Српска полиција не зна за срам

Одлично, добро да си ми рекао, да знам да следећи пут могу да бијем полицајце како ми се ћефне, јер они очигледно не смеју да мрдну да се бране, како си ти овде објаснио..

Nadam se da ces naici na obucenog i normalnog policajca, i da ces biti optuzen i u pravnom postupku osudjen za napad na sluzbeno lice. Presuda ce te otrezniti i nece ti vise slicno ni na pamet pasti.

A ti posmatras stvari kao da gledas iz Svedske. Katastrofalna prekoracenja ovlascenja, sa ovakvim posledicama, su ,Bogu hvala, jos uvek jako retka. Drago mi je sto isplivavaju i retko kad prodju bez posledica za vinovnika. Svaki ovakav slucaj utuvi u glavu nekom da uniforma nije paravan.

:lol:

Ok prijatelju, nastavi i dalje da živiš u svom svetu.

Ja ne znam, lekari znaju. A pitaju se za nešto kod povreda. Kažu da je od UDARCA, ne od PADA. I potpisaše to ljudi.
A da bi vilicu prelomio na dva mesta potreban je ipak neki udarac nogom. Te je ovo bacanje prašine u oči akcentovanjem cokule potpuni nedostatak argumenata u priči.
Ili možda ti znaš nešto više?
пробај опуштеном стању да вилицом паднеш на плочник.И те како су могућа два прелома (деликвент је у више него пијаном стању пао на плочник од ударца полицајца у самоодбрани-захвата).А лекари нису потврдили да је немогуће да се преломи десише од ударца од плочник.Немој износити своје закључке и не истине.ударац јесте,али нико од доктора није дефинисао да ли је то од ударца ногом или од плочник...

Стога покушај да паднеш ако баш толико не верујеш.

Ja ne znam, lekari znaju. A pitaju se za nešto kod povreda. Kažu da je od UDARCA, ne od PADA. I potpisaše to ljudi.
A da bi vilicu prelomio na dva mesta potreban je ipak neki udarac nogom. Te je ovo bacanje prašine u oči akcentovanjem cokule potpuni nedostatak argumenata u priči.
Ili možda ti znaš nešto više?

Za prelom vilice nije potreban udarac nogom. Poenta price nije u tome cime je udarac nanesen, vec sta je MORAO biti razlog za takav udarac.

пробај опуштеном стању да вилицом паднеш на плочник.И те како су могућа два прелома (деликвент је у више него пијаном стању пао на плочник од ударца полицајца у самоодбрани-захвата).А лекари нису потврдили да је немогуће да се преломи десише од ударца од плочник.Немој износити своје закључке и не истине.ударац јесте,али нико од доктора није дефинисао да ли је то од ударца ногом или од плочник...

:hahaha:

Nadam se da ces naici na obucenog i normalnog policajca, i da ces biti optuzen i u pravnom postupku osudjen za napad na sluzbeno lice. Presuda ce te otrezniti i nece ti vise slicno ni na pamet pasti.
Ма нека је он обучен и нормалан, ја скупим пар другара, правимо срање, и само нека се усуди да нас опомене (како кажеш да бије не сме), има да га убијемо ко слику, њега или више њих, а после ћемо и да сведочимо да су они први почели.

Ет окак омали ****** замишља правну државу..

Zahvat porazumeva da policajac kontrolise pad napadaca. Zahvat ne podrazumeva udarac.

Kada udaris coveka i on pogine od pada i udarca o plocnik, odgovaras za ubistvo, a ne za udarac. Izgubio si se u ovoj odbrani policajca, po svaku cenu.

:lol:

Ma nemoj! A šta je polomljena vilica?

Резултат непослушности и супротстваљања органима реда од стране пијаног грађанина, малолетника.
И уместо да се покрене истрага о томе где клинци набављају алкохол, зашто се међу зградама данима чује дерњава по целу ноћ чим почне распуст, овде се прича о споредним стварима.

I zašto ne pišeš pod svojim pravim nikom, kad si tako siguran da si u pravu, nego si se klonirao kako bi branio svoju sektu? :lol:

Zahvat porazumeva da policajac kontrolise pad napadaca. Zahvat ne podrazumeva udarac.

