Srpska opozicija na celu sa Dverima formira ''vladu u senci''....

pa Rusi NIKADA nisu mogli da SMISLE srpske nacionaliste i cetnike!

Celog rata su ih gledali samo preko nisana.

tako da danas dodje jako smesno kada vidimo kako im se srpski nacionalisti cetnici ZAVLACE ISPOD LEDJA.

A Rusi nista nisu promenuli misljenje prema njima iako vise nisu sov jeti.

Da li si ti završio makar neki razred osnovne školice ako tako ladno lupetaš?
Samo zato što je Rusija moćna supersila mi uopšte opstajemo.
Da je po vama i po vašoj volji da je zavisilo od vas tada nas Srba a i mnogih drugih odavno ne bi bilo.

Poslednja izmena:
Dveri i Radikali zive u iluziji da KGB-ovci njih uzimaju u obzir na ozbiljan nacin.
Komunisti se ne vode nacelima kojima se vode pravoslavni Srbi - Dveri - nego svojim trgovackim. I zato, potpuno je besmisleno uzdti se u KGB-ovce i sekulariste u Rusiji. Nema od njih nista.
Za DVeri ne znam, ali kakve veze imaju Radikali sa nekim Rusima , vernicima?

U Srbiji je posle izbora formirana pro-ruska ''vlada u senci'' u Srbiji, tu vladu predstavlja pokret dveri. Dveri se zalazu za savez sa Rusijom, mada se zalazu ustvari da Srbija postane deo Rusije, postu Rusiju nazivaju ''majcica Rusija'', takodje se zalazu za primenu svih ruskih zakona u Srbiji...puna su im usta Rusije i samo Rusije...
Medjutim iz Rusije njih niko ne zarezuje...Kada su Dveri drzali miting podrske ispred ruske ambasade, ruski ambasador ih nije ni primio, nego je poslo portira ko im se nije ni javio...
Tako da dveri svaki dan spomenu po deset puta Rusija,Rusija....ali Rusiji oni ne trebaju...i nemaju nameru da podrze njihovu ''vladu u senci''....
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=21&nav_category=11&nav_id=826822

U Srbiji je posle izbora formirana pro-ruska ''vlada u senci'' u Srbiji, tu vladu predstavlja pokret dveri. Dveri se zalazu za savez sa Rusijom, mada se zalazu ustvari da Srbija postane deo Rusije, postu Rusiju nazivaju ''majcica Rusija'', takodje se zalazu za primenu svih ruskih zakona u Srbiji...puna su im usta Rusije i samo Rusije...
Medjutim iz Rusije njih niko ne zarezuje...Kada su Dveri drzali miting podrske ispred ruske ambasade, ruski ambasador ih nije ni primio, nego je poslo portira ko im se nije ni javio...
Tako da dveri svaki dan spomenu po deset puta Rusija,Rusija....ali Rusiji oni ne trebaju...i nemaju nameru da podrze njihovu ''vladu u senci''....
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=21&nav_category=11&nav_id=826822

:ok: Odlicno pitanje. Jos kada ne bi bilo obrazlozeno izmisljenim trabunjanjem, imalo bi pun smisao. :hahaha:

Zato sto Jedinstvena Rusija ima sporazum sa SNS.

Tako je! Najvecu zaslugu za uspeh SNS ima zamajavanje naroda da iza SNS stoji Rusija. Prisustvo Konuzina na izbornim konvencijama SNS-a jos uvek drzi vecinu glasaca SNS u nadi da je sve ovo sto rade Toma i Vucko dogovoreno sa rusima i zato ovolika podrska. Osvescenje ce doci kada tad i to ce biti opasno za sve nas. Voleo bih da sam ja u krivu a da su glasaci SNS u pravu.

Tako je! Najvecu zaslugu za uspeh SNS ima zamajavanje naroda da iza SNS stoji Rusija. Prisustvo Konuzina na izbornim konvencijama SNS-a jos uvek drzi vecinu glasaca SNS u nadi da je sve ovo sto rade Toma i Vucko dogovoreno sa rusima i zato ovolika podrska. Osvescenje ce doci kada tad i to ce biti opasno za sve nas. Voleo bih da sam ja u krivu a da su glasaci SNS u pravu.

Sporazum postoji potpisan vec godinama srbski brate. To je bar lako proveriv dokaz. U sporazumu se podrazumeva i razmena aktivista tokom kapmanja. Sa tim u vezi, Rusi su dolazili i ponalagi SNS u kampanji.

Back