srpska vojska sa 250 tenkova

negativno misljenje :-) ha ha, ti si od onih sto razmisljaju pozitivno, pa nenose rezervnu gumu za kola na put , pa kad guma pukne.....naravno da na sve treba misliti, tebe su vec jednom selili, selice te opet ako nebudes imao jakui i snaznu armiju, stim sto za razliku od onog rata 91, sada ce po tebi padati granate, a ne po njima, jer ce oni biti jaci

dejina81:
wow... pa selio sam se zbog takvih kao ti... koji sede 1000 km daleko i pricaju o tome kako braniti srbiju!
ali ti si primer za neku ustanovu... samo jos nisam siguran za koju!
jel se tvoj otac vodi kao musko ili kao zensko? retuse, ja sam dosao , bio dete kad sam krenuo od kuce, nista o nicemu nisam znao, samo sam znao da je poceo rat i dosao sam da drzim svoju stranu, i da se ponasam kao castan pripadnik mog naroda, neko slao pare, neko pisao knjige, svako je u toj borbi uzeo nekog ucesca, jedino je tvoja mama tata, sela u kola i pobegla, pa kako on sada uopste sme bilo gde sta da prica! i retuse nisam ti ja zapoceo rat, ja sam te branio, a da sam u toj odbrani naisao na tvoju kucu, i da sam znao da si pobegao a ostavio decu od 18 godina da ginu umesto tebe, ona bi sigurno letela u vazduh!!!

i seljo, ja samo govorim da ce te vi imati rat , i to vrlo brzo, i to jako strasan, samo ako nastavite ovako da se ponasate, da razjebavate vojsku, da unistavate drzavu, postace srbija tolika sila, da ce albanija sam da uzme juznu srbiju i sandzak, bez da joj iko pomogne, a neki ce se setiti i svojih treritorija na severu.... to ti zelis da se desi, i ovaj gore nesreca sto ima dve mame, a tatu su zaboravili u gacama, ali ja ne zelim, ja zelim da imas jaku armiju, koja ce biti jak faktor odvracanja , i da nikome nece pasti na pamet da nesto brlja ili otkida... ovako , evo tebi sutra rata pred kucom! a neces imati ni za pola kile hleba ako ti ja ne posaljem!

Obersturmfuehrer:
e, ovo je kljuc svega...osecam da ti je milije da unistavas srpske kuce nego "neprijateljske"...
to ce ti svako potvrditi, to nije tajna, kuce ljudi koji se nisu odazvali vojnoj obavezi, spakovali se i otisli, su cesto letele u vazduh, i nije ih dizala vojska, vec narod, ljudi okolo , a dinamita hvala bogu bilo kolko oces, na vucjaku su spalili kuce svim srbima koji nisu uzeli ucesce u ratu, na ovaj ili onaj nacin!!!! i non stop nesto brljas, mene prestavljas kao coveka koji se napije pa vam napravi rat, dete rat nepravi ni pera ni zika , a sada ti da imalo imas mozga,i da ne zivis pod nekim laznim staklenim zvonom gde te ubedjuju da ce sve biti u redu, znao bi, da ce vrlo brzo dole krenuti ozbiljni sukobi, a da je ta prica oko vojske , samo nacin da se urusi odbranbena moc srbije... da ti znas sta se u krugovima elite, prica o srbiji, i sta joj se predvidja, ti nebi mogao nocas da zaspes....

ZORANNS83:
to ce ti svako potvrditi, to nije tajna, kuce ljudi koji se nisu odazvali vojnoj obavezi, spakovali se i otisli, su cesto letele u vazduh, i nije ih dizala vojska, vec narod, ljudi okolo , a dinamita hvala bogu bilo kolko oces, na vucjaku su spalili kuce svim srbima koji nisu uzeli ucesce u ratu, na ovaj ili onaj nacin!!!! i non stop nesto brljas, mene prestavljas kao coveka koji se napije pa vam napravi rat, dete rat nepravi ni pera ni zika , a sada ti da imalo imas mozga,i da ne zivis pod nekim laznim staklenim zvonom gde te ubedjuju da ce sve biti u redu, znao bi, da ce vrlo brzo dole krenuti ozbiljni sukobi, a da je ta prica oko vojske , samo nacin da se urusi odbranbena moc srbije...

to ti kazem...ja da idem negde da ratujem, a sve vreme da razmisljam da li ce neki manijak da mi zapali kucu, zato sto mu pre 5 godina nisam vratio pivske flase...nece moci...
uostalom, koji je to fazon da sam uzimas pravdu u ruke?

