- Poruka
- 85.204
Ćaciji ne uče i nikada nisu učili a šibicarenjem pglu naroda su se dočepali vlasti. Dogorelo je.pa šta su studenti koji ne uče nego original ćaci koji traže smenu kurte i njegovih ćacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćaciji ne uče i nikada nisu učili a šibicarenjem pglu naroda su se dočepali vlasti. Dogorelo je.pa šta su studenti koji ne uče nego original ćaci koji traže smenu kurte i njegovih ćacija.
Stari ćaci su bili original. Snašli se dečki u nakaradnom i partijskom sistemu.Ćaciji ne uče i nikada nisu učili a šibicarenjem pglu naroda su se dočepali vlasti. Dogorelo je.
Svi ćaciji su izbosne.Stari ćaci su bili original. Snašli se dečki u nakaradnom i partijskom sistemu.
Ovi novi blokaderski ćaci su samo bleda dogorela kopija.
glupi autošvinizam. preko drine žive snalžljivi ljudi. takvi su po pravilu apolitični. ne očekuju da će im neko drugi rešiti životne probleme.Svi ćaciji su izbosne.
Biti vojnik je velika čast.Ne veruj nikom sa oruzjem, cak ni kada te podrzava.
Zivotna lekcija. Svako ko danas izabere poziv da puca i ubija i za to se obucava, nije cist u glavi.
Nekad je to bila cast, jer su ljudi imali obraz i gajili iskren patriotizam zbog koga su i zivot davali. Danas se sve gleda kroz korist, novac i beneficije.
SNS izdajniče, Vučić ostaje upamćen samo po tome ostaje li Kosovo u sastavu Srbije kao i do sad, ili će izdajnik Vučić da potpiše nezavisnost Kosova, a onda kako kažu Rusi da bude gotov za 1 dan i nova vlast uz Rusiju da sačuva Kosovo u sastavu Srbije..
Mozda tebi.Biti vojnik je velika čast.
Daj mi razlog zašto nije.Mozda tebi.
Ko si ti da ti ja dajem razlog?Daj mi razlog zašto nije.
Neko ko je bio u vojsci.Ko si ti da ti ja dajem razlog?
Jel, pa lepo, izgleda da si na ovom forumu unikat za sve nas.Neko ko je bio u vojsci.