Српска полиција не зна за срам

Полицајац који пита "момци јел може мало тише" озбиљно се поиграва са својим послом.не кажем да вам верујем на то штосте написали,али не негирам.Свугде у послу има службеника који немарно одраде неки део посла.таква нам држава а хоћемо плате ко у немачкој.
Али...
Када се у полицисјкој испостави прими телфонски позив од грађана узимају се општи податци том приликом и забележава број телефона.Сасатвља се посебан извештај о томе,у коме мора састојати и шта се рпедузело поводом тога.
дакле полицијска патрола се упућује на лице места.Припадници који су дошли на лице места морају да утврде чињенично стање,и да уколико на том месту још увек има починицоа због који су грађани поизвали полицију,дужни су да их легитимишу и удаље одатле упозоривши уколико није било неких штета,на њихово поаншање.Ако имапотребе за писањем прекршајне пријаве писаће је.
Како год легитимисање је неопходно да би се у извештају који ће куцаћом машином саставити полицајци који су били на лицу места,уведу податци о починиоцу због којег је одређено грађанско лице тада звало полицију.

Тако да...

То што сте ви навели ако ниеј претеривање,је озбиљан пропуст и ризиковање посола од стране службеног лица тј полицајца.
Veruj mi, nije preterivanje!
Kad sam išla prošle godine u MUP jer oni nisu došli i posle više poziva, ponela sam na telefonu i filmiće (tadašnje) koje sam snimila sa prozora, ne bi li im to sve dočarala. Više puta sam kad pozovem rekla da je situacija takva da bi možda trebalo SVAKU NOĆ da se pošalju jedna kola koja bi prošla pored dvorišta oko 2 ujutro. Možda bi se jednostavno kreteni smorili od svakovečernjeg zapitkivanja "jel može malo tiše?" tip i prekinuli sa tim kretenizmom svaku noć.
Otprilike svaki 10 put kad dođu, pandur izađe iz kola da im kaže "da je kasno" ili tako nešto, a 99% se sve svodi na to "jel može malo tiše"?

Evo ti ovo...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/289788-NEGATIVA?p=17518661&viewfull=1#post17518661
To je sveže, od prošle nedelje, mada ovako sigurno ne može da se dočara kako to stvarno zvuči...
Treba da snimam odvojeno i kad "igraju fudbal" konzervama od piva...
Zbog onih čiji kerovi prave buku plastičnim flašama od ponoći pa do pola1-1 glupo mi da cimam muriju. Em je možda "rano" em su kerovi, ali za one idiote kad me probude posle 2 zovem uvek!

Poslednja izmena:
Veruj mi, nije preterivanje!
Kad sam išla prošle godine u MUP jer oni nisu došli i posle više poziva, ponela sam na telefonu i filmiće (tadašnje) koje sam snimila sa prozora, ne bi li im to sve dočarala. Više puta sam kad pozovem rekla da je situacija takva da bi možda trebalo SVAKU NOĆ da se pošalju jedna kola koja bi prošla pored dvorišta oko 2 ujutro. Možda bi se jednostavno kreteni smorili od svakovečernjeg zapitkivanja "jel može malo?" tiše tip i prekinuli sa tim kretenizmom svaku noć.
Otprilike svaki 10 put kad dođu, pandur izađe iz kola da im kaže "da je kasno" ili tako nešto, a 99% se sve svodi na to "jel može malo tiše"?

Evo ti ovo...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/289788-NEGATIVA?p=17518661&viewfull=1#post17518661
To je sveže, od prošle nedelje, mada ovako sigurno ne može da se dočara kako to stvarno zvuči...
Treba da snimam odvojeno i kad "igraju fudbal" konzervama od piva...
Zbog onih čiji kerovi prave buku plastičnim flašama od ponoći pa do pola1-1 glupo mi da cimam muriju. Em je možda "rano" em su kerovi, ali za one idiote kad me probude posle 2 zovem uvek!

A kakvu ti reakciju konkretno očekuješ od policije u tom slučaju?

A kakvu ti reakciju konkretno očekuješ od policije u tom slučaju?

