СРЕЋАН ВАМ 8. МАРТ

Da, da ali se kao i prvom maju, ovom prazniku odavno izgubio smisao.

Ako hoces ravnoravnost onda ne prihvataj karanfil ili ikebanu nego praznik obelezi protestima.

Inace kad se osetite diskriminisano ili slabije placeno od muskih a vi onda meditirajte gledajuci u ikebanu 10 minuta, siguran sam da ce to pomoci.

U ovakvom obliku ovaj praznik cini vise stete nego koristi...

Gubi smisao, kada ga prvo miniraju žene indoktrinirane da im taj praznik kroz istoriju nije ništa doneo, već u sadašnjosti samo više obaveza.

Pa realno... ovog mog sam savladala... sad bi mogla dvojicu :lol:
ma sta dvojicu....i treceg da nabavis...skini mi i muza i svalera, kad je bal nek je maskembal :lol:

kako ti ljudi uspevaju da zongliraju sa tolikim svaleracijama nije mi jasno
al stvarno...sad kad pomenusmo to...nevezano za temu
uvek sam se cudila odakle im zelje volje i zivaca da u isto vreme tako setaju vise komada...koji je to stres i opterecenje da pazis da ne saznaju jedno za drugo...ajme :lol:

Pa za cega da protestvujem i borim se na 8.mart? U Srbiji? U mom gradu?
Jedino da odem u islamske drzave... tamo treba da protestvuju... za sta mi da se borimo, kad smo ravnopravne

Ybt cickava pa ti si otvorila temu o toe kako nije ok da decko pokloni devojci roze helou kiti tortu.

A sad branis praznik koji zene prikazuje ko maloumne debile koji se mogu kupiti cvecem...

ma sta dvojicu....i treceg da nabavis...skini mi i muza i svalera, kad je bal nek je maskembal :lol:

kako ti ljudi uspevaju da zongliraju sa tolikim svaleracijama nije mi jasno
al stvarno...sad kad pomenusmo to...nevezano za temu
uvek sam se cudila odakle im zelje volje i zivaca da u isto vreme tako setaju vise komada...koji je to stres i opterecenje da pazis da ne saznaju jedno za drugo...ajme :lol:
Pa i ja mislim da imam ljubavi za trojicu... predusevna sam :)
on bi za sve ove godine to trebo da zna i da ti je do sad stvarno to dao nekom prilikom
a ne ikebane
ee cickava da ga menjas, nadjes si mladjeg
Poklonio mi jednom. ;) Za ng. Bila sam trudna... ihaj...
Praznik bi imao više smisla da ga samo žene čestitaju jedne drugima, a ovako, kao dan kada muškarci mlate karanfilima (''Dan zahvalnosti vaginama jer postoje'') je nekako otužan i veštački.
Vis kako lupas...
Jel otuzan i vestacki dan dece? Nedelja dece i porodice?

pa kako ne razumes
roze vagina moze
roze maca ne moze
pa logika bre :lol:
Aha znaci metagoricna vagina u obliku polnog organa biljke je ok, al sta je onda metaforicki helou maca?

- - - - - - - - - -

Vis kako lupas...
Jel deci poklanjas ikebane?

Ybt cickava pa ti si otvorila temu o toe kako nije ok da decko pokloni devojci roze helou kiti tortu.

A sad branis praznik koji zene prikazuje ko maloumne debile koji se mogu kupiti cvecem...

Ko ih prikazuje?
Ako svojoj zeni ulepsas 354 dana godisnje a za 8.mart se inatis i glumi budalu ne zeleci da joj ulepsas dan, ti si lud.

- - - - - - - - - -

Aha znaci metagoricna vagina u obliku polnog organa biljke je ok, al sta je onda metaforicki helou maca?

- - - - - - - - - -

Jel deci poklanjas ikebane?
poklanjam

Vis kako lupas...

odlicno, onda necemo da ga menjamo...samo jos da prestanes zivce da mu jedes ako mislis da dobijes jos koju sunkicu :lol:

a na dan dece ti kupis buket polnih organa druge vrste detetu?

- - - - - - - - - -

Genije moj...
Na celoj temi se priča o istorijatu 8. marta i kako je nastao, a ti ga sad porediš sa nekakvim ''Danom dece''. Ti si od onih što bi HIV pozitivnima davala cveće za 1. decembar.

:rotf:

Genije moj...
Na celoj temi se priča o istorijatu 8. marta i kako je nastao, a ti ga sad porediš sa nekakvim ''Danom dece''. Ti si od onih što bi HIV pozitivnima davala cveće za 1. decembar.

Pa jasta. Ili ikebanu

- - - - - - - - - -

Ja ako joj ulepsam taj osmi mart sigurno nece biti jer je "osmi mart" vec zato sto je cenim i volim svaki dan pa i taj.

To miki! To sam cekala. Javnu izjavu ljubavi na forumu!!!!! :vatromet::vatromet::vatromet:

Back