Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

Zubi.jpg
DSCN2257.jpg

Grim, malo manje od godinu dana.

pozdrav sa brda....

zenkica je Sila ...../Mila-Medo/....Mila/Luna -Sorap/...i sada je uparena sa Vukom i .... imamo i zenkicu iz predhodnog legla koja ce na prolece biti uparena........

jos dve nase kuje su nam na parenju...Lara/ Luna- Sorap/.......i Luna/Luna-Meda/......zenkica se zove kao majka a ista je po gradji kao Meda.................i .....gotovo sam siguran da ce i toliko porasti..preko 71 i 65 kg
ovakvu kuju bez obzira sto izgleda muskobanjasto odavno cekamo / neverovatna slicnost sa Medom/.....i bice uparena pod Vukom i naravno ostace jedna zenkica jer nam je ovo nesto sto cekamo da se pojavi.....

Lara i Vuk

Uploaded with ImageShack.us

ovo je Lara

ovo je Meda.........iz mladjih dana

Анђела је прекјуче прогледала и почела да се усправља на предње ноге, а од данас више користи и задње ноге.. данас је мало и зарезала или је бар тако звучало (rofl) 17 дана је стара.
Јана и она су одлично, лепо се слажу...

pozdrav...........

ako sam dobro video Jana ima samo jedno stene..........................i imace hrane u izobilju sto ce mu napraviti problem sa nogama ......../bice preuhranjeno....manje aktivno i dosta ce spavati /...............takve slucajeve smo mi odmah prevodili na hranu/ jogurt,mlevene granule/....i ogranicavali dojenje............izgleda surovo ali za njihovo dobro....

pozdrav...........

ako sam dobro video Jana ima samo jedno stene..........................i imace hrane u izobilju sto ce mu napraviti problem sa nogama ......../bice preuhranjeno....manje aktivno i dosta ce spavati /...............takve slucajeve smo mi odmah prevodili na hranu/ jogurt,mlevene granule/....i ogranicavali dojenje............izgleda surovo ali za njihovo dobro....

Нисам размишљао о овоме, пуно хвала на напомени, имаћу то у виду.. иначе, штене има месец дана, скоро да више и не пије Јанино млеко, јер јој Јана не да - оштри зуби!
Ево једног снимка од јуче, мајке и штенета, вредан погледа ;)

што се тиче Стеле, колико знам, она је од Ареса и Маше - а можда и грешим.. Већ је покушано њено парење са Бен Акибом, али ваљда неуспешно..

opet izgleda surovo ali licno misljenje .......smanji hranu stenetu.........za mene je ovo preuhranjeno pasce ........i odlicno je sto se za sada nema problema ili su u pocetku ....................moje licno iskustvo kaze da je bolje drzati stene na donjoj granici uhranjenosti......./zadnje rebro se moze ocrtavati na prazan stomak / nego na gornjoj...................telesna masa se lako nabacuje na pravilno razvijen skelet........

pozdrav

Back