Срећан рођендан Генерале!

Да ли овим путем желите Генералу да честитате рођендан

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Е сада би било добро видјети мишљење о овим чињеницама следећих корисника на овој теми:

Vidim da si potkovan, pa možda ne bi bilo loše da se priključiš timu za generalovu odbranu kad bude predat Hagu...tamo lepo objasnite sudijama sve ono što pričate ovde i ne smarajte s temama o nečijim rodjendanima.

Od tolike količine emocija koja izbija iz vas kad su u pitanju general i Sloba svakom normalnom čoveku pripadne muka. Kao da gleda sapunice....fuj..

Господо, или аргументовано дискутујте на теми или се поклопите ушима и не пишите о ономе о чему појма немате. :hvala:[/QUOTE]

Vidim da si potkovan, pa možda ne bi bilo loše da se priključiš timu za generalovu odbranu kad bude predat Hagu...tamo lepo objasnite sudijama sve ono što pričate ovde i ne smarajte s temama o nečijim rodjendanima.

Od tolike količine emocija koja izbija iz vas kad su u pitanju general i Sloba svakom normalnom čoveku pripadne muka. Kao da gleda sapunice....fuj..

....ili kao da su malopre stigli sa Povorke Ponosa :mrgreen:
:cepanje:

Не знам о каквим емоцијама причаш. Ја сам изнио чињенице и аргументе за своје тврдње, ти лупаш безвезе. У томе је разлика. Ако већ нешто тврдиш буди довољно човјек па стани иза својих ријечи.

И ово је форум, није судница, поготову хашка.

....ili kao da su malopre stigli sa Povorke Ponosa :mrgreen:
:cepanje:

Ни ти ниси одговорио. ОК, мени не смета толико ваше лапрдање. Довољна су била два поста и два-три питања да се поклопите. ;)

generala voli i staro i mlado

files.php

files.php

Ни ти ниси одговорио. ОК, мени не смета толико ваше лапрдање. Довољна су била два поста и два-три питања да се поклопите. ;)

lepo ti je Reg odgovorila

ako si toliko upućen lepo se prijavi u tim odbrane đenerala i put u Haag (naravno zajedno sa njim) :rtfm:

a ne da tu laprdate o nekom Eroju đEneralu a isti vam se skriva po šumama i pećinama....strašna li heroja :hahaha:

a i Srbiju konačno oslobodite teškog bremena.... i okova da skriva ratnog zločinca

jer koliko god dugo bežao i skrivao to će i njemu i njegovoj familiji ali i zemlji biti lošije.... :rtfm:

lepo ti je Reg odgovorila

ako si toliko upućen lepo se prijavi u tim odbrane đenerala i put u Haag (naravno zajedno sa njim) :rtfm:

a ne da tu laprdate o nekom Eroju đEneralu a isti vam se skriva po šumama i pećinama....strašna li heroja :hahaha:

a i Srbiju konačno oslobodite teškog bremena.... i okova da skriva ratnog zločinca

jer koliko god dugo bežao i skrivao to će i njemu i njegovoj familiji ali i zemlji biti lošije.... :rtfm:

Ниси одговорио на моја питања и не видим сврху дискусије са тобом. Знам и зашто не можеш одговорити. Јер би одговором сам себе приказао у правом свјетлу. Као лажов, што и јеси.

Ниси одговорио на моја питања и не видим сврху дискусије са тобом. Знам и зашто не можеш одговорити. Јер би одговором сам себе приказао у правом свјетлу. Као лажов, што и јеси.

:think:

šta si ti toliko zapeo? :roll:

lepo sam ti odgovorio i Reg pre mene :roll:

mi smo sve svoje "mladiće" poslali u Haag za razliku od vas gospodine Pankoviću :mrgreen:

kad se setite šta ste zapravo hteli da kažete...javite se :bye:

Dodje baja pobije 13 ljudi (čini mi se) na koranskom mostu i bude oslobodjen ................... nema tu razlike u odnosu na Srebrenicu ..... a ima toga koliko ti volja .............. a onaj sudija što je aplaudirao oslobađajućoj Presudi u Splitu ....... Vi kao narod nemate pravo da pričate o nekome drugom narodu .... u ovom kontekstu!

Dodje baja pobije 13 ljudi (čini mi se) na koranskom mostu i bude oslobodjen ................... nema tu razlike u odnosu na Srebrenicu ..... a ima toga koliko ti volja .............. a onaj sudija što je aplaudirao oslobađajućoj Presudi u Splitu ....... Vi kao narod nemate pravo da pričate o nekome drugom narodu .... u ovom kontekstu!

smešan si ko točak :lol:

smešan si ko točak :lol:

Jak si sas argumenti .... što jes ... jes .... Ne reče mi jesam slagao nešto .... Mladić treba da odgovara za ono što je uradio, ako je uradio ...... ali Vi nekome da držite pridike ..... pa bog te mazo u Zadru u zgradi opštine bila je Gotovinina slika (verovatno još stoji) .... diglo se pola Hrvatske na noge zbog toga da ne sme da se dira ... toliko oVašim "Mladićima" ....al u pravu si smešan sam pa da ne širimo ...

Back