Srpska opozicija na celu sa Dverima formira ''vladu u senci''....

To što je neko manjina ne znači da je u pravu. Na primer, kad se buntite protiv Parade ponosa, vi kažete da su homoseksualci minorna manjina i da ne mogu nametati svoju nego se povinovati volji većine. Neka se sad Dveri povinuju volji većine građana koji su glasali. A, da se ne lažemo, rado bi oni bili trubaduri na Acinom dvoru i igrali mu pipirevku, samo da im se dalo da pređu cenzus.

To što je neko manjina ne znači da je u pravu. Na primer, kad se buntite protiv Parade ponosa, vi kažete da su homoseksualci minorna manjina i da ne mogu nametati svoju nego se povinovati volji većine. Neka se sad Dveri povinuju volji većine građana koji su glasali. A, da se ne lažemo, rado bi oni bili trubaduri na Acinom dvoru i igrali mu pipirevku, samo da im se dalo da pređu cenzus.

Niko ne kaze da je manjina u pravu...

Dzos sta znaci drugosrbijanci?:roll:

Tako su sami sebe nazvali "intelektualna elita" okupljena oko LDP i Pescanika. Ako ti kazem da su u toj "eliti" Sonja Biserko, Natasa Kandic, Sonja Liht, Petar Lukovic, Biljana Srbljanovic, Latinka Perovic,....proceni sam o cemu je rec.

Problem je to sto Dveri promovisu neke stvari koje bi trebale da budu potpuno normalne , tipa porodica... to uopste ne bi trebalo da bude deo politike jer je to nesto sto se podrazumeva...

To sam i ja pomislio kada sam cuo za "Porodica na prvom mestu" i doziveo to kao obicnu politicku parolu. Onda sam se malo zainteresovao o cemu se radi, otisao na nj. sajt i...sada smatram da je to strateska stvar a ne parola. Mnoge njihove ideje na prvo slusanje zvuce kao politicke parole ali oni imaju do u detalje razradjene sve te ideje. Npr. "Ekonomski patriotizam" deluje na prvi pogled kao jedna od politickih parola ali oni imaju razradjenu do detalja i tu ideju. Ja nemam nikakvu vezu sa njima ako se izuzme da sam, posle upoznavanja sa nj. idejama, pronasao mnogo toga sto se podudara sa mojim gledanjima.

Plasim se da nisi shvatio poruku koju komentarises pa ti preporucujem da jos jednom procitas i razmislis.

Када опет буде геј парада Звери ће прве да ћуте. Видећете. Зато што су они лажна опозиција. Само будалетине верују у њих!

Da nije Parade i sada GMO hrane oni ne bi imali za šta da se uhvate.

Usaglasite se vas dvojica. Potpuno ste kontradiktorni. Ovo samo pokazuje koliko se kritike Dveri zasnivaju na nepoznavanju ili zlonamernim podmetanjima.

Usaglasite se vas dvojica. Potpuno ste kontradiktorni. Ovo samo pokazuje koliko se kritike Dveri zasnivaju na nepoznavanju ili zlonamernim podmetanjima.
Prvo, ja sam žensko, umeš valjda da čitaš? I što da se usaglašavamo, nismo dvojac u umetničkom klizanju. On je rekao da će se Dveri popišmaniti kad dodđe vreme za paradu, ja se nisam složila sa tim, pošto smatram da je parada srž njihove politike, i da tada otkinu najveće parče medijskog kolača.

Prvo, ja sam žensko, umeš valjda da čitaš? I što da se usaglašavamo, nismo dvojac u umetničkom klizanju. On je rekao da će se Dveri popišmaniti kad dodđe vreme za paradu, ja se nisam složila sa tim, pošto smatram da je parada srž njihove politike, i da tada otkinu najveće parče medijskog kolača.[/QUOTE]

Izvini, nisam obatio paznju na oznaku pola. Nisam mislio bukvalno na usaglasavanje vec sam samo hteo da istaknem kako o istoj stvari postoje potpuno kontradiktorne tvrdnje.
Za ovo poslednje podebljano si u pravu ali ja to zovem "nazalost" iz razloga sto se namerno samo tada njima daje odredjeni medijski prostor kako bi se kod dela neobevestenih (u koje spadas i ti) stvorila slika koju si opisala. Iz tih razloga ja tebi nista ne zameram jer ti mislis o Dverima onako kako misli 90 % gledalaca i citalaca medju koje sam, do pre dve i po godine, spadao i ja.

Jos jednom se izvinjavam zbog pogresnog oslovljavanja.

Prvo, ja sam žensko, umeš valjda da čitaš? I što da se usaglašavamo, nismo dvojac u umetničkom klizanju. On je rekao da će se Dveri popišmaniti kad dodđe vreme za paradu, ja se nisam složila sa tim, pošto smatram da je parada srž njihove politike, i da tada otkinu najveće parče medijskog kolača.[/QUOTE]

Izvini, nisam obatio paznju na oznaku pola. Nisam mislio bukvalno na usaglasavanje vec sam samo hteo da istaknem kako o istoj stvari postoje potpuno kontradiktorne tvrdnje.
Za ovo poslednje podebljano si u pravu ali ja to zovem "nazalost" iz razloga sto se namerno samo tada njima daje odredjeni medijski prostor kako bi se kod dela neobevestenih (u koje spadas i ti) stvorila slika koju si opisala. Iz tih razloga ja tebi nista ne zameram jer ti mislis o Dverima onako kako misli 90 % gledalaca i citalaca medju koje sam, do pre dve i po godine, spadao i ja.

