7of9
Veoma poznat
- Poruka
- 13.190
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Dveri" su mladi ljudi, pošteni mladi srpski nacionalisti, drže do morala i lijepog odgoja, ali iskreno žao mi je tih ljudi jer srljaju, nisu politički mudri, kao i svaka mladost ne znaju odvagati treenutak i suprostavljaju se mnogo jačem.Dobro to im ja uzimam na mladost, iskreni srpski nacionalizam i ono što je karakteristično za mladost to su ideali i poštenje.Samo bojim se da će ti ljudi doživjeti "velika krštenja", da će "ponijeti težak teret" na svojim još i suviše maldim leđima.Mladost je takva, pomalo luda ali poštena.Imamo primjere iz istorije , nisu oni neki izuzetak, bilo je još mladih organizacija kojima se danas divimo.Možda se i "dverima" nekada budemo divili, ali do toga će "imati velika životna iskušenja", nije lako a ni previše pametno (mladalački je ludo) pa i na pomalo blesav način izazivati vlast i ići kontra vlasti kada je najjača.Ipak mladost je to, a mladost može dosta tereta podnijeti, ima leđa za sve terete ovog svijeta.
Да се продаје морал и достојанство. То хоћу да кажем. Српско друштво је нула.
Ne nego o dvercima i njihovoj folirazi! Nisu presli cenzus a pozivaju se da budu lideri opozicije! Malo to nije korektno, zar ne?
Ne, Dveri su Vladari iz senke, Dejan Lucic, drugo izdanje![]()
Jel prošlo ?![]()
Moral i dostojanstvo, e vidi, to je vrlozajebano pitanje! Ko po tebi cuva moral i dostojanstvo?
Ako ti pišeš tek onako, za svoju dušu, pa ja ti se divim. Kakav licemer...
Moral i dostojanstvo, e vidi, to je vrlozajebano pitanje! Ko po tebi cuva moral i dostojanstvo?
Ti ne možeš da prođeš.
Jok, royalisti, četnici i fašisti će da prođu.![]()
Samo sam "stari konj" koji je mnogo tereta ponijeo na svojim leđima i mnogo su ga šibali životni bičevi.Vi ste još mladi, treba da to preživite, pa ćemo se razumjeti.Mislim sjetit ćete se "starog dripca" koji vas je "očinski gledao".
Opet se nisi malo napregao pa ispadas neobavesten.
Na skali lista koje su ucestvovale na izborima Dveri su po osvojenim glasovima seste ali prve po osnovu opozicije EU vlasti i EU "opoziciji" posto je DSS ispao iz skupstine a i nije bas bio snazna opozicija vec samo debatni klub po sistemu "nit smrdi, nit mirise". Nemam problem ako se posle konsolidacije DSS jasno probudi iz svoje "neutralnosti", prikljuci stvarnoj opoziciji. Mada iskreno, tesko je ocekivati da bilo koja stranka koja je bila na vlasti moze da podrzi one koji se bore protiv stranacko-tajkunsko-parazitskog sistema.
Zato je poziv Dveri prvenstveno upucen ljudima koji nisu ogrezli u stranackim pljackama sistema, imaju dostojanstvo i izrazenu volju da menjaju ovaj sistem.
Evo, upravo je Zoran Kesic napravio "vic" na ovu temu. Kako god, ipak se okrece!!!
Ako ti pišeš tek onako, za svoju dušu, pa ja ti se divim. Kakav licemer...
Dveri nisu vlast. Bitno je šta će vlast, tj. SNS da uradi, već od sutra. Potpuno je beskorisno pisati o Dverima, kada čine mali deo opozicije. Kocka je na Vučiću. Ako pogreši, ko će biti kriv? Glasači.
Dakle Tadic je bio prihvatljiv 2007, 2008 godine po Glisi Maratonu?
P.S. Njegove izjave uopste nisu lose bile tada.
Lose su sada.
