Prvo, ja sam žensko, umeš valjda da čitaš? I što da se usaglašavamo, nismo dvojac u umetničkom klizanju. On je rekao da će se Dveri popišmaniti kad dodđe vreme za paradu, ja se nisam složila sa tim, pošto smatram da je parada srž njihove politike, i da tada otkinu najveće parče medijskog kolača.[/QUOTE]
Izvini, nisam obatio paznju na oznaku pola. Nisam mislio bukvalno na usaglasavanje vec sam samo hteo da istaknem kako o istoj stvari postoje potpuno kontradiktorne tvrdnje.
Za ovo poslednje podebljano si u pravu ali ja to zovem "nazalost" iz razloga sto se namerno samo tada njima daje odredjeni medijski prostor kako bi se kod dela neobevestenih (u koje spadas i ti) stvorila slika koju si opisala. Iz tih razloga ja tebi nista ne zameram jer ti mislis o Dverima onako kako misli 90 % gledalaca i citalaca medju koje sam, do pre dve i po godine, spadao i ja.
Jos jednom se izvinjavam zbog pogresnog oslovljavanja.
Niko im ne brani da se oglašavaju i nekim drugim povodom. Jeste da moraju da se laktaju za televizijske termine (mada jedan od razloga zašto ih ignorišu leži i u njihovom ponašanju, pre svih mislim na Glišića).
Ja sam gledala predizborni program na mojoj lokalnoj televiziji, i moj komša (kukavac, ćata u lokalnim novinama, nema pretle na patikama - bukvalno, ne bi imao ni krov nad glavom da mu tast sveštenik nije ozidao kuću) čim je zinuo uhvatio se gay parade, a onda malo GMO hrane i to je to.
Gledala sam Boškova gostovanja i na Happy-u, i na RTS-u, i na B92. I jedino što sam mogla izvući iz njegovih izlaganja je:
- kad bi dospeli na vlast, mi bismo se uhvatili za skute majčice Rusije... (Neće valjda Rusija upravljati Srbijom? Na kraju krajeva, to što Rusija možda ima neke interese u Srbiji znači da će raditi u svoju korist, što ne mora nužno biti dobro i za Srbiju.)
- Porodica. Boško smatra da zaposlenim trudnicama treba peziti, mada je samo nekoliko rečenica ranije rekao da se porodica kao institucija raspada delom i zbog toga što žene rade.
I još nebrojeno mnogo nebuloza i kontradiktornosti.