srednjoskolke i apsolventi

ono...tema je... no dobro.... matorci i klinke NEEEE!!
Iako bi, jelte, trebao da podržim pedofiliju....trulo je!
Neke devojčice su, koliko vidim iznosile neke argumente za ovu akciju...kao zrele su, visoke i sl..ali ja mogu reći na to samo DA NE SERU! jer možeš ti biti zrela koliko god želiš ali NIKADA nećeš biti na istoj talasnoj dužini, istom sprektru interesovanja kao neko koga stiže trideseta! To tako ne može! I pretpostavljam da možete vi da pričate, i šta znam...ali ipak osteje nepobitna činjenica da ti jesi dete, a da je on odavno čovek. Ipak, ako smatraš da ste na istom nivou, to nije zato što si ti zrela, već zato što on nije :roll:

@unknownbg: dobro zboris, ali ako su obe strane zadovoljne neka im je bar mi je to odrastao lik i klinka manje bolesno od pedera, uostalom bolje da neku klinku poducava neki iskusan cilac nego da je sjebe neki napaljeni klinac, uostalom seti se filma cheda chedomorac i kad njegov sin objasnjava kako su u staroj grckoj tete poducavale mlade momke, a iskusni chilci maloletnice, a stara grcka je najkulturnije drustvo svih vremena
sto se mene tiche radije bi bio sa tetom od 30 nego sa nekom srednjoskolkom, ima svoju gajbu, zna sta oce, ne smara te sa skolom i ne moras da se cimas da je ne povredis i jos mnogo toga........ :lol:

mare34:
sto se mene tiche radije bi bio sa tetom od 30 nego sa nekom srednjoskolkom, ima svoju gajbu, zna sta oce, ne smara te sa skolom i ne moras da se cimas da je ne povredis i jos mnogo toga........ :lol:

mozhe da ti skuva ruchak i opere gacje.
ume da ti namazhe pashtetu na hleb.
zna da ti skuva toplu chokoladu bolje od mame kojoj je to dopizdelo svaki dan da to radi.
i tako dalje i tako dalje.

MATORKE OVDE SMO!!!!

Keeper:
mozhe da ti skuva ruchak i opere gacje.
ume da ti namazhe pashtetu na hleb.
zna da ti skuva toplu chokoladu bolje od mame kojoj je to dopizdelo svaki dan da to radi.
i tako dalje i tako dalje.

MATORKE OVDE SMO!!!!
ma znam i ja da kuvam, samo nemam gajbu, mislim keva mi visi na njoj, pa ne mogu da privodim, ali sledece godine ce buraz koji zivi u sidneju da da privremeno gajbu meni, tako iskusne dame mozete da racunate na sve u fulu plus komfor, vecera i shampanjac :lol:

Ja najviše volim moje godište i mladje od mene godinu znači 90 i 91. Inače znam jednu ribu koja je 90 godište a izgubila je nevinost sa likom od 26 godina i još se hvali time i priča pred celim razredom. To mi je znači ekstra bolesno.

Nixxx:
Ja najviše volim moje godište i mladje od mene godinu znači 90 i 91. Inače znam jednu ribu koja je 90 godište a izgubila je nevinost sa likom od 26 godina i još se hvali time i priča pred celim razredom. To mi je znači ekstra bolesno.
koliko sam se ja takvih prica naslusala.. vecinom lupetaju bezveze, da ispadnu ribe.. kako je to smesno.. :)

Back