"Dveri" su mladi ljudi, pošteni mladi srpski nacionalisti, drže do morala i lijepog odgoja, ali iskreno žao mi je tih ljudi jer srljaju, nisu politički mudri, kao i svaka mladost ne znaju odvagati treenutak i suprostavljaju se mnogo jačem.Dobro to im ja uzimam na mladost, iskreni srpski nacionalizam i ono što je karakteristično za mladost to su ideali i poštenje.Samo bojim se da će ti ljudi doživjeti "velika krštenja", da će "ponijeti težak teret" na svojim još i suviše maldim leđima.Mladost je takva, pomalo luda ali poštena.Imamo primjere iz istorije , nisu oni neki izuzetak, bilo je još mladih organizacija kojima se danas divimo.Možda se i "dverima" nekada budemo divili, ali do toga će "imati velika životna iskušenja", nije lako a ni previše pametno (mladalački je ludo) pa i na pomalo blesav način izazivati vlast i ići kontra vlasti kada je najjača.Ipak mladost je to, a mladost može dosta tereta podnijeti, ima leđa za sve terete ovog svijeta.
A, tako? U cemu su lose sada ako izuzmemo da je promenio misljenje o svima njima, ukljucujuci i tvog Tomu?
Ja mislim da ima dosta istine u ovome ali kome se suprotstavljati ako ne vlasti, koliko god da je jaka? Naravno, ako vlast radi protiv interesa naroda, drzave i gradjana.
Ubedjen sam da bi Dveri aplaudirale Vucicu ako bi promenio kurs ispunjavanja zadataka koje mu daju iz Brisela i Vasingtona. Ja bih mu aplaudirao ako bi ukinuo sve agencije, otpustio sve stranacke kadrove, ukinuo uzimanje vise od jedne plate (penzije) iz budzeta, smanjio vozni park za 50 %, .....i da ne nabrajam dalje ono sto svi mi znamo a pravimo se da ne vidimo.
Mozda, ali to je razumljivo. Nije razumljivo zasto su oni takvi (nikakvi) toliko interesantni vama iz SNS-a?
Imas li racionalno objasnjenje?
Mislim da Vučić ovo s vama kao mladim i poštenim ljudima koje poznajem jako dobro "onako" i iskreno znam šta je mladost, jer i sam sam bio mlad i znam šta vas "žulja".kao vojni obavještajac i bezbjednjak sam morao dosta toga o ljudima naučiti, tako i o mladosti."Djeco moja" Vučić vama prvo treba da da dobre poslove, ako studirate dobre stipedndije i mogućnost napredovanja (magistarski i doktorski studij).Vi ste jako poštena djeca, omladina, znam vas jako dobro da ste pošteni.Ali djeco draga, omladino krasna i dobra, politika je "rospija", vlast je i suviše slatka da bi se tako olako nekome poklonila.Da samo znate kako je vlast slatka, slađa od najljepše žene kad je prigrliš.Može se to s vama na najljepši način riještiti, lijepim načinom, na najljepši način da vam se daju dobri poslovi i da budete zadovoljni egzistencijalnim statusom.
Каква, бре, младост, каква деца!? Четири банке су за тебе деца? Деца која имају децу. Обрадовић нанизао три комада. Обраћаш се његовој деци?
Ko god "galami" znači da mu nešto fali?
Ko puno "galami" želi da ga se primjeti?
U redu, te koje primjeti Vučić treba da lijpim načinom, na najljepši način uzme u svoje skute", da mu poslije jedu iz ruke.
Uhhh kako je vlast i moć slatka, kako se može učiniti tako mnogo dobra, toliko se ljudi usreći, toliko se ljudi promjene i od najvećih galamdžija i "opozicionara" postaju najbolji prijatelji, jedu iz ruke, i pitaju šta mogu još učiniti da se oduže za dobro kojim ih vlast daruje.Uhhh djeco, sve je dobro dok se ne okusite novca i funkcija.Kako se čovjek promjeni, od idealizma do "daj meni".
Glupo je ići nekom represijom kad možeš novcem, funkcijama i "kupovinom ljudi , jer i političko poštenje ima svoju cijenu".
Djeca su isturena!
Ma, pljunuti Miloš Obrenović.
- - - - - - - - - -
Aj, ne spamuj.
Ja bih "onako kao stari dripac" mogao posavjetovati Vučića da vas uzme blizu sebi, da vas sluša kao svoje savjetnike, da vas uvede u politiku, da ste mu bliski, ima vas i na oku, a i ne trebaju mu "telefoni" i mediji da prenose vaše stavove.
Ja bih tako uradio, lijepim, lijepi, lijepim.Gdje god "zaškripi" ja bih "uzeo ulja i podmazao".Ružno je slušati kad škripi, uhhh ježim se od tog zvuka..brrbrrr,,Treba uljem.
Djeca su isturena!
I "stari dripci" se mogu pridobiti!