Oni koji dodju nemoš kutji da ih vratiš ....... a rvati do koske
...kako da ne !!!..sve im nesto lepo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni koji dodju nemoš kutji da ih vratiš ....... a rvati do koske
Momak, ti si jos i najveca nesreca. U sustini ako ovog trenutka ne pricamo o djeneraku Mladicu, sto je nesreca sto je ubijen Djindjic?pu dve nesrece na isti dan . Rodio se Mladic ubijen Djindjic![]()
Je l' izasao slavljenik iz jazbine?![]()
MA hajde...mislim da kad bi ga neko video odma bi ga prijavio ...cak i srbin...
Kraljice Cobanice, mi smo krivi, mi koji smo u tome ucestvovali. Hebali smo ih ali ne dovoljno, pa nam se to sada vraca. Da smo ih hebali onako kako smo trebali, nebi sada aralaukali ovde po krsti nego bi nam ljubili i ruke i guzu i quru. Croatici su poznati gujevi, oni postuju samo one koji ih doobbrrrooo izhebu.ma sta 4.000 bez 2 mil nista - msm ko vam je kriv sto ste dobili po guzi![]()
SRECAN RODJENDAN!! NAJVECI SRPSKI JUNAK U POSLEDNJIH 1000 GODINA!
Zanimljivo je da general Ratko Mladic nikada nije voleo cetnike,mrzeo ih je jer su mu napali kucu,zapalili imanje....

ali je ipak s njima surađivo komandirao im ono cvala je ljubav nemoze se reci da nije
Koliko je Mladic junak, toliko su i oni cetnici. Mnogo su gledali Bulajiceve filmove.
ali je ipak s njima surađivo komandirao im ono cvala je ljubav nemoze se reci da nije
Kraljice Cobanice, mi smo krivi, mi koji smo u tome ucestvovali. Hebali smo ih ali ne dovoljno, pa nam se to sada vraca. Da smo ih hebali onako kako smo trebali, nebi sada aralaukali ovde po krsti nego bi nam ljubili i ruke i guzu i quru. Croatici su poznati gujevi, oni postuju samo one koji ih doobbrrrooo izhebu.
jesu uvatili gudina???
![]()

Dobro, drago mi je da si se slozila sa mnom u vezi onog sto je u temi, a sto se ostalih tice otvori o njima pa da pricamo.ma vazi... sta je sa mudzahedinima? sta je sa svim onim oruzjem koje je alija podelio, a koje je donirano od strane islamskih zemalja? sta je sa natom i nato bombardovanjem srpskih polozaja?
Јесу, за онај орган одмах изнад тестиса...![]()

Srećan rodjendan Mladiću (nekako mi je nemoguće nazvati te generale), pa da sledeći dočekaš onako kako treba. I gde treba...
Zar je TO još živo?
To se u nas reče: Pas mu se mesa napoteza!dabogda krepa od raka
dabogda krepa od raka
....dobro vino kao gotovina ........