Pa gdje si ti bio cijelog mog zivota...Sve uslove ispunjavam, Gazdo... sve!8)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gdje si ti bio cijelog mog zivota...Sve uslove ispunjavam, Gazdo... sve!8)
Zenke sve po 35 nabile u dupe i pricaju sada o "srodnoj dusi"
Hajde zenke shvatite realnost...deca su tu, muz je tu..treba ici na posoa, srediti kucu, uraditi domaci sa decom.
Yebale vas vise spanske serije..zivite u oblacima a krov se urushio...
Aj'mo u prvi osnovne i nacrtajmo kredenac
Dobro jutro. :-P
Pre neki dan Leptiric je ostavila citat na necijem blogu i mi zene se primile.
Zanima me, sta su za vas "srodne duse", ocigledno da se i na tu stvar moze gledati razlicito.
"Ljudi misle da je srodna dusa bice koje ce im savrseno odgovarati i svi ceznu za njom. Ali prava srodna dusa je ogledalo, osoba koja ti pokazuje sve sto te sputava, osoba koja te podstice da promenis svoj zivot nabolje. Prava srodna dusa je verovatno najvaznija osoba koju ces ikada sresti, zato sto cete mlatnuti o zid i probuditi te iz sna. Ali da doveka zivis sa srodnom dusom?Nema sanse, previse je bolno. Srodne duse ti udju u zivot samo da bi skinule jedan sloj tebe a onda opet nestanu. Zahvali bogu na tome. Tvoj problem je sto ovog jednostavno ne mozes da pustis. Gotovo je, Njupalice."
Sta vi kazete?:-)
Srodnu dušu nisam mogla nikad da prepoznam u muškarcima. Imam jednu srodnu dušu i ona je žena
Hajde zenke shvatite realnost...deca su tu, muz je tu..treba ici na posoa, srediti kucu, uraditi domaci sa decom.
@Taisa
Aha, možda si mi se podvukla vajnoj metafori...
Što, u tom slučaju, ne reče: NIKAD se ne nauči, ako se ne nauči u prvom?
prvo, ja jos nemam 30 i jos trazim srodnu dusu. a krov kad se srusi, sigurno necu ja da ga popravljam. si zadovoljan? i ne s.eri mnogo, ti jasno!! 8-)
ne rise, ti imas igora...on je kompletan
jaoj jes bre!! cek, nije. kompletan nam je seks, on bas i nije (fali mu jedan prst). salim se. seks nam je kompletan a ono drugo defektno hihihi
pa nadjes jos jednog da te voda za ruchicu a trpas se sa igorom...pis of kejk
Tome nista ne fali
Tako treba
Deca, muz, kuca, posao
I uz to naravno i s vremena na vreme da izadje u grad...sa drugaricama..tada deca ostaju muzu na brigu
Ja samo ne podrzavam balkanski tip zene koja je ubedila sebe da ona ne treba da radi vec da visece sise ubaci u push ap brus, krijuci obrije brkove i gleda spanske serije po ceo dan
A cim je zena ambiciozna, ne oslanja se smao na msuakrca vec i na sebe, zna sta hoce..onda sa njom nema problema
i igor me vodi za rucicu. al nesto fali...hm..a da, prst
pa ti onda nisi iskrena...ti si nevaljala djevojchica
Da, (ipak) nerazumijevanja metafora znaju da budu dopadljiva, glagoljiva...To je teško za prvi razred, a možda se i ne nauči, nego mi je simpatičan, (duhovit), tvoj komentar.
Šta ću, slaba sam na komentare sa karakteristikama...............
mislim da bi leptiricu mnogo bolje bilo da sedne i uci nesto, nego sto se zeza po forumu... mora svaki dan da se uci kao da je sutra ispit... i za sve ima vremena... i za kafu... i za prijatelje... i da proseta... i da izadje... al', i za ucenje... samo mora da se napravi dobar raspored...
Da, (ipak) nerazumijevanja metafora znaju da budu dopadljiva, glagoljiva...
Čovjek, se, je li, uči dok je živ, pa bi i tebi valjalo održati koju lekciju... no ti je kasno za prvi razred
ma da...A ONA NAS NEGDE CEKA....