Srpska opozicija na celu sa Dverima formira ''vladu u senci''....

Двери су на дан избора дотрчали до РИК-а И ЈАВНО РЕКЛИ ДА СУ САМИ ОБРАЧУНАЛИ ДА ИМАЈУ 5,7% И ДА СУ ИХ ПОКРАЛИ...... али после тога су се изненада ућутали и прихватили резултате избора ...... ЗБОГ ТОГА ИМ ВИШЕ НИШТА НЕ ВЕРУЈЕМ....... јер је потпуно јасно да их је прво неко натерао да изигравају протест па су се после или погодили или им је газда рекао да ућуте.........

Ne mogu da verujem da si ti ovako zakljucio. Jeste da su se obrukali ali ne iz razloga koje ti navodis vec iz razloga lose organizacije kontrole i izvestavanja o rezultatima sa BM. Taj podatak o 5,7% odnosio se na Beograd pa se na osnovu toga postavljalo pitanje kako je moguce da je tako glasao Beograd a ostatak Srbije drugacije. Ja sam dao velike zamerke za olako zakljuucivanje bez cvstih dokaza ali o ovome o cemu ti pises nema govora. To je tolika besmislica da nikako da poverujem da si se ti upecao na to.
Tvoje je pravo da zakljucujes kako god ali mi je zao sto si poverovao podmetacinama iz DB.

Ajde za rezultate glasanja, ali za ono navodno ''probijanje medijskog mraka'' ! Tu su se obrukali za sve pare:dash:

A ti mislis da vlast ne kontrolise medije? Ako tako mislis onda si ti u zabludi. To radi svaka vlast, a ova po meni malo preteruje...VUCIC ovo Vucic ono, to je preterivanje ps. inace ne glasam za nikoga, jer nemam za koga u ovom trenutku.

Ne mogu da verujem da si ti ovako zakljucio. Jeste da su se obrukali ali ne iz razloga koje ti navodis vec iz razloga lose organizacije kontrole i izvestavanja o rezultatima sa BM. Taj podatak o 5,7% odnosio se na Beograd pa se na osnovu toga postavljalo pitanje kako je moguce da je tako glasao Beograd a ostatak Srbije drugacije. Ja sam dao velike zamerke za olako zakljuucivanje bez cvstih dokaza ali o ovome o cemu ti pises nema govora. To je tolika besmislica da nikako da poverujem da si se ti upecao na to.
Tvoje je pravo da zakljucujes kako god ali mi je zao sto si poverovao podmetacinama iz DB.

Svi su vas provalili :rotf:

Zasto Rusija ne pomaze ''svoje pulene'' u Srbiji ? Moga je Putin da daruje koji million dverima i srs da izlepa celu Srbiju sa plakatima i bilbordima,da plate reklame na tv...mogao je cak licno Putin i da kaze da su oni prave patrioske snage....
Tako da izgleda smesno da se srs, a posebno dveri toliko pricaju o Rusiji, i nekavom savezu...,a Rusi nista :think:

Па може бити да баћушке ИМАЈУ ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ МИ НЕМАМО........:per:

A kada su to rusi hteli kontrolu nad ukrajinom? Zanimljivo kako se tesite.

- - - - - - - - - -

Evo za Nikitu i ekipu.... cak vas je i Somborac ismejao :hahaha:

2vwbsbd.jpg

Back