnosno kao on......

Obećao je!:lol:

http://www.palavestra.com/videoklipovi0.htm

Nije valjda da su kukali, cvileli i klečali na kolenima?:mrgreen:

E vidis da su patriote ovako nesto rekli jedan drugom, IDRIZ_DAMIR_ABID bi odmah poceo da prica o nekim homoseksualnim varnicama itd :D. Ovaj put ce ipak da precuti :klap: Ozenjen covjek, pa ne smije :D

Koliko sam primetio, a to nije tesko dokazati , ako se pregledaju teme i poruke, upravo "patriJote " ne prestaju da mantraju o homoseksualcima........kao ti sada......:think:

na svakoj temi, poneki patriJota mora da se osvrne na pedere.....pitam se, da li ste svi iz istog kluba seksualno zlostavljanih u mladosti, ili ste se upoznali na paradi??:think:

Sto reche narod :" ko o cemu..........." :hahaha:

Koliko sam primetio, a to nije tesko dokazati , ako se pregledaju teme i poruke, upravo "patriJote " ne prestaju da mantraju o homoseksualcima........kao ti sada......:think:

na svakoj temi, poneki patriJota mora da se osvrne na pedere.....pitam se, da li ste svi iz istog kluba seksualno zlostavljanih u mladosti, ili ste se upoznali na paradi??:think:

Sto reche narod :" ko o cemu..........." :hahaha:

"...***** o postenju"
Ja se na svakoj temi osvrnem i na LDP :eek: Nije valjda...da sam LDPov simpatizer :eek:
Ali...Onda je i tebi Samardzic simpatican...:think:
Ako se ne varam, ti volis da kacis Alimpiceve slike ovuda...i da mu tepas :D

Poslednja izmena:

Back