ZORANNS83:
da ti znas sta se u krugovima elite, prica o srbiji, i sta joj se predvidja, ti nebi mogao nocas da zaspes....

sta se prica?

ZORANNS83:
i seljo, ja samo govorim da ce te vi imati rat , i to vrlo brzo, i to jako strasan, samo ako nastavite ovako da se ponasate, da razjebavate vojsku, da unistavate drzavu, postace srbija tolika sila, da ce albanija sam da uzme juznu srbiju i sandzak, bez da joj iko pomogne, a neki ce se setiti i svojih treritorija na severu.... to ti zelis da se desi, i ovaj gore nesreca sto ima dve mame, a tatu su zaboravili u gacama, ali ja ne zelim, ja zelim da imas jaku armiju, koja ce biti jak faktor odvracanja , i da nikome nece pasti na pamet da nesto brlja ili otkida... ovako , evo tebi sutra rata pred kucom! a neces imati ni za pola kile hleba ako ti ja ne posaljem!
Ajde sad lepo priznaj da si Hrvat/Albanac/Bošnjak...

Obersturmfuehrer:
to ti kazem...ja da idem negde da ratujem, a sve vreme da razmisljam da li ce neki manijak da mi zapali kucu, zato sto mu pre 5 godina nisam vratio pivske flase...nece moci...
uostalom, koji je to fazon da sam uzimas pravdu u ruke?

sta se prica?
nikom ko je ostao da se bori kuca nije ni pipnuta , ma sta pipnuta, da mu je neko otirac ukrao ispred kuce dobio bi 5 godina robije u vojnom zatvoru i po kratkom postupku, ali ovi sto su pobegli , dezertirali, pa jer ti stvarno mislis da je njima vojska htela, i MOGLA da sacuva kuce? evo pitaj ovu nesrecu gore, dali mu je kuca ostala citava?

ZORANNS83:
nikom ko je ostao da se bori kuca nije ni pipnuta , ma sta pipnuta, da mu je neko otirac ukrao ispred kuce dobio bi 5 godina robije u vojnom zatvoru i po kratkom postupku, ali ovi sto su pobegli , dezertirali, pa jer ti stvarno mislis da je njima vojska htela, i MOGLA da sacuva kuce? evo pitaj ovu nesrecu gore, dali mu je kuca ostala citava?

HAHAHHA :)):)
e ovo je stvarno smesno....vidim arkanovi ortaci svi sad leze po zatvorima...

naravno da jesam... ko je bre smeo da dira ljude po kucama, zna se sta je pljackano, kada se zauzme neko mesto, e tu je onda nastajala pljacka, pa nama su cesto dolazili oficiri, i govorili lokalnim ljudima, evo kamion , pa kome sta treba, bilo je ljudi , zima cica, a oni bez peci, sta da radis , ubacis pec u kamion i oteras coveku!

ZORANNS83:
Ha ha ha.... pa ti si stvarno zanimljiv feget! kada kazem vi, mislim teritorijalno..... ali znas ti to bolje od mene, nego malo lupetas , ko ono sa krajiskim korpusom! sta deca znaju sta je krajiski, a sta novosadski korpus!
Šta ne valja oko toga. Bili su u Rumi, iz mabr, deo Novosadnkog. Pogrešno sam napisao i šta sad hoćeš, Bavarski Bizmarče? Jednom sam pogrešno napisao i sad stalno treskaš oko toga, a ti si toliko puta uhvaćen u gluposti da to boli... ma, što se ja sa tobom prepucavam...

SiIent Bob:
Šta ne valja oko toga. Bili su u Rumi, iz mabr, deo Novosadnkog. Pogrešno sam napisao i šta sad hoćeš, Bavarski Bizmarče? Jednom sam pogrešno napisao i sad stalno treskaš oko toga, a ti si toliko puta uhvaćen u gluposti da to boli... ma, što se ja sa tobom prepucavam...
nije stvar u gresci, stvar je sto sam ti ja 100 puta rekao da si pogresio, i da nemozes to znati bolje od mene, a ti si bio toliko uporan u tome,da je to mnogima bilo smesno! cak si tvrdio i da je .1k.k deo vojske rsk :-)

zorane.....
spomenuo si brata koji je ovde.....
evo ti mog predloga....zovi ga u USA, postanite svi amerikanci i bezite sto dalje od srbije...decu uci srpski tek radi odrzanja tradicije...
zajebi sve ovo, gledaj svoja posla i dizi svoju decu....

Back