Jevdjo
Ističe se
- Poruka
- 2.995
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uxole:Sve ovo sto sam Vam rekao gospodo, rezultat je samo dobre informisanosti za ono sto zelite da znate...
Pa valjda znate da samo neinformisani mogu da naprave "aferu", nedoumicu, pometnju ili da "poruse figure"...
Svako, ko je na pocetku foruma shvatio osnovni smisao ove teme, nikako nije bio u funkciji "rusenja figura"...
Niko nikoga nije trebalo da vredja... Nema potrebe.. Ovde se samo radi o kucama, dobrim, pametnim i lepim, i nista vise...O nasim ljubimcima...
Ja razumem i sve ostale ljude koji imaju svoje ljubimce druge rase... Za svakog od njih je njihov pas najbolji...To stoji... I u tome je lepota... Lepota je u razlicitosti...
Kao sto je i SOP spoj nekoliko razlicitosti... i To stoji...
Pa gde smo stali oko podrske priznavanju rase...
Izvolite na moju adresu posaljite Vase cenjene glasove, glasove vasih prijatelja, i kada ih sakupim dovoljno, ja cu ih predati KSSS (Kinoloski Savez Samostalne Srbije), mozda ce se ovako zvati, naravno ako je priznaju, i onda cemo registrovati rasu jer vec imamo 10 odgajivacnica, registrovanih, i kada je nasa drzava, prizna na parlamentu, onda cemo imati rasu...
Tacka...
Raspolozan sam za diskusiju... Na glupa pitanja i provokacije ne odgovaram...Necu da trosim energiju... Primam Vase glasove za priznavanje rase. ..Od ovog trenutka...Adresa je : uxole@yahoo.com
Hvala i sretni bili...
NEmogu sto posto da tvrdim ali si malo izgleda preterao toliko nema sve ukupno sopova a svega je njih pedesetak u potpunom standardu.uxole:Sto se tice SOP-ova, mislim na cenu, pa zasto Vam neko ne kaze da u Nemackoj ima preko 1500 primeraka koji su prodati preko HR za debele pare a ovde su kupovani za 100 Evra. Da ih ima oko stotinu u sluzbenoj upotrebi, da je jedna televizijska stanica i Nemacke imala emisiju o SOP-u citav sat,
u potpunosti se slazem sa tobom Jevdjo.Jevdjo:NEmogu sto posto da tvrdim ali si malo izgleda preterao toliko nema sve ukupno sopova a svega je njih pedesetak u potpunom standardu.