Srodne Duse

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
®:
Konkretnije, ne znam tačno kad, dopalo mi se kako si nešto napisao i to sam prokomentarisao. Maločas sam se pitao da li si TI TO vidio tada... Moja greška, zbog preslobodnog stila. To je sve u vezi sa shvatanjem i neshvatanjem.

Zato ja kazem da se samo "cesto" a ne i uvek ne slazem sa tvojim misljenjem ali te ne mrzim niti volim zbog toga. Dosta puta se slazem sa onime sta ti kazes ali to samo ne prokomentarisem kao ni kad se ne slazem.
Sta vise, to je osnova za dobru diskusiju, sukob misljenja a mir pesnica.

Procitao sam to kad si me pohvalio, oprosti, nisam se zahvalio jer sam zamajen, pogotovo zadnja 3 meseca, nekim problemima. Hvala na pohvali.

"
A soulmate is someone who has locks that fit our keys, and keys to fit our locks. When we feel safe enough to open the locks, our truest selves step out and we can be completely and honestly who we are; we can be loved for who we are and not for who we're pretending to be. Each unveils the best part of the other. No matter what else goes wrong around us, with that one person we're safe in our own paradise. Our soulmate is someone who shares our deepest longings, our sense of direction. When we're two balloons, and together our direction is up, chances are we've found the right person. Our soulmate is the one who makes life come to life."
RB

Mislim da u zivotu mozemo sresti vise srodnih dusa, po ovom ili onom a ne samo jednu.
I ne nalazimo ih lutajuci svetom, kako rece veliki filozof, vec ih sticajem okolnosti srecemo, i u zavisnosti od stepena nase emotivne stabilnosti reagujemo odlukom i zeljom da uz tu osobu u tom trenutku i ostanemo.

®:
Ma da li si normalna, da joj se izvinjavaš. To je najsujetnije biće koje sam sreo na Forumu. A ja mnogima posebno idem na živce. Eto.

Ne brini to je cena svakoga ko se ističe vrlinama i u drugom smislu, jer bi se u suprotnom pogordio.

..." Da se svetli svetlost vaša pred ljudima, da vide vaša dobra dela i proslave Oca našeg koji je na nebesima"...., to kaže Onaj koji Jeste.

Back