TO JE ISTA EKIPA - 5 KRETENA OD cca 25-26 godina KOJI (ako si pročitao moju poruku na koju je policajac replicirao) SVAKU NOĆ DOLAZE TAMO KOLIMA....
ZNAČI - PUNOLETNI SU.
A NI JEDNOM DO SAD ZA OVIH GODINU IPO KOLIKO OTPRILIKE IMAMO PROBLEMA SA NJIMA NISU LEGITIMISANI.
A to što oni rade je kršenje javnog reda i mira

Nisam...To je nezvanično, ali legitimno sredstvo prinude....tačnije,odnude.

A nisi mi odgovorio shta mislis kada bi taj tvoj stav izneo negde ili neko snimi to tvoje sredstvo prinude pa da dobijes suspenziju tj. otkaz zvanichno ? Da je ovo normalna zemlja odavno bi pola ljudi iz policije dobilo otkaz i bili bi zamenjeni novim normalnim mladjim ljudima koji bi prethodno proshli sve potrebne psiho testove ali poshto zivomo u nenormalnoj zemlji takva nam je i policija.

A nisi mi odgovorio shta mislis kada bi taj tvoj stav izneo negde ili neko snimi to tvoje sredstvo prinude pa da dobijes suspenziju tj. otkaz zvanichno ? Da je ovo normalna zemlja odavno bi pola ljudi iz policije dobilo otkaz i bili bi zamenjeni novim normalnim mladjim ljudima koji bi prethodno proshli sve potrebne psiho testove ali poshto zivomo u nenormalnoj zemlji takva nam je i policija.

Ja kao pripadnik MUP-a ne mogu da iznosim takve stavove bez odobrenja nadležnih.
A što se snimanja tiče...pa imaš na Youtube-u primera mnogo rigoroznije policijske torture od šamara...pa nisam siguran koliko policajaca je dobilo otkaz zbog toga.

TO JE ISTA EKIPA - 5 KRETENA OD cca 25-26 godina KOJI (ako si pročitao moju poruku na koju je policajac replicirao) SVAKU NOĆ DOLAZE TAMO KOLIMA....
ZNAČI - PUNOLETNI SU.
A NI JEDNOM DO SAD ZA OVIH GODINU IPO KOLIKO OTPRILIKE IMAMO PROBLEMA SA NJIMA NISU LEGITIMISANI.

Nisam pročitao poruku...Šta oni konkretno rade?

ZNAČI - PUNOLETNI SU.

Знам шта желиш рећи.полиција би требала оштрије да приђе проблему уместо тог млаког "може мало тише".А у том случају би се "кретени" сигурно покушали отпором супроставити радњи коју предузима ОСЛ,и не дао бог одбити наложено му ,а можда чак дође и до примене силе...Мислим то је исто посао полиције,не треба одступати и склањатисе дозвољавајући и даље нарушавање јавног реда,али видиш шта бива после једне такве радње у футогу?
Један од таквих кретена се овде представља као "клинац,невинашце,дете"...Овде је једина разлика у томе што су ови "кретени" пунолетни и да ли је то довољан разлог да се према њима наспрам малолетних "кретена" делује одмах репресивно и строжије?
Да не дужим,знам шта желиш рећи и у праву си.Ако тако заиста делује полиција у вашем крају,то је њена срамота.И требало би се обратити даље.

Жена говори о кретенима који ноћу у шкослком дворишту праве галаму,играју фудбал не ретко са лименкама пива...кошарку...уз галаму и алкохол,а дању када је време за рекреацију и спорт они спавају.Шта друго него дангубе и кретени?

проблем треба решити и удаљити их.разумно, ако неће онда привођење ...

Ma hajde bolan samo razmisljate o nasilju.Mora da ih dosta iz policije potice iz nekih nasilnickih porodica kad nista nemogu ljudski i najnormalnije zavrsavati vec samo cekaju na najmanju gresku saslusavanog pa da ga makljaju.

Па добро иди ти онда паметњаковићу па реши проблем стим како да их назовем ако не кретенима,бизмарцима?

Само немој на крају и ти са њима ударити по лименкама...
дакле госпођа нек позове тебе који нема никог насилничког у породици да лепо тамо демократском дебатом дођеш до обостраног компромиса и решења како би жена која сутра рано устаје да ради могла да спава.