Kada udaris coveka i on pogine od pada i udarca o plocnik, odgovaras za ubistvo, a ne za udarac. Izgubio si se u ovoj odbrani policajca, po svaku cenu.

Захват не може увек да буде исконтролисан ма колико то покушавали.када се ради о пијаном лицу једноставно није увек све лако исконтролисати.пружен је отпор у вршењу службене радње,и напад је био изненадни,од захвата зарић који је имао у себи 1,6 промила алкохола је једноставно обрушен свом тежином на плочник.такав ударац главом о плочник тако пијаног лица и те како може бити кобан као и што јесте у овом случају.

Резултат непослушности и супротстваљања органима реда од стране пијаног грађанина, малолетника.
И уместо да се покрене истрага о томе где клинци набављају алкохол, зашто се међу зградама данима чује дерњава по целу ноћ чим почне распуст, овде се прича о споредним стварима.

A ha. Znači pandur nije u stanju da savlada 16ogodišnje dete, nego su morali da mu polome vilicu? Pa kakav je to pandur? :lol:

Ма нека је он обучен и нормалан, ја скупим пар другара, правимо срање, и само нека се усуди да нас опомене (како кажеш да бије не сме), има да га убијемо ко слику, њега или више њих, а после ћемо и да сведочимо да су они први почели.

Ет окак омали ****** замишља правну државу..

A ne, nego iz marice izleti deset policajaca sa palicama i razbije od batina (i izlomi vilice) nekoj dokonoj gomili srednjoskolaca. E, tako jos manji ****** zamislja vladavinu prava. Besmislena je diskusija sa tobom. Ne zelis da prihvatis ocigledne cinjenice.

Да му подметне јастук пре него што крене да интервенише..

И да му каже да се никако не гица,како би могао да захватом одради правила ударца из књиге у самоодбрани.А потом му на послушности понуди кафу...

A ha. Znači pandur nije u stanju da savlada 16ogodišnje dete, nego su morali da mu polome vilicu? Pa kakav je to pandur? :lol:

Па видиш да га је савладао, а вероватно је и васпитно деловао на њега. Мислим да му више неће пасти на памет да се опија и дерња међу зградама усред ноћи...

Да му подметне јастук пре него што крене да интервенише..

Ne, najbolje je da odmah puca i problem rešen. :lol:

Priznaj da to priželjkuješ! Jer svu tu omladinu treba lepo pobiti! Ko su bre oni da se deru i piju?! Znaju li oni da si ti krvavio u ratu za ovu zemlju, kako ih nije sramota, tvoju starost ne poštuju! Jel tako? :lol:

Захват не може увек да буде исконтролисан ма колико то покушавали.када се ради о пијаном лицу једноставно није увек све лако исконтролисати.пружен је отпор у вршењу службене радње,и напад је био изненадни,од захвата зарић који је имао у себи 1,6 промила алкохола је једноставно обрушен свом тежином на плочник.такав ударац главом о плочник тако пијаног лица и те како може бити кобан као и што јесте у овом случају.

Ok. Neka bude kako si ti to predstavio. Zbog zahvata, koji je preduzeo policajac, a koji nije mogao da iskontrolise, nastala je teska telesna povreda maloletnika. Policajac ce odgovarati zbog teske telesne povrede i svoje nestrucnosti. Pravilno bi bilo i da se formira komisija koja ce utvrditi strucnost osl za obavljanje svoje duznosti. Nestrucnima nije mesto na ulici, niti u policiji.

Па видиш да га је савладао, а вероватно је и васпитно деловао на њега. Мислим да му више неће пасти на памет да се опија и дерња међу зградама усред ноћи...

Pa ne znam šta bi dečku moglo, a šta ne, pasti na pamet, ali, znam šta bih ja uradio da se meni tako nešto desi.

Da znas da nece, jer ce od odstete moci da se opija u bilo kom elitnom klubu u gradu. Odstetu ce platiti Republika Srbija. Onaj ko je gresku napravio ce biti procesuiran i suspendovan na kratko. Tako se arce pare poreskih obveznika.

Back