Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.355
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha uskratili akreditaciju aleksandra radicu
Dobre stvari dolaze
. . . . . , pokazna vezba je teorija, al sta u (realnoj) praksi.!?
Mora postojati ambulanta ovog tipa da se izbaci frustracija. Probaj tako da gledaš.Potpirivanje mržnje bi trebalo da je zakonski regulisano.
Neki kiseli osmejčići ovde, zanimljivo![]()
Ono, kada svuda oko sebe vidiš mržnju, ne shvatajući da potiče od tebe...
Ovo sada sto postujes je vrhunac cirkusa.
stvarno se blokaderosi primaju na tako jeftinu propagandu.
Cvrc malo kmecanje na svim vašim grupama
Sve mi milo![]()
Pa logično da je podeljena, misliš da nema policajaca čija su deca studenti. Ovoliki stepen ubeđenosti u neke ''njihove istine'' se graniči sa totalnom zaslepljenošću, da ne kažem nešto drugo...Војска је подељена као и полиција
Koliko prosto razmišljanje... koliko sužen videokrug viđenja ovoga danas, žalosno...
Ovo sada sto postujes je vrhunac cirkusa.
stvarno se blokaderosi primaju na tako jeftinu propagandu.
Cvrc malo kmecanje na svim vašim grupama
Sve mi milo![]()
Poštovana Lagerta,Koliko prosto razmišljanje... koliko sužen videokrug viđenja ovoga danas, žalosno...
Ići ćete na doživotne robije i to vrlo skoro.Poštovana Lagerta,
Kakvog viđenja ovog danas?zar zaista mislite da ove smesne objave koje blokaderosi objavljuju po svim mrezama imaju veze sa pravim stanjem stvari?
Inace doba naplate dolazi.otkazi, mardelji udaranje po džepu bice tek cviljenja
A ja cu fino da jedem kokice gledam i uživam.
Ja sam već prenela svoje mišljenje koje se podudara sa mišljenjem studenata da je danas trebalo ići na paradu i pozdraviti našu vojsku. Ne znam koje ti to mreže pratiš, ko kmeči, i kome to pretiš zatvorima, otkazima? Jesam li ja tebi možda pretila zbog toga što ne misliš isto kao ja? Jesam li negde zbog nečega ''kmečala'' ili iznosila uvek svoje mišljenje? Poštovani Mecena, vređate se kada vas nazovem ćacijima, a svakodnevno potvrđujete naziv, vređanje nije govor koji ja razumem.Poštovana Lagerta,
Kakvog viđenja ovog danas?zar zaista mislite da ove smesne objave koje blokaderosi objavljuju po svim mrezama imaju veze sa pravim stanjem stvari?
Inace doba naplate dolazi.otkazi, mardelji udaranje po džepu bice tek cviljenja
A ja cu fino da jedem kokice gledam i uživam.
. . . . . , jos jedan cointelpro psyops in vivo.!?Крпите србску Заставу на овакбвој једној Манифестацији???
Срамото једна!