Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
sretjan vam osmi mart i radnichko samoupravljanje![]()
živeli bankarski krediti za jednosobnu gajbu uz nestabilno radno mesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sretjan vam osmi mart i radnichko samoupravljanje![]()
Ebo vas osmi mart, ikebane i krkanje u cast zena...
Jesamrukama.
Ne , šalim se. Potrudili se kolege, malo je žena u teškoj industriji
- - - - - - - - - -
Stidi se ti zabo muška![]()
Moj pokvareni mozak je ovo shvatio na sebi svojstven nacinTreba umeti i primiti poklon.![]()
Kupi zeni 1000 ruza ... budi smekerEbo vas osmi mart, ikebane i krkanje u cast zena...
Moj pokvareni mozak je ovo shvatio na sebi svojstven nacin
Umece primanja
Kupi zeni 1000 ruza ... budi smekerili bar 101
![]()
Pa ono i to treba umeti...![]()
Hvala TTTT,
nije zgoreg da se žene podsete istorijske podloge, pa će im možda biti miliji kao praznik.
Ok ove što ne žele pravo glasa, platu, posao neka iskulirajuali neka skinu pantalone,kao odevni predmet
u znak podrške, nije loše furati isključivo suknje, pognuti glavu.
I Hitler je bio ukinuo 8.mart, pa što ne bi i naše ženebiće fensi dok peku palačinke i kazaće:,, meni taj glupi praznik ništa ne znači jer je odlika socijaldemokratije,politički forsirano pravo žena...8.mart je kao slepo crevo, ničemu ne služi, taj relikt prošlosti"
Ok ne volimo karanfile, neka se ljuti Pera Mitić, ali solidarnost je takođe postala kliše, pa što bi se sada bilo koja žena solidarisala sa nekom drugom, petom ili ženama iz ranijih generacija koje su bile tamo neke tekstilne radnice, šta li već tjah...
Kupi zeni 1000 ruza ... budi smekerili bar 101
![]()
Sta da radi s njima?
Srecom nisam ozenio ovcu da prati stado...
Da joj izmame osmeh na licu. Da udise njihove prelepe nektare... mirise...![]()
Ako imamo ravnopravnost zasto da protestvujemo?Da, da ali se kao i prvom maju, ovom prazniku odavno izgubio smisao.
Ako hoces ravnoravnost onda ne prihvataj karanfil ili ikebanu nego praznik obelezi protestima.
Inace kad se osetite diskriminisano ili slabije placeno od muskih a vi onda meditirajte gledajuci u ikebanu 10 minuta, siguran sam da ce to pomoci.
U ovakvom obliku ovaj praznik cini vise stete nego koristi...
Pa eto... da je otisao i kupio 10 big mekova i zavezao masnuznas li ti kolko big mekova ima za te pare![]()
To je smešan "praznik".
Ponižavajući za žene.
Sprdačina.
Ujutro, ode po cveće i čestita ženi....
Uveče se obloče sa drugarima,
dođe kući i razvali je od batina....
Jeb'o tak'i praznik....!
Ako ga neko tako živi, svakako je grozan, ne samo taj 8.03, nego svaki njihov minut proveden u toj priči, a mnogo minuta u godine stane.To je smešan "praznik".
Ponižavajući za žene.
Sprdačina.
Ujutro, ode po cveće i čestita ženi....
Uveče se obloče sa drugarima,
dođe kući i razvali je od batina....
Jeb'o tak'i praznik....!
Ja kaf hocu zeni da izmamim osmeh ja joj poklonim ili ucinim nesto sto joj znaci i to van praznika.Da joj izmame osmeh na licu. Da udise njihove prelepe nektare... mirise...![]()
i da gleda kako umire i baci posle tri dana
jadne biljke
gora si bre od kamaela
ubico![]()
Pa eto... da je otisao i kupio 10 big mekova i zavezao masnu
Ja kaf hocu zeni da izmamim osmeh ja joj poklonim ili ucinim nesto sto joj znaci i to van praznika.
Poklanjanje 1000 polnih organa neke biljke na neki tamo praznik bi joj izmamilo histerican smeh i razvod braka...
Ako imamo ravnopravnost zasto da protestvujemo?
Pa eto... da je otisao i kupio 10 big mekova i zavezao masnu
O jbt... jesu vama svi tukli babe, mame, zene...
jes pa da se ugojim, pa svalerku da nadje, aaa cickava oces brak da mi rasturis, ti primas samo cvece pa ostajes fit, oces muza da mi maznes![]()