Кер,јел и шамар дозвољен кад вам буџе у џиповима псују кеве,а?
Јел си и њима лупао шамаре ил си ћутао ко *****?
Аркану сте лупали шамере и Шарићу?А Гишки,Кнелету?
Свима сте им лупали шамаре?
А да,само клинцима...
Имао сам 17 година,стартује нас интервента
претресе нас,нико ништа
а ја клинац,немам личну ал имао здравствену
и он као ``Шта ти радиш у 22 напољу,а?``
и унесе ми се у лице а руком глади пендрек
И налети друга екипа и као ае палимо нема овде ништа
то је ваше пандурско огледало
цимате клинце,иживљавате се кад смете
а кад налетите на неке опасне момке
онда ``Добар дан`` ``Извините`` док вам они псују кеве и сестре

Vecina policajaca jeste korektna i profesionalno obavlja svoj posao (ma sta mislili o njima, voleli ih ili ne..)

Problem je ona manjina iskompleksiranih divljaka, koja se krije iza uniforme i pumpa svoj ego maltretiranjem obicnih ljudi (ne svrstavam ovog klinca pod "obicne ljude", mada ne postoji razlog koji opravdava lomljenje necije vilice, ma sta da je uradio)..

Problem je sto svi znaju za tu manjinu, ali niko iz redova policije nece da prizna da ona postoji, nego iz kolegijalnosti, radi opsteg ugleda, ili ko zna kog razloga, ih prikriva i zataskava njihove ispade.
A bas oni su razlog zbog kojih i obicni, posteni gradjani ne mogu da svare policiju.
Definitivno bi morali da naprave jedno obimno interno ciscenje , i obavezno da uvedu redovno testiranje na PAS, pa bi onda i mogli da ocekuju veci ugled i postovanje medju narodom. :cool:

A za ovog klinca, treba prvo ustanoviti sta se tacno desilo to vece, onda ce se znati i kakvu sankciju je zasluzio pandur, ali i klinac, pa i roditelji mu.
Ni po babu ni po stricevima :)

Па добро иди ти онда паметњаковићу па реши проблем стим како да их назовем ако не кретенима,бизмарцима?

Само немој на крају и ти са њима ударити по лименкама...
дакле госпођа нек позове тебе који нема никог насилничког у породици да лепо тамо демократском дебатом дођеш до обостраног компромиса и решења како би жена која сутра рано устаје да ради могла да спава.

Ma da ti neki dobrocinitelj stitis neke neradnice.Kod mene u porodici niko ne razmislja kako ce danas nekog da polomi vec razmislja kako ce kilo hleba kupiti i biti srecan u ovoj nesrecnoj zemlji.

Vecina policajaca jeste korektna i profesionalno obavlja svoj posao (ma sta mislili o njima, voleli ih ili ne..)

Problem je ona manjina iskompleksiranih divljaka, koja se krije iza uniforme i pumpa svoj ego maltretiranjem obicnih ljudi (ne svrstavam ovog klinca pod "obicne ljude", mada ne postoji razlog koji opravdava lomljenje necije vilice, ma sta da je uradio)..

Problem je sto svi znaju za tu manjinu, ali niko iz redova policije nece da prizna da ona postoji, nego iz kolegijalnosti, radi opsteg ugleda, ili ko zna kog razloga, ih prikriva i zataskava njihove ispade.
A bas oni su razlog zbog kojih i obicni, posteni gradjani ne mogu da svare policiju.
Definitivno bi morali da naprave jedno obimno interno ciscenje , i obavezno da uvedu redovno testiranje na PAS, pa bi onda i mogli da ocekuju veci ugled i postovanje medju narodom. :cool:

A za ovog klinca, treba prvo ustanoviti sta se tacno desilo to vece, onda ce se znati i kakvu sankciju je zasluzio pandur, ali i klinac, pa i roditelji mu.
Ni po babu ni po stricevima :)

prstok-1.gif

Говорио је у току радње ОСЛ,и када се према њему пружи отпор у радњи коју спроводи.И те како ефикасно и легитмно средство.Српски обичај,и те како легитиман.једна добра онако отворене руке дланчина од браде до ува.неће му отпадне нос,али ће ефекат уследити.Боље и то него палица.

I to si dobro rek'o! Samar je keva u odnosu na pendrek.

Back