Srela sam bivseg.....

Hajde salu na stranu. To jeste cudno skroz kada sretnes bivsu a niste se videli godinama. Ja sam sreo svoju bivsu posle nekoliko godina, ona u medjuvremenu se udala, i dete. Bas je cudas osecaj, mnogo mi je drago za nju bilo tada sto je u tom pravcu otisla. Ismejali smo se, ispricali lepo, sto da ne? Cak bih je zvao na kaficu i sl i nju i njenog muza, ali nekako mi je bezveze, ipak je to sada porodica, imaju sigurno posla preko glave.. I tako... Moras da naucis da prebolis ljubav, i da postujes tu osobu sa kojom si bio, i to su lepe stvari takodje.

rQsPS.jpg

Ja kada sretnem bivše momke, mi se izgrlimo i ispozdravljamo kao najrođeniji. Meni srce zaigra, jer su živi, zdravi i dobro. Imala sam sreće valda u tom domenu ipak, da sam kvalitetne Ljude (za) volela nekada, i dan danas smo u odličnim prijateljskim odnosima.

Što se Đubradi tiče, tu me je dobri Bog zaštitio i hvala mu na tome. Nije em stavljao u takve situacije, momente i prilike, da se iznova potresam i sebe nerviram. Ne srećem takve (Ne) Ljude, niti oni sreću mene.

A što se tiče teme, miSim da imaš malo problema, curo draga. zar tebi ne bi trebale da se odseku nožice, pred tvojim Čovekom? Da o Njemu misliš? Što je bilo, bilo je. Da si u iole sretnoj dugoj vezi, ne bi ti lupala tvoju oametnu glavicu, šta taj neko radi sada ili ne. Se je to super želeti dobro, bla, bla..ali lupati glavu o tamo nekome? Ne.

Moj savet: promeni "ploču" i prestani sa tim. Ako se nastavi to sa tim, lepo ti raskini svoju vezicu, jer ako ti pored nekoga, sanjaš o nekome drugome, znači da ti tog nekoga još uvek voliš, i da je vidiš dovoljan taj maleni tren, ili Žar da u tebi se oznova "probudi" ono što se nije ni gasilo.

Naravoučenije...nisi ti ni Prva ni Zadnja koja je na tome "pala". samo zapamti...ko sedi na dve stolice (jer i misaona prevara je prevara možda) ostaje bez ijedne. A, pitanje je šta taj neko za tebe i dalje (ne) oseća, (ne) misli.

Ako te ovaj Čovek ne ispunjava, nezavisno od sadašnjeg stanja i trenutačnog Problema, budi najpre prema samoj sebi otvorena i iskrena a onda i prema Njemu.

Valjda je toliko makar zaslužio za te duge godine, što si s Njim.

Pozdrav.

:cao:

Srela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....

Ja se u Bg dnevno zaljubim 10 puta...ali to me nije nateralo da prevarim devojku...Poenta bivsi je bivsi,lepi su lepi,ali tudje ne diras,jer ne zelis da neko dira svoje,a sasvim je normalno da osetis nesto i prema nekom nepoznatom a ne prema bivsem,jos ako je bio iole covek,to je normalno,sve su to hormoni. :)

Ja sretoh bivsu posle 6 godina,gura bebca u kolicima,i smeska se... a izgleda ko 1000000$,nisu mi se noge odsekle ali osetih ono sto vi zene zovete "leptirici" ...I pored toga sto joj iz vidjenja znam muza,i svih propratnih okolnosti u kojima smo i ja i ona,ja bi se "ogresio" bez mnogo razmisljanja... valjda je to hemija tako udesila...

Srela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....

Daj, ostavi ga se. Jedino, ako ga još voliš, onda ćeš teško išta učiniti, osim patiti za njim. Vrijeme ide i život s njim dalje, a nije valjda to jedini dobar komad....

Daj, ostavi ga se. Jedino, ako ga još voliš, onda ćeš teško išta učiniti, osim patiti za njim. Vrijeme ide i život s njim dalje, a nije valjda to jedini dobar komad....

a šta ako je ona njega tada šutnula jer su joj drugarice rekle pa kazale da on nije za nju a ona ih poslušala
pa se posle dugo vucarala sama sa sobom dok su njene drugarice savetnice šetale tipove pa na kraju
i ona našla novog pa sebe ubedila da je to ljubav a da je bila pametna pa ostala sa prethodnim sad bi
imala bolju gajbu, bolju svekrvu i šta ti ga ja znam gde podizala decu?
Eh, tugo božja u materijalističkom svetu gde će svet da se brine dal ya y*bem il neyebem...

Poslednja izmena:

Back