trovac
Obećava
- Poruka
- 90
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U potpunosti se slazem sa tobomdidije:Ok je to što Gavrilović piše o istorijatu, znam da se mnogi neće složiti sa tim ali to sad nije ni bitno, ja ga podržavam u ovome.
Samo što tu stoji jedna rečenica koja komplikuje celu situaciju SVI ONI KOJI SE BAVE DUŽINOM NJUŠKE, VISINOM, OBLIKOM, STAVOM NOGU SU VEĆINOM KINOLOZI FORME, KOJI U VANJŠTINI TRAŽE SUŠTINU.
Hajde da probamo sad ozbiljno i bez uvredljivih poruka da ovo prodiskutujemo.
Karakter čini psa, ok, ali ga čini i izgled, prepoznatljivost, fenotip, genotip...
Kako će pas biti predstavljen kinološkom savezu, sa kojim standardom.
Ko je pisao onaj standard koji se pojavljuje na forumu?
ajde, molim te, daj te slike da ih vidimo...shishko:i daj stavite dva ista kera ako ima,ako nema da vam posaljem sliku garija,tine i sokola koji su isti i izvorni psi.i kakvi bre novi sopovi i izvorni, rasa ima tek nesto vise od 20 god.da vam se ne cini to malo da bude novih i starih pasa.
ma da sad su svi veci poznavaoci od coveka koji je osmislio rasu.tvorac rase ljudi!!!!!skoci_mis:Pustite Gavrilovica da sam formira rasu SOP jer je to njegova ideja i on je zapoceo, a vama ako se ne svidja pravite svoju rasu (neka vam sop bude osnova). NE MESAJTE SE COVEKU U POSAO!!!!!
trovac:sta radite na ovom forumu kad vam se nesvidja ideja psa.a necete da shvatite da je normalno da su Nenadovi psi sa malo duzom dlakom jer na romaniji je mnogo hladnije nego u s.mitrovici.
prirodna zastita.