СРЕЋАН ВАМ 8. МАРТ

Jao haha, moj Blagoje svake godine ne stigne da mi čestita jer ujutro kad ustane nije baš raspoložen (normalno), a imaju proslavu u firmi, pa se vrati kući posle ponoći, nekad čak i sutradan. Ali vidim da mu znači taj praznik, jer se uvek obuče u najlepše što ima i stavi onaj parfem što sam mu kupila još pre desetak godina za rođendan.
Sad mi je palo na pamet, ne znam da li parfemima ističe rok trajanja? Moram proveriti, da se jadan ne ospe zbog mene.

Hvala TTTT,
nije zgoreg da se žene podsete istorijske podloge, pa će im možda biti miliji kao praznik.
Ok ove što ne žele pravo glasa, platu, posao neka iskuliraju :lol: ali neka skinu pantalone,kao odevni predmet :lol: u znak podrške, nije loše furati isključivo suknje, pognuti glavu.
I Hitler je bio ukinuo 8.mart, pa što ne bi i naše žene :rotf: biće fensi dok peku palačinke i kazaće:,, meni taj glupi praznik ništa ne znači jer je odlika socijaldemokratije,politički forsirano pravo žena...8.mart je kao slepo crevo, ničemu ne služi, taj relikt prošlosti"
Ok ne volimo karanfile, neka se ljuti Pera Mitić, ali solidarnost je takođe postala kliše, pa što bi se sada bilo koja žena solidarisala sa nekom drugom, petom ili ženama iz ranijih generacija koje su bile tamo neke tekstilne radnice, šta li već tjah...

Hvala TTTT,
nije zgoreg da se žene podsete istorijske podloge, pa će im možda biti miliji kao praznik.
Ok ove što ne žele pravo glasa, platu, posao neka iskuliraju :lol: ali neka skinu pantalone,kao odevni predmet :lol: u znak podrške, nije loše furati isključivo suknje, pognuti glavu.
I Hitler je bio ukinuo 8.mart, pa što ne bi i naše žene :rotf: biće fensi dok peku palačinke i kazaće:,, meni taj glupi praznik ništa ne znači jer je odlika socijaldemokratije,politički forsirano pravo žena...8.mart je kao slepo crevo, ničemu ne služi, taj relikt prošlosti"
Ok ne volimo karanfile, neka se ljuti Pera Mitić, ali solidarnost je takođe postala kliše, pa što bi se sada bilo koja žena solidarisala sa nekom drugom, petom ili ženama iz ranijih generacija koje su bile tamo neke tekstilne radnice, šta li već tjah...

Da, da ali se kao i prvom maju, ovom prazniku odavno izgubio smisao.

Ako hoces ravnoravnost onda ne prihvataj karanfil ili ikebanu nego praznik obelezi protestima.

Inace kad se osetite diskriminisano ili slabije placeno od muskih a vi onda meditirajte gledajuci u ikebanu 10 minuta, siguran sam da ce to pomoci.

U ovakvom obliku ovaj praznik cini vise stete nego koristi...

Da, da ali se kao i prvom maju, ovom prazniku odavno izgubio smisao.
Ako hoces ravnoravnost onda ne prihvataj karanfil ili ikebanu nego praznik obelezi protestima.
Inace kad se osetite diskriminisano ili slabije placeno od muskih a vi onda meditirajte gledajuci u ikebanu 10 minuta, siguran sam da ce to pomoci.
U ovakvom obliku ovaj praznik cini vise stete nego koristi...
Ako imamo ravnopravnost zasto da protestvujemo?
znas li ti kolko big mekova ima za te pare :pljus:
Pa eto... da je otisao i kupio 10 big mekova i zavezao masnu :heart:
To je smešan "praznik".
Ponižavajući za žene.
Sprdačina.
Ujutro, ode po cveće i čestita ženi....
Uveče se obloče sa drugarima,
dođe kući i razvali je od batina....
Jeb'o tak'i praznik....!

O jbt... jesu vama svi tukli babe, mame, zene...

To je smešan "praznik".
Ponižavajući za žene.
Sprdačina.
Ujutro, ode po cveće i čestita ženi....
Uveče se obloče sa drugarima,
dođe kući i razvali je od batina....
Jeb'o tak'i praznik....!
Ako ga neko tako živi, svakako je grozan, ne samo taj 8.03, nego svaki njihov minut proveden u toj priči, a mnogo minuta u godine stane.
Mada, to je već neka druga priča, ali ide uz ovu priču o pravima žena. Pogodak.

Ako imamo ravnopravnost zasto da protestvujemo?

Pa eto... da je otisao i kupio 10 big mekova i zavezao masnu :heart:

O jbt... jesu vama svi tukli babe, mame, zene...

Cak i da imate ko sto nemate, ono sto se ima lako se moze izgubiti.

A praznik koji vas svodi na debilke koje se otope na cvece ne pomaze ocuvanju.

Mada one koj se zadovoljavaju cvecem jednom godisnje kao znakom ravnopravnosti za bolje i nisu...

Back