Srodne Duse

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro. :-P

Pre neki dan Leptiric je ostavila citat na necijem blogu i mi zene se primile. :lol:
Zanima me, sta su za vas "srodne duse", ocigledno da se i na tu stvar moze gledati razlicito.

"Ljudi misle da je srodna dusa bice koje ce im savrseno odgovarati i svi ceznu za njom. Ali prava srodna dusa je ogledalo, osoba koja ti pokazuje sve sto te sputava, osoba koja te podstice da promenis svoj zivot nabolje. Prava srodna dusa je verovatno najvaznija osoba koju ces ikada sresti, zato sto cete mlatnuti o zid i probuditi te iz sna. Ali da doveka zivis sa srodnom dusom?Nema sanse, previse je bolno. Srodne duse ti udju u zivot samo da bi skinule jedan sloj tebe a onda opet nestanu. Zahvali bogu na tome. Tvoj problem je sto ovog jednostavno ne mozes da pustis. Gotovo je, Njupalice."

Sta vi kazete?:-)

ja se slažem:D
meni je moja seodna duša rekla: trofazna, ja i ti da se ne vidimo 2godine pa kad se sretnemo-kao da smo se juće videli:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry::cry::lol:

Da da da da, to je srodna dusa, kako da nije. Jel to srodna dusa kad Igor svakoj devojci koja nema decka ili tatu policajca skine osmeh sa lica za sva vremena i upropasti je sa ljubomorom i tim izlivima kako kazes glupostima? A to sve izgleda kao da joj on pomaze da nadje svoje ja i voli je, sve dok se ona jednom ne pogleda u ogledalo i ne vidi na sta lici. Treba da vidis devojke koje nemaju nekoga da mu se suprotstavi, stvarno izgledaju kao da ih je pregazio tramvaj, stvarno, uvenule su kao mimoze, to su sve iskrena poredjenja. A njega bas briga.
Ha ha ha ha, mozda se zato i cude Beogradjani kako ja lepo izgledam. Ocekivali su da i ja izgledam kao da me je pregazio tramvaj. Ha ha ha ha ha ha, mora biti da je to.

Kad god procitam modelcicine postove uvek me iznenadi realisticnost njenog razmisljanja, a iako jednostavnim opisom, uvek to kaze pronicljivim a bezazlenim tonom.

Da modelcice, jasno se oseti da si ti osoba vedre duse, sto mora da rezultira lepotom izgleda i svezinom zenstvenog zracenja. ;)

Mrzim kacamak, to su nas terali u obdanistu da jedemo, ljak...

Mene niko nije terao, pa ga valjda zato volim :) Cesto ja to skuvam, a posebno kad ne znam shta cu za dorucak (a musli potrosila) ili rucak, a mrzi me da idem u nabavku. Ne volim sladak kacamak i sa mlekom .. nego samo sa jogurtom. Ili josh bolje, izdinstam sitno seckanu glavicu crnog luka na maslinovom ulju, pa bacim preko kacamaka u tanjiru. Njam.

Dobro jutro. :-P

Pre neki dan Leptiric je ostavila citat na necijem blogu i mi zene se primile. :lol:
Zanima me, sta su za vas "srodne duse", ocigledno da se i na tu stvar moze gledati razlicito.

"Ljudi misle da je srodna dusa bice koje ce im savrseno odgovarati i svi ceznu za njom. Ali prava srodna dusa je ogledalo, osoba koja ti pokazuje sve sto te sputava, osoba koja te podstice da promenis svoj zivot nabolje. Prava srodna dusa je verovatno najvaznija osoba koju ces ikada sresti, zato sto cete mlatnuti o zid i probuditi te iz sna. Ali da doveka zivis sa srodnom dusom?Nema sanse, previse je bolno. Srodne duse ti udju u zivot samo da bi skinule jedan sloj tebe a onda opet nestanu. Zahvali bogu na tome. Tvoj problem je sto ovog jednostavno ne mozes da pustis. Gotovo je, Njupalice."

Sta vi kazete?:-)
I ova tema je nepravedno zapostavljena.

@tema:
Dobro jutro.

Žene se primile.
Može da se gleda različito.

Ja kažem da je najvažnija osoba.

Back