Jos jednom se izvinjavam zbog pogresnog oslovljavanja.
Niko im ne brani da se oglašavaju i nekim drugim povodom. Jeste da moraju da se laktaju za televizijske termine (mada jedan od razloga zašto ih ignorišu leži i u njihovom ponašanju, pre svih mislim na Glišića).
Ja sam gledala predizborni program na mojoj lokalnoj televiziji, i moj komša (kukavac, ćata u lokalnim novinama, nema pretle na patikama - bukvalno, ne bi imao ni krov nad glavom da mu tast sveštenik nije ozidao kuću) čim je zinuo uhvatio se gay parade, a onda malo GMO hrane i to je to.
Gledala sam Boškova gostovanja i na Happy-u, i na RTS-u, i na B92. I jedino što sam mogla izvući iz njegovih izlaganja je:
- kad bi dospeli na vlast, mi bismo se uhvatili za skute majčice Rusije... (Neće valjda Rusija upravljati Srbijom? Na kraju krajeva, to što Rusija možda ima neke interese u Srbiji znači da će raditi u svoju korist, što ne mora nužno biti dobro i za Srbiju.)
- Porodica. Boško smatra da zaposlenim trudnicama treba peziti, mada je samo nekoliko rečenica ranije rekao da se porodica kao institucija raspada delom i zbog toga što žene rade.
I još nebrojeno mnogo nebuloza i kontradiktornosti.

Дверци зашто млатитите празну сламу? Каква влада у сенци, опет копирате Вука Драшковића из 1990 године. Ало бре позовите јавно преко вашег стрима "Снага народа" (мада тамо више нема Марка Јанковића, напустио вас после изборног дебакла) Путина да окупира Србију; кад већ причате да сте русофили - докажите то!
Ако то не урадите, сматраћу и да сте за ваше русофилство слагали као и за бригу о породици јер нисте прихватили Вучићев позив, и преузели одговорност за министарство за бригу о породици као што је постојало у влади Мирка Марјановића и које је водила Рада Трајковић!

- - - - - - - - - -

Je li se to njima neko prikljucio od ostalih stranaka u toj Novoj opoziciji, ili je rec samo o rebrendiranju Dveri?

Опет ће да врбују радикале не би ли им отели националистички бренд и Магистрат.

Dveri na čelu Nove srpske opozicije
Čačak -- Pokret Dveri proglasio je danas u Čačku "Novu srpsku opoziciju" na čijem čelu će biti taj pokret, a čije sedište će biti u Čačku.
Član Starešinstva Dveri Boško Obradović rekao je novinarima da je cilj "Nove srpske opozicije" suprotstavljanje, kako je rekao, "ličnom režimu Aleksandara Vučića i Srpske napredne stranke".

"Mi danas simbolički podižemo barjak nove opozicione delatnosti u Srbiji. Svuda gde budu ugroženi interesi Srbije i srpskog naroda pod novom vlašću, tamo će biti Dveri kao organizovana opoziciona snaga", rekao je on.

Obradović je najavio da će Dveri sutra formirati "vladu u senci" i pratiti rad buduće nove vlade Srbije i reagovati na njene odluke.

Drugi član Starešinstva Dveri, Vladan Glišić rekao je da su u "Novu srpsku opoziciju" dobrodošli svi koji se ne slažu s politikom vladajućih stranaka.

Glišić je naveo da su Dveri tri godine pozivale opoziciju da se ujedini, a niko nije odgovorio, te će te stranke tek morati da dokažu da su prava opozicija.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=21&nav_category=11&nav_id=826822
Dvaput dveri nisu prosli cenzus pod palicom Boleta i Glise, umesto da daju ostavke zbog katastrofe na izborima, oni forimiraju opoziciju i vladu u senci...

Двери су на дан избора дотрчали до РИК-а И ЈАВНО РЕКЛИ ДА СУ САМИ ОБРАЧУНАЛИ ДА ИМАЈУ 5,7% И ДА СУ ИХ ПОКРАЛИ...... али после тога су се изненада ућутали и прихватили резултате избора ...... ЗБОГ ТОГА ИМ ВИШЕ НИШТА НЕ ВЕРУЈЕМ....... јер је потпуно јасно да их је прво неко натерао да изигравају протест па су се после или погодили или им је газда рекао да ућуте.........

Двери су на дан избора дотрчали до РИК-а И ЈАВНО РЕКЛИ ДА СУ САМИ ОБРАЧУНАЛИ ДА ИМАЈУ 5,7% И ДА СУ ИХ ПОКРАЛИ...... али после тога су се изненада ућутали и прихватили резултате избора ...... ЗБОГ ТОГА ИМ ВИШЕ НИШТА НЕ ВЕРУЈЕМ....... јер је потпуно јасно да их је прво неко натерао да изигравају протест па су се после или погодили или им је газда рекао да ућуте.........

Oboje!

Back