Vojska je uz studente!

Haha uskratili akreditaciju aleksandra radicu
Dobre stvari dolaze

Polako, sve ovo će doći na naplatu.

" Svakom prema zasluzi " , moto uz koji sam ja odrastala i čega se i sama pridržavam.

Čini loše,
Dobrom se ne nadaj!

Pogledajte samo face udarnika pokojnog DOS-a, samo spoljnji im izgled , oronuli, izobličeni, ...
I nisu tu samo godine u pitanju, ogorčenost gubitka moći ih satire uprkos tome što su ušlepani uz vlast makar i onim skupštinskim klupama za čije grejanje dobijaju ogromne pare.

Jede ih iznutra svo zlo koje su doneli svome narodu , a zlo je nemerljivo.
Jedu ih sene ljudi koje su preko noći unesrećili, a mnoge naterali da sebi oduzmu život iz bola, patnje i nemoći.
Razjeda ih i još će.
Sve takve.

Nepojmljivo mi je ovo zlurado spinovanje naših državljana, to očekivanje krvoprolića i stradanja makar i njihove braće, kolega, komšija?!
Zarad čega, ko je vredan ičijeg života?

Stidite se ako za stid znate.

IMG_20250920_204205_822.jpg

Koliko prosto razmišljanje... koliko sužen videokrug viđenja ovoga danas, žalosno...
Poštovana Lagerta,
Kakvog viđenja ovog danas?zar zaista mislite da ove smesne objave koje blokaderosi objavljuju po svim mrezama imaju veze sa pravim stanjem stvari?
Inace doba naplate dolazi.otkazi, mardelji udaranje po džepu bice tek cviljenja:mrgreen:
A ja cu fino da jedem kokice gledam i uživam.

Poštovana Lagerta,
Kakvog viđenja ovog danas?zar zaista mislite da ove smesne objave koje blokaderosi objavljuju po svim mrezama imaju veze sa pravim stanjem stvari?
Inace doba naplate dolazi.otkazi, mardelji udaranje po džepu bice tek cviljenja:mrgreen:
Ići ćete na doživotne robije i to vrlo skoro.

Poštovana Lagerta,
Ja sam već prenela svoje mišljenje koje se podudara sa mišljenjem studenata da je danas trebalo ići na paradu i pozdraviti našu vojsku. Ne znam koje ti to mreže pratiš, ko kmeči, i kome to pretiš zatvorima, otkazima? Jesam li ja tebi možda pretila zbog toga što ne misliš isto kao ja? Jesam li negde zbog nečega ''kmečala'' ili iznosila uvek svoje mišljenje? Poštovani Mecena, vređate se kada vas nazovem ćacijima, a svakodnevno potvrđujete naziv, vređanje nije govor koji ja razumem.

Крпите србску Заставу на овакбвој једној Манифестацији???
Срамото једна!
. . . . . , jos jedan cointelpro psyops in vivo.!?
. . . . . , koji bolesni um je ovo osmislio i ko(ji) odobrio,? gadovi umnoporemecini, srbomsci i srbozderi a i buzdovani koji nose tu krpu saucesnici u genocidu nad srpskim narodom.!? in vivo.!!!!!
Sve ovo je u programu projekta, nisu te boje (nijanse) slucajne ili je zastava krpljena, ima se jos para za perfektnu zastavu (iz sluzbenog glasnika, i pravilnika / zakona o zastavama).
Ovo je smisljena subverzija sa sabliminarnom porukom, boje ove krpe su prelazne boje do (krpe) zastave duginih boja. Tezak udarac na itelegenciju zdravomisleceg Srpskog naroda a i ostalih SLOBODOUMNIH naroda u sred Belog Grada. Sramota i uvreda koju niko ne primecuje ( i ne zeli da primeti).!?
. . . . . , da je Srbadija svesna i pametna da se skupi i potpise peticiju i tuzi odrganizatore / odgovorne po imenice za nepostovanje zakona o zastavi i isticanju i upotrebi zastave na javnom mestu, .. . . , i krivicnu tuzbu za uvredu itd. itd. (ovako svaki dan srpsko tkivo truli vise i vise)

G1R4wocXUAIJgbV.jpg

Poslednja izmena:

Back