NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
"Srodna dusha" je urodjeni emotivni poremetjaj svojstven vetjini ljudi,koji verovatno ima neku evolutivnu funkciju.
Ili to ili neka zeshtja visha metafizika...
eto ti ga na
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Srodna dusha" je urodjeni emotivni poremetjaj svojstven vetjini ljudi,koji verovatno ima neku evolutivnu funkciju.
i posle sam ja hejter"Srodna dusha" je urodjeni emotivni poremetjaj svojstven vetjini ljudi,koji verovatno ima neku evolutivnu funkciju.
prema kome nisam iskrena?:shock:
ma da
bas nas ceka
Ja sam dao 2 mogutje solucije zato shto sam skeptik i cinik po prirodi.i posle sam ja hejter
misssim :|
Dobro jutro. :-P
Pre neki dan Leptiric je ostavila citat na necijem blogu i mi zene se primile.
Zanima me, sta su za vas "srodne duse", ocigledno da se i na tu stvar moze gledati razlicito.
"Ljudi misle da je srodna dusa bice koje ce im savrseno odgovarati i svi ceznu za njom. Ali prava srodna dusa je ogledalo, osoba koja ti pokazuje sve sto te sputava, osoba koja te podstice da promenis svoj zivot nabolje. Prava srodna dusa je verovatno najvaznija osoba koju ces ikada sresti, zato sto cete mlatnuti o zid i probuditi te iz sna. Ali da doveka zivis sa srodnom dusom?Nema sanse, previse je bolno. Srodne duse ti udju u zivot samo da bi skinule jedan sloj tebe a onda opet nestanu. Zahvali bogu na tome. Tvoj problem je sto ovog jednostavno ne mozes da pustis. Gotovo je, Njupalice."
Sta vi kazete?:-)
pa prema sebi a prema kome drugom? nebi ja to mogo tako napola
SRODNA DUSA JE USTVARI DRUGA POLOVINA TEBE,NEKO KO TE SAVRSENO DOPUNJUJE.NE MORA DA BUDE SLICNA TEBI,NAPROTIV VASE RAZLIKE SU UPRAVO ONO STO VAS POVEZUJE.MISLIM DA POSTOJI PO JEDNA ZA SVAKOGA ALI TI NIKO NE GARANTUJE DA CES JE IKADA SRESTI,VALJDA JE U TOME TRAGEDIJA ZIVOTA,STO CESTO ZIVOT PROVEDEMO SA POGRESNIM OSOBAMA IZ STRAHA DA PROBAMO NESTO NOVO...A ONA NAS NEGDE CEKA....
Tome nista ne fali
Tako treba
Deca, muz, kuca, posao
I uz to naravno i s vremena na vreme da izadje u grad...sa drugaricama..tada deca ostaju muzu na brigu
Ja samo ne podrzavam balkanski tip zene koja je ubedila sebe da ona ne treba da radi vec da visece sise ubaci u push ap brus, krijuci obrije brkove i gleda spanske serije po ceo dan
A cim je zena ambiciozna, ne oslanja se smao na msuakrca vec i na sebe, zna sta hoce..onda sa njom nema problema
SRODNA DUSA JE USTVARI DRUGA POLOVINA TEBE,NEKO KO TE SAVRSENO DOPUNJUJE.NE MORA DA BUDE SLICNA TEBI,NAPROTIV VASE RAZLIKE SU UPRAVO ONO STO VAS POVEZUJE.MISLIM DA POSTOJI PO JEDNA ZA SVAKOGA ALI TI NIKO NE GARANTUJE DA CES JE IKADA SRESTI,VALJDA JE U TOME TRAGEDIJA ZIVOTA,STO CESTO ZIVOT PROVEDEMO SA POGRESNIM OSOBAMA IZ STRAHA DA PROBAMO NESTO NOVO...A ONA NAS NEGDE CEKA....
Ovo sa srodnom dušom kao sa novim modelima automobila. Srodna duša u ekspanziji da bude nešto više, nešto drugo... Samo kad se sjetim ascone iz kasnih osamdesetih. PogleN sadašnju vectru, njenu naslednicu
@Medo_na_Božana
Pa kaži kad se ne slažeš, ko zna, možda ti samo smetaju kvačice dok čitaš
Ja nemah pardona da se, do-SRODNE-duše, ne baš tolikim gorohotom, nasmijem tvom liku i djelu. U b®k A ne znam si vid'o TI TO
Gornji na delu?No jeste mi kasno, ali ja sam sovjeršena pravilna razumela tvoju metaforu, zato sam se od srca nasmejala duhovitosti izvesnog podneblja.
E sad pošto misleći da ti znaš da sam razumela, počinjem da koketiram, tj. da te začikavam, ali nemam ravnopravnog sagovornika...........vidiš, každamu svajo.
@ Tema
Gornji dijalog prikazuje srodne duše na delu.
Moraću da pređem na nekvržičasto opĆenje, definitivno. Bar će mi biti lakše kad sam nes'vaćen, a kuCa puna... buvaMa meni smetam ja najvise... sve ostalo je lako.
Nisam se nasmejao ja tebi ni tvom delu (ili ne-delu) nego sebi kroz tvoj komentar. Cisto kazem da ne pod®kas pojmove. Ne smejem se drugima jer ko se zadnji smeje... znas vec sta.
Moraću da pređem na nekvržičasto opĆenje, definitivno. Bar će mi biti lakše kad sam nes'vaćen, a kuCa puna... buva
Aj', инџој...