Срећан рођендан Генерале!

Да ли овим путем желите Генералу да честитате рођендан

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pu dve nesrece na isti dan . Rodio se Mladic ubijen Djindjic :mrgreen:
Momak, ti si jos i najveca nesreca. U sustini ako ovog trenutka ne pricamo o djeneraku Mladicu, sto je nesreca sto je ubijen Djindjic?
Tog kretena je trebalo ubiti mnogo ranije. Kreten koji poziva NATO zlocince da bombarduju Srbiju, bombarduju i njegov narod i ne zasluzuje da zivi. Zapitas li se nekad ti i ostali ljubitelji lika i dela go*vneta Djindjica koliko od onih par hiljada ubijenih civila ide na njegovu dusu, njega koji je pozivao NATO da nastavi sa bombardovanjem. Koliko ubijene dece su greh na njegovojh dusi. Ne zaboravi da onaj ko poziva zlocince da cine zlicin i ko ih u tome podrzava je isto tako zlocinac kao i oni koji su te zlocine fizicki pocinili.

Je l' izasao slavljenik iz jazbine? :aha:

A-harvest-mouse-in-a-nest-010.jpg

...jel me netko trazio ?????

ma sta 4.000 bez 2 mil nista - msm ko vam je kriv sto ste dobili po guzi :zcepanje:
Kraljice Cobanice, mi smo krivi, mi koji smo u tome ucestvovali. Hebali smo ih ali ne dovoljno, pa nam se to sada vraca. Da smo ih hebali onako kako smo trebali, nebi sada aralaukali ovde po krsti nego bi nam ljubili i ruke i guzu i quru. Croatici su poznati gujevi, oni postuju samo one koji ih doobbrrrooo izhebu.

SRECAN RODJENDAN!! NAJVECI SRPSKI JUNAK U POSLEDNJIH 1000 GODINA!

jedan od najvećih ratnih zločinaca to ne kazem ja vec drugi

Optužnica

Optužnica protiv Mladića podignuta je 25. jula 1995. godine. Druga optužnica, 16. novembra 1995, a izmijenjena optužnica donesena je 8. novembra 2002. godine pod nazivom Predmet Ratko Mladić (IT-95-5/18-I) - "Bosna i Hercegovina" i "Srebrenica". Izmjenjena optužnica [1] sastoji se od slijedećih tačaka:

* 1. Genocid
* 2. Učestvovanje u genocidu
* 3. Progoni na političkoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi kao zločini protiv čovječnosti
* 4. Istrebljenje kao zločin prema čovječnosti
* 5. Ubistvo, kao zločin protiv čovječnosti
* 6. Ubistvo, kao kršenje ratnih zakona i običaja
* 7. Deportacija ljudi, kao zločin protiv čovječnosti
* 8. Nehumana dijela (prisilna premještanja), kao zločin protiv čovječnosti
* 9-14. Protivpravno terorisanje civila, ubistvo, okrutno postupanje, nehumana dijela, napadi na civile.
* 15. Uzimanje talaca
http://bs.wikipedia.org/wiki/Ratko_Mladić#Optu.C5.BEnica

Kraljice Cobanice, mi smo krivi, mi koji smo u tome ucestvovali. Hebali smo ih ali ne dovoljno, pa nam se to sada vraca. Da smo ih hebali onako kako smo trebali, nebi sada aralaukali ovde po krsti nego bi nam ljubili i ruke i guzu i quru. Croatici su poznati gujevi, oni postuju samo one koji ih doobbrrrooo izhebu.

..ej,hebacu na baterije..tko ti sad baterije mjenja ???

Back