U Beogradu i Novom Sadu osvanuli bilbordi sa rođendanskom čestitkom Lukašenku

Čestitke jedinom pravom vladaru u Evropi - bratu Lukašenku.
Jedinom koji nije učestvovao u globalističkoj farsi zvanoj "Korona plandemija".
Jedinom koji nije prihvatio da za novac truje sopstveni narod.
Jedinom lideru koji je lično došao i podržao nas za vreme zločinačke Nato agresije na našu zemlju, kada su Nato gov.nari ubijali naš narod.

A ovo Udbino govance, koje izigrava srpskog nacionalistu - može da se uhvati ruku pod ruku sa idiotom koji je u ime Srbije uveo sankcije Belorusiji, a čiji **** marljivo liže na mnogim TV ovih dana.

Treba da ih leče vaši zapadni prijatelji koji su nas i bombardovali osiromašenim uranijumom.
1000009357.jpg

Da, mi smo ispevali danke dojčland...
mi smo bili Napoleonovi konjušari na pohodu na slovensku Moskvu...
mi smo sa Hitlerom išli na Staljingrad

Naša Kolinda je onako besramno zavodila Trampa...
Naš Grlić Radman je ispao onakva budala dok je pokušao da pokaže bliskost sa onom švapskom droljom...ali
vam je i ona pokazala da ste za njih samo njihovi konjušari.
Ispjevali ste vi puno sramnije pjesme podilaženja strancima.
Danke Deutschland je pjesmuljak iskreno ne znam koga i koji ja nisam ni čuo u Hrvatskoj, tek sa srpske strane je ukazano na to. Ne znam jel jednom emitirana.

"Konjušarima" se rugaju samo zavidni koji su bili ispod konjušara.

Danke Deutschland je pjesmuljak iskreno ne znam koga i koji ja nisam ni čuo u Hrvatskoj, tek sa srpske strane je ukazano na to. Ne znam jel jednom emitirana.

1000010586.png

Zaboravio sam onog matorog eu peddera koji je pipkao Plenkija za doope
i slao mu poljupce a ovaj se ponizno smejuljio.

Junker se beše zvao...

Ni časti ni obraza, Vi ste eu prostitutke.

Ovo ne može da se izmisli: U Beogradu i Novom Sadu osvanuli bilbordi sa rođendanskom čestitkom Lukašenku​

Po Beogradu i Novom Sadu od danas možete da spazite bilborde sa rođendanskom porukom za Aleksandra Lukašenka, autoritarnog predsednika Belorusije. Iza svega stoji Konzervativni pokret "Naši".

„Srećan rođendan predsedniče Lukašenko! Voli te Srbija!“, piše na bilbordima koji su postavljeni u prestonici i Novom Sadu. Potpisnik istih – Ivan Ivanović iz gorepomenutog desničarkog pokreta.

https://nova.rs/vesti/politika/u-beogradu-i-novom-sadu-bolbordi-sa-cestitkom-lukasenku/

E pa ako ste mislili da ne može niže, može.

A u cemu je problem???
Please explain
Thank you

:D

Neko je odavno primetio zanimljivu pojavu:

Pogledajte prilog 1777535
Bernard žvaće nejestivo.
Pa nisu Rusi dozvolili uspon Hitlerove partije,niti su ukinuli plaćanje ratne odštete iz ww1 na konferenciji u Lozani 1932.godine,a nisu ni dozvolili Nemačkoj da se,protivno odredbama Versajskog ugovora, naoružava i da ima vojsku veću od 100000 ljudi,tenkove,avione i mornaricu sa ratnim brodovima.Isključivi krivci za uspon nacizma i fašizma u Evropi su upravo zemlje koje su učestvovale na toj konferenciji a to su Ujedinjeno Kraljevstvo,Francuska,Italija,Belgija i Japan.

Neko je odavno primetio zanimljivu pojavu:

Pogledajte prilog 1777535
Bernard henry Levy pripada "Izabranom narodu".
Ne mozes da pronadjes Rusofobe koji nisu blagosloveni
i u najboljem slucaju finansirani od strane Anglo-Jewry elite
i njihovih pristalica. Ne bi me iznenadilo da si i ti jedan od njih.

Please God save us from "God's Chosen People"
Candace Owens 2025
:D

Poslednja izmena:

Ovo ne može da se izmisli: U Beogradu i Novom Sadu osvanuli bilbordi sa rođendanskom čestitkom Lukašenku​

Po Beogradu i Novom Sadu od danas možete da spazite bilborde sa rođendanskom porukom za Aleksandra Lukašenka, autoritarnog predsednika Belorusije. Iza svega stoji Konzervativni pokret "Naši".

„Srećan rođendan predsedniče Lukašenko! Voli te Srbija!“, piše na bilbordima koji su postavljeni u prestonici i Novom Sadu. Potpisnik istih – Ivan Ivanović iz gorepomenutog desničarkog pokreta.

https://nova.rs/vesti/politika/u-beogradu-i-novom-sadu-bolbordi-sa-cestitkom-lukasenku/

E pa ako ste mislili da ne može niže, može.
Nemoj to da pricas. Lukasenko je jedan od jedinih istinskih prijatelja srbije, posetio je milosevica tokom nato bombardovanja cak i kad je alijansa odbila da mu garantira sigurnost. Da je bio predsednik ruske federacije verovatno ne bi ni do bombardovanja doslo

Mi smo taj simbolicni cin prijateljstva nagradili tako sto smo sankcionisali belorusiju po direktivi S(n)S nacisticke vlade pre neku godinu...

Ko može stavit bilborde osim onog ko je na vlasti. Potrebne su skele da se tako visok pano postavi. Ko ima potrebnu opremu za tako nešto nego vlast. Samo jednom bolesniku to može past na pamet da to postavi. Onome ko je osmislio ćacilend.
moze stavit ko hoce i ima para, sloboda govora bato smes da crtas sta hoces

I treba da mu čestitaju rođendan,i da mu se zahvale na kontinuiranoj podršci našoj državi.
Vi iz nato stada možete da se zahvalite eu liderima što su nas bombardovali pa sada i mala deca oboljevaju od raka.
bato srbija je sankcionisala belorusiju i prodavala municiju ukrajini o cemu pricas ti :hahaha:

Stvarno vas pucaju kompleksi prema Hrvatima.
Autor meme-a "Јужначка Работа" nema kruha za jesti jer prosi donacije, ali ne troši vrijeme ni za liječenje psihe jer inače mu se ovakvi ispadi ne bi događali
Jede papríke svaki dan u godini, za praznik stavi malo patlidzana i urnebesa i to je